Skoči na vsebino

Kdo je skrivnostna Štoparka?


SiR

Priporočene objave

Spoštovani,

zadnje čase se po Sloveniji pojavlja skrivnostna štoparka. Včasih povzroča težave, včasih ugodje ... Prosimo, da tukaj poročate o njenih dejanjih in pojavljanjih. Zaenkrat sva imela z njo opravka dva - Dave the wave in jaz.

Upajmo, da jo bomo s skupnimi močmi našli in da se bo prijavila na Motosvet, prišla kdaj v OLP, v Twina, ali v Ortobar. Lahko pa se oglasi tudi pri nas na domu.

Lep pozdrav,

Center za pomoč štoparkam

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz štoparjev več ne pobiram, predvsem dolgolasih blontnih štopark v mini krilih več ne.  Sem imel slabo izkušnjo z eno štoparko, ko sem bil na poti iz morja.

Stala je ob cesti z dvignjenim palcem, noge rahlo razkoračene, tako da ji je sonce sijalo skozi njeno prosojno mini krilo. Seveda sem ustavil, da reva ne bi trpela na tistem vročem poletnem soncu. Ko je vstopila v avto me je vprašala, če me ne moti, da ima mokro majčko, da je pač vroče in da se malo ohladi, če si pred štopom majčko zmoči. Da bi bila dečva res ohlajena, se mi ni zdelo, je pa imela mokra majčka druge očitne rezultate. Povedala mi je, da gre domov s popoldanskega kopanja, da ji je prijalo se malo osvežit in poležavat na soncu. "Kako lepooooo", sem ji odvrnil. Po nekaj kilometrih me je vprašala, če me moti, če bi si rada slekla mokre kopalke. Preden sem kapiral, kaj me je sploh vprašala, sem ji rekel, da seveda lahko. Pa je začela, jaz pa sem zafarbal kot nuna v swingerklubu. Seveda sem đentlmen in sem gledal vstran, ampak je ustvarla takšno pozo, da je imela rit na armaturki in če nisem hotel zapeljat s ceste sem moral gledat. Potem pa je vzela brisačo in se začela brisat tam od spodaj in je brisala in brisala in brisala..... , potem pa še malo zagodrnjala. Vprašal sem jo, če ji je mogoče od ovinkov slabo. Debelo me je pogledala, zelo debelo. Naslednjih 10 km sem ves čas vozil v drugi prestavi. Mi je hotla nekaj na uho povedat, pri tem pa zlezla name, da sem se ji umaknil levo na vrata, seveda nisem več dosegel menjalnika. Komaj sem vozil.

V Spodnjih Seksačah je izstopla. Malo me je jezno pogledala in mi vrgla jurja v avto in siknila:"Kurca si kupi!" Kaj je mislila s tem?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drugače pa - a sem vam že govoril, ko sem pobral eno štoparko. .. se mi zdi, da je bila tista Davidova. kajti tuid mene je štopala, bila je v čudoviti tanki majčki, za katero mi je potem povedala, da je njena najljubša, ker ji veter ravno prav prepiha tkanino, da ji našpiči bradavičke. Jaz sem seveda samo debelo gledal, no - na srečo sem imel zraven čelado in sem ji ponudil, da jo zapeljem do doma. najprej je šla en krog okoli motocikla in me premerila od dlak na gležnjih do plešaste betice. ne vem zakaj, a pri tem si je ves čas oblizovala ustnice s tistim njenim lepo rdečim jezičkom. ko sem ji zapel čelado in nataknil rokavice, sem opazil učinek lahnega vetrca. Prosila me je, če ji lahko še popravim majčko. Seveda sem ji jo lepo zgladil ob telesu, da se ji je še bolj natančno prilegala, le pri prsih sem se nekoliko dlje časa zadržal, kajti hotel sem res popolno prileganje. Lepo sem ji zaoblil tkanino, še posebej sem se potrudil ob straneh in pod njenimi slastnimi joškicami kjer se oblina združuje v torzo. Prav posebej sem si vzel čas za to, da sem še malo našpičil bradavičke, saj se sicer majčka ne bi prezentirala v najboljši formi. Pri tem sem slišal, da punca nalahno hrope v čeladi, pa tudi nekam zamaknjeno je gledala nekam v zrak. Potem sem ji pomagal zlesti na motor, ki je bil parkiran na centarlnem stojalu. Ni se upirala. Ampak, ker je imela oblečene kratke hlačke iz mehke tkanine, ki so se spredaj na venerinem gričku lepo zarezovale v sramje, me je prosila, če ji lahko malce zgladim še tkanino na zadnjici. Tudi to sem ji z veseljem pomagal urediti. Najprej sem jo prijel in zgladil osrednji zadnjični del, potem pa še tam, kjer hlebček prehaja v stegno. Nazaj grede sem poskrbel še za prednji medenični predel - pazil sem, da ne bi pozabil popraviti hlačk iz nabreklega mednožja, prav lepo sem se potrudil tudi tam, kjer je pregib stegna in podtrebuščka. potem sem ji še nalahno in bežno zmasiral prednji hlebček. ko sem slišal lahko ihtenje in stokanje, sem jo nežno objel in ji zašepetal: "Ali bova počasi šla?". Prikimala je. Zlezel sem na motor (ne vem, kako mi je uspelo). Pritisnila se je ob mene, jaz sem speljal in sva šla ... Čez dva kilometra sem ustavil pred njenim domom. Zahvalila se mi je za pozornost in mi zaželela lep dan. "Pa kurca si pospravi," mi je še zavpila. jaz sem ga kar med vožnjo zataknil nazaj v kavbojke in odpeljal proti naslednji vasi, ki se je imenovala Češpljevci.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spoštovani, zadnje čase se po Sloveniji pojavlja ...

a ti si samo eno videl??

:?

ys jih vsak teden vidim 132+ ... nekaj na dolgem mostu, nekaj v šiški pred odcepom na AC, nekaj pri WTC - same skrivnostne štoparke ... ki skrivnostno gledajo okoli sebe ...

:yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja - ampak take, kot si jo ti opisalv drugem postu, ko sem ys odgovoril na prvega, pa samo v sanjah in še to ne pravpogosto

:blush:

Popravljeno . Popravil Jur
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa da me štoparke ne bi zastonj štopale oz. samo za prevoz :)

Ej Symi, vem da je čist Off, ampak ne najdem teme kjer bi to lahko vprašal. Gledam tvoj profil, in una slikca, oz. deklca na tvoji desni, (rdečelaska), aj je to naravna, k tud spodej nekej rdečga vidm al ma tist sm kakšne hlačke v tej barvi.

Prosm, k sploh ne vem pr čem sm. to me tok zanima :hmm:

:grim :kva2: :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej Symi, vem da je čist Off, ampak ne najdem teme kjer bi to lahko vprašal. Gledam tvoj profil, in una slikca, oz. deklca na tvoji desni, (rdečelaska), aj je to naravna, k tud spodej nekej rdečga vidm al ma tist sm kakšne hlačke v tej barvi.

Prosm, k sploh ne vem pr čem sm. to me tok zanima :hmm:

:grim  :kva2:  :grim

lahk bi me po PMju vprašal - saj ne rabi bit vse javno.

tisto rdeče tam spodaj - hlačke. Nč naravnga. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lahk bi me po PMju vprašal - saj ne rabi bit vse javno.

tisto rdeče tam spodaj - hlačke. Nč naravnga. :)

sej sm hotu, ampak "PM" Boš mislu da sm te še kam poslal :lol1: :lol1:

ampak sm se pa namatral da sm razbral, matr sm mogu gr orng fokusirat :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sanja svinja kukuruz, kukuruza ima al ne za ovu svinju. :( Dobro, da ne pobiram štopark, to pa ne :nono:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ste me sprovocirali!

Nekoč sem peljal dva štoparja iz Idrije proti Logatcu ob dveh ponoči. Pa sem rekel: "Sem korajžen, da si upam ustaviti dvema bikcoma sredi noči, a ne"? No ja, je rekel tisti, ki je sedel poleg mene: "Ali pa midva". (Krajšam).

"Nekoč mi je tu ustavila dama srednjih let. Lepa kot Marija! Začela se je vesti zelo domače. Rekla je, da ve kakšni smo mladi fantje, začela šaltati z njegovimi koleni, upočasnjevala je vozilo in ..... predlagala"...

Tisto, kar jaz nikoli nimam sreče!

Fant pa je rekel, da ima punco, da jo ima zelo rad itd.

Potem pa frajer dokonča: "Veš kaj je naredila"?

Vrgla me je sredi noči in sredi hoste ven iz avta!!!!!!

Ko pridem jaz domov, sem takoj poročal zgodbo svoji ženi in dodal:

"Jaz pa nikoli do hudiča takšne sreče"!

Samo ma'l sem bil črn. Pa ne dosti.

Druga!

Dober znanec pelje iz Maribora v Ljubljano. Pobere dobro mrho, ki mu reče da gre do Ljubljane in se zaklepetata. Na Trojanah pa nenadoma pravi, naj ustavi.

"Ja, a ne greš do Ljubljane"? jo pobara.

"Če se do tu nisi spomnil, se tudi do Ljubljane ne boš!¨Zguba"! In odšla v nove zmage.

Jaz pa spet nobene sreče! Beštja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!