Skoči na vsebino

Barvanje platišč, feltn

Jebediah

Priporočene objave

• 4 tedne pozneje...
  • 2 mesecev pozneje...

Greš do ličarja...po možnosti po priporočilu...da ne boš naletel na ,,malarja,, Odvisno kakšne imaš feltne...lahko jih daš prej speskat itd....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Točno tak kot je lina povedala, samo ni nujno peskanje, ker jaz jih nisem dal peskat pa še vedno lepo barva drži :) Drugače pa te bo to prišlo okoli 10k mogoče majn :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mhm ..... ma najbols ce doma sam ustimas ;) jst sm jih doma barvu pa so mi cist kul ratale ;) .... samo gumo pa "slauf" snames dol pa tam kjer je os das neko palcko tok da ti drzi v zraku ... pol se pa lotis barvanja sam mors enakomerno nanasat ce ne se ti barva cedi ... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mja bom urihtov te zadeve, mislm pa pobarvat še un k se med kolesm vrti, uni k daš na logarje mislm umes, feltna na črno, un umes na rdečo:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

obedve?

Da. :)

hja to ze, sam kaksno barvo si pa dal ?  pa se ti ne lusci dol? kok casa pa ze mas tko pobarvano?

Jaz imam neko za avte barvo, pa drži že kar nekaj časa, in se ne lušči, čeprav felne niso bile peskane. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe :) moje tud niso ble peskane ... pa ej niti malo se mi ni se oluscilo dol. ce ti po pravici povem ne vem kasno barvo sm dal kr sm sel sam v drogerijo pa reku ce mi lahk zamesa tako pa tako barvo za tako in tako stvar ;) tko je najbols da nardis ... drgac pa feltne so ful lepe sploh ne zgleda da bi ble barvane ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pingobite lepe so tele feltne lepe :) POHVALJEN :) ma ja sej tud ce jih komu neses pomoje ne pride tolk drago c. 10-15jurjev ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

idi v brezje v tisti tuning shop vprasat...nebom reko kateri da nebo reklame, tam je kolega zvedo za enega ko to dela, sicer on si jih je dal skromirat........pa sem ze pozabo kam je to dal <_<

Popravljeno . Popravil italjet maniac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 leto pozneje...

No kaj je zdej s kromiranjem? A je že dal kdo al še bo kdo dal? DA vidmo mal kaj je nastal...

Jast če bi dal kej kromirat bi dal pol cel motor! Aja za kromirat plastike je pa celo sranje in ful zapleten postopek in pri de SVINJSKO drago!

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!