Skoči na vsebino

Barvanje platišč, feltn

Jebediah

Priporočene objave

Torej...

kdo, kje, kako in za kakšen dnar mi pobarva feltne na novo?

zdj so črne, rad bi rdeče

btw...če ve kdo za koga blizu novega mesta?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mislim da je najbolje da to daš najprej enmu avtomehaniku da jih res na fino speska, pol pa enmu avctoličarju.. dej to pobarvat ni neka modrost :P :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam jih pobarvi pa bo.

Jst jih bom tut sam špricnu pa bo.Najcenejša varjanta.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:nono:  :nono:  :nono:

zaka pa nebi sam poštrihu mi boš ti pomagu al ka.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nekje v mariboru pride 2 al 3 k kromanje feln.....pa dekl za motor tudi nekje 2k /msg _Roba_ on ve se mi zdi :hmm: ,pa mislim da mislimo skupaj dat kromat kaj keri rabi,vec nas da boljse je :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kdo ve kje v nm bi se dalo kromirat?

Zdaj bom najbrz dau deklc in pa avspuh peskat, pa se mislil oboje se kromirat dat, al pa vsaj deklc.. Najbrz bom pa avspuh potem samo strihat dal na crno spet, deklc bi rad mel pa kromiran, ker drugo itak ne pase :S

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja zmenmo se pa dejmo skup kromirat... js bi dal rajfne, pa nic druga zaenkrat.

aja a se plastika tud da kromirat?

se da :D če se le hoče:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če je to res da je tak pocen pol bi jih jst tut dau sam mal verjetno kr bi jih rajš meu bele.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja najbolse da cela slovenija posle robeju svoje feltne... mu bo tovornjak na dvoriscu skipal pakete :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Studiro sm ce bi si jih lahko dal kromat, al pa kako se jih spolira da so take ?  :?

Polirat se jih ne splača, ker te stane preveč dragocenega časa. Če bi si jih pa dal kromat, sem pa tudi jas za to .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa če doma preprosto felne z finim vodobrusnim pobrusiš, pa pobarvaš? Al bi blo to kaj narobe, glede na to da so gume brez zračnice in bi potem mogoče bli kakšni problemi z tesnenjem tam na robu felne (rob bi bil pobarvan) :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

s tesnenjem pomoje da ne :hmm:

sam je pa feltna najbol izpostavlena svinariji (zavore) tko d az sprayi jz nebi :BUA: če p amaš kompresor pol p apšomoj enebi blo problema sam barva more bit kvalitetna pa lak čez pa znat morš lepo narest in maš :OK: feltne

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem si dal barvo mestat(iska kot je motor) potem pa neso vse skupaj k licarju pa je on felne pobarval.Men se ni dalo z tem zezat :D

post-1401-1106164923_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem si dal barvo mestat(iska kot je motor) potem pa neso vse skupaj k licarju pa je on felne pobarval.Men se ni dalo z tem zezat :D

Kolko te je stalo? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

heh, jaz feltne ne bi dal strihat, edin mogoce na tisto krom srebrno, pa se to zlo mal vrjetn.. crne so najbol kul mi ..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!