Skoči na vsebino

Odvetniki iz Celja ali iz Ljubljane!

master 007

Priporočene objave

Iščem odličnega odvetnika za področje kazenskega prava, ki bi me zagovarjal kot oškodovanca v kaznivem dejanju ter kasneje v odškodninski tožbi! Tožilstvu, ki je na moji strani ne zaupam, saj so po mojih informacijah slabo pripravljeni in se pol kr neki pogajajo in na koncu so še obtoženci brez kazni. Če kdo pozna dobrega odvetnika iz Celja (prioriteta) ali Ljubljane mi naj prosim sporoči.

Prosim brez nakladanja, samo priporočila iz izkušenj. :krneki:

Master 007

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iščem odličnega odvetnika za področje kazenskega prava, ki bi me zagovarjal kot oškodovanca v kaznivem dejanju ter kasneje v odškodninski tožbi! Tožilstvu, ki je na moji strani ne zaupam, saj so po mojih informacijah slabo pripravljeni in se pol kr neki pogajajo in na koncu so še obtoženci brez kazni. Če kdo pozna dobrega odvetnika iz Celja (prioriteta) ali Ljubljane mi naj prosim sporoči.

Prosim brez nakladanja, samo priporočila iz izkušenj.  :krneki:

Master 007

PM

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kake pizdarije si pa ti na Celjskem počel, Ein, da obvladaš te zadeve?

Ne, ne... v ljubljani :)

Mah, avgusta 2003 me je avto zbil z motorja, pa smo sli mal v tozbo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ni tista Marjetica Nosan, ki je uspešno branila Kamenika dobra kazenska odvetnica? Pa še celjanka povrhu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolikor vem je eden najuspešnejših glede odškodninskih, zavarovalniških tožb odvetnik Vrstovšek (st.).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolikor vem je eden najuspešnejših glede odškodninskih, zavarovalniških tožb odvetnik Vrstovšek (st.).

Z Verstovškom sem se pogovarjal, vendar dela samo zavarovalniške zadeve! Mi je sicer priporočil nekoga, vendar je ta nedosegljiv, pa še mlad in neuveljavljen po vrhu. <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!