Jebediah Objavljeno April 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2005 no..jz dans motor razstavljam, pa bom dans tut poslal na bekor...bom tut mal pofotkal... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2005 če koga zanimajo kak pridejo pofarbane rdeče feltne : Slika ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Zanima me kje bi se dalo pobarvati feltne na območju gorenjske ali pa ljubljane? Lp, hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Greš do ličarja...po možnosti po priporočilu...da ne boš naletel na ,,malarja,, Odvisno kakšne imaš feltne...lahko jih daš prej speskat itd.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Točno tak kot je lina povedala, samo ni nujno peskanje, ker jaz jih nisem dal peskat pa še vedno lepo barva drži :) Drugače pa te bo to prišlo okoli 10k mogoče majn :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 obedve? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 mhm ..... ma najbols ce doma sam ustimas ;) jst sm jih doma barvu pa so mi cist kul ratale ;) .... samo gumo pa "slauf" snames dol pa tam kjer je os das neko palcko tok da ti drzi v zraku ... pol se pa lotis barvanja sam mors enakomerno nanasat ce ne se ti barva cedi ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Avgust 6, 2005 Deli Objavljeno Avgust 6, 2005 hja to ze, sam kaksno barvo si pa dal ? pa se ti ne lusci dol? kok casa pa ze mas tko pobarvano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno Avgust 6, 2005 Deli Objavljeno Avgust 6, 2005 mja bom urihtov te zadeve, mislm pa pobarvat še un k se med kolesm vrti, uni k daš na logarje mislm umes, feltna na črno, un umes na rdečo:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Avgust 6, 2005 Deli Objavljeno Avgust 6, 2005 obedve? ← Da. :) hja to ze, sam kaksno barvo si pa dal ? pa se ti ne lusci dol? kok casa pa ze mas tko pobarvano? ← Jaz imam neko za avte barvo, pa drži že kar nekaj časa, in se ne lušči, čeprav felne niso bile peskane. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Avgust 6, 2005 Deli Objavljeno Avgust 6, 2005 hehe :) moje tud niso ble peskane ... pa ej niti malo se mi ni se oluscilo dol. ce ti po pravici povem ne vem kasno barvo sm dal kr sm sel sam v drogerijo pa reku ce mi lahk zamesa tako pa tako barvo za tako in tako stvar ;) tko je najbols da nardis ... drgac pa feltne so ful lepe sploh ne zgleda da bi ble barvane ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno Avgust 6, 2005 Deli Objavljeno Avgust 6, 2005 norci:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pingobite Objavljeno Avgust 7, 2005 Deli Objavljeno Avgust 7, 2005 Jaz sem zrihtal mal poškodovano ranerco pa sem tut feltne poštrihal. Prvo sem jih z vodobrusnim papirjem 1000 zbrusil do te mere da so postale čist mat. Pol pa mi jih je ličar poštrihal. V Lj bi pršlo z barvo cca 5k če mal sam prej kej nardiš. Fotke: http://tabla.bike.si/gallery/Gilera-Runner/gilera_fel1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 pingobite lepe so tele feltne lepe :) POHVALJEN :) ma ja sej tud ce jih komu neses pomoje ne pride tolk drago c. 10-15jurjev ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 super si to naredu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
socked Objavljeno Avgust 27, 2005 Deli Objavljeno Avgust 27, 2005 ej momci... pa kje v mariboru lahk das peskat feltne? jas bi jih spesko pa spoliral,do sijaja... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Avgust 28, 2005 Deli Objavljeno Avgust 28, 2005 (popravljeno) idi v brezje v tisti tuning shop vprasat...nebom reko kateri da nebo reklame, tam je kolega zvedo za enega ko to dela, sicer on si jih je dal skromirat........pa sem ze pozabo kam je to dal <_< Popravljeno Avgust 28, 2005. Popravil italjet maniac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP MASTER Objavljeno Oktober 1, 2006 Deli Objavljeno Oktober 1, 2006 hoj! ....a kdo ve kje se da kupit, nove feltne. :? ...po možnosti v slo..? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BEliEVER Objavljeno Oktober 1, 2006 Deli Objavljeno Oktober 1, 2006 No kaj je zdej s kromiranjem? A je že dal kdo al še bo kdo dal? DA vidmo mal kaj je nastal... Jast če bi dal kej kromirat bi dal pol cel motor! Aja za kromirat plastike je pa celo sranje in ful zapleten postopek in pri de SVINJSKO drago! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se