Jebediah Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Torej... kdo, kje, kako in za kakšen dnar mi pobarva feltne na novo? zdj so črne, rad bi rdeče btw...če ve kdo za koga blizu novega mesta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 mislim da je najbolje da to daš najprej enmu avtomehaniku da jih res na fino speska, pol pa enmu avctoličarju.. dej to pobarvat ni neka modrost :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Studiro sm ce bi si jih lahko dal kromat, al pa kako se jih spolira da so take ? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Sam jih pobarvi pa bo. Jst jih bom tut sam špricnu pa bo.Najcenejša varjanta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Sam jih pobarvi pa bo. Jst jih bom tut sam špricnu pa bo.Najcenejša varjanta. ← :nono: :nono: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 :nono: :nono: :nono: ← zaka pa nebi sam poštrihu mi boš ti pomagu al ka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 Studiro sm ce bi si jih lahko dal kromat, al pa kako se jih spolira da so take ? :? ← to bi si tudi jas dal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 mee too!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 nekje v mariboru pride 2 al 3 k kromanje feln.....pa dekl za motor tudi nekje 2k /msg _Roba_ on ve se mi zdi :hmm: ,pa mislim da mislimo skupaj dat kromat kaj keri rabi,vec nas da boljse je :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 kdo ve kje v nm bi se dalo kromirat? Zdaj bom najbrz dau deklc in pa avspuh peskat, pa se mislil oboje se kromirat dat, al pa vsaj deklc.. Najbrz bom pa avspuh potem samo strihat dal na crno spet, deklc bi rad mel pa kromiran, ker drugo itak ne pase :S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Januar 18, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2005 komu boš dal peskat? msg me (in real life) ko boš dal, da se zmenmu...bi jz tut auspuf dal :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 lol in na koncu nas bo 5 skupaj dalo.. bom vidu, mi je ze en kolega reku da bi tud dau.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 ja zmenmo se pa dejmo skup kromirat... js bi dal rajfne, pa nic druga zaenkrat. aja a se plastika tud da kromirat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BosTa_ Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 ja zmenmo se pa dejmo skup kromirat... js bi dal rajfne, pa nic druga zaenkrat. aja a se plastika tud da kromirat? ← se da :D če se le hoče:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 te še jas dam moje felne kromat ko bote dali vi....tak da rečte te č Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Če je to res da je tak pocen pol bi jih jst tut dau sam mal verjetno kr bi jih rajš meu bele. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 ja najbolse da cela slovenija posle robeju svoje feltne... mu bo tovornjak na dvoriscu skipal pakete :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Ja vec nas da skupaj peskat/cromirat bolse bo...Se bom jaz pozanima malo za to pa vas obvestim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Studiro sm ce bi si jih lahko dal kromat, al pa kako se jih spolira da so take ? :? ← Polirat se jih ne splača, ker te stane preveč dragocenega časa. Če bi si jih pa dal kromat, sem pa tudi jas za to .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 jaz bi tudi dal dekl kromirat, kaj pa cinka se ga lahko? da bi zgledo ko zleb :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Kaj pa če doma preprosto felne z finim vodobrusnim pobrusiš, pa pobarvaš? Al bi blo to kaj narobe, glede na to da so gume brez zračnice in bi potem mogoče bli kakšni problemi z tesnenjem tam na robu felne (rob bi bil pobarvan) :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 s tesnenjem pomoje da ne :hmm: sam je pa feltna najbol izpostavlena svinariji (zavore) tko d az sprayi jz nebi :BUA: če p amaš kompresor pol p apšomoj enebi blo problema sam barva more bit kvalitetna pa lak čez pa znat morš lepo narest in maš :OK: feltne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Jaz sem si dal barvo mestat(iska kot je motor) potem pa neso vse skupaj k licarju pa je on felne pobarval.Men se ni dalo z tem zezat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Jaz sem si dal barvo mestat(iska kot je motor) potem pa neso vse skupaj k licarju pa je on felne pobarval.Men se ni dalo z tem zezat :D ← Kolko te je stalo? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 heh, jaz feltne ne bi dal strihat, edin mogoce na tisto krom srebrno, pa se to zlo mal vrjetn.. crne so najbol kul mi .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se