klimbra Objavljeno Februar 9, 2002 Deli Objavljeno Februar 9, 2002 Če med filmom radi razmišljate,povezujete in špekulirate....torej ne spustite pamet na pašo in vam je veselje ugotoviti konec pred dejanskim koncem............TUKAJ JE ZANIMIVA IZBIRA ZA TA VIKEND. POZOR!!!!!!!!!!!!! Kritika tistih,ki kritike pišejo je........FILM SI JE POTREBNO OGLEDATI DVAKRAT......BLONDINKE PA ZILION TIME Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen Popravil/a - klimbra on 09/02/2002 19:53:04 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Februar 9, 2002 Deli Objavljeno Februar 9, 2002 ??????? Klimbra... a ti to o filmu Vanilla Sky?... ce je to to, potem ok. Film sem si ogledal in ejga bemti, ga ne grem se enkrat gledat. Pravzaprav ni tako hudo, je pa res, da mores zadevo spremljat od a do žnj, ker mimogrede ven pades. Res pa morem priznat, da sem vse skupaj postekala drug dan zjutraj, ko me je prebudilo "prijetno" ropotanje moje budilke. No, dost kmal, a ne? I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 9, 2002 Deli Objavljeno Februar 9, 2002 Načeloma sem pravi sci-fi freak, samo tale film mi je pa bil ULTRA BEDAST!!! Pa da bi ga šel še enkrat pogledat? NO WAY! Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Februar 9, 2002 Deli Objavljeno Februar 9, 2002 No ja, sej film za pogledat je. Res je zblojen, ampak lahko bi bil še dosti bolj. V kino ga še enkrat tudi jaz ne bi šel gledat, če pa že bo na kanalu A, bom pa vseeno preveril do kdaj in kje so zadeve še ne-zblojene. Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 9, 2002 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2002 UF UF UF PUFFFF PANT....... ma kako se mi je pa ta naslov čist sfižil......pa to ni res. ETO POPRAVU......sorry še enkat Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 9, 2002 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2002 quote: Res pa morem priznat, da sem vse skupaj postekala drug dan zjutraj, ko me je prebudilo "prijetno" ropotanje moje budilke. No, dost kmal, a ne? Dost kmal.....dost.......DOKAZ D NISI BLONDINKA.....hahahahahaaha , pa si to še tok želela al pa ne hahahahahahaaaa Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 9, 2002 Deli Objavljeno Februar 9, 2002 Ha?!?!?! jst pa mislila, da to je romanticna drama. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se