kekec III Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Svojo zadnjo pesem je odpela legenda slovenske zabavne glasbe Marjana Deržaj..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Počivaj v miru :cry: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Vozi jo vlak v daljave.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 A je ni več??? :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Umrla pevka Marjana Deržaj V 69. letu starosti je umrla legenda slovenske zabavne glasbe Marjana Deržaj. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 We all got to go sometime. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 ona je bla men kul. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 velikokrat mi je s petjem živce žrla ... čeprav je bila cool - takole privatno, pa intervjuji pa ... naj ji bo lahka zemljica spet ena slovenska legenda manj :cry: dobro da druge sproti gor rastejo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 nisem vedel, da sploh obstaja, ne za njeno ime, ne da je spisala al pela te pesmi. ona ni vedla zame jaz zanjo tudi ne, čeprav sem jo slišal. no sej nekaj bo ostalo za njo še dolgo cajta... tako kot za vsemi nami. :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Meni je imela nekatere pesmi super........ prave zimzelenčke.... r.i.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 no sej nekaj bo ostalo za njo še dolgo cajta... tako kot za vsemi nami. :alien1: ← Sem kar prepričan, da za mano ne bo ostalo toliko, kot je za njo. Eni se pač zapisujemo v spomine nam bližnjim, nekateri pa v spomine celim generacijam. In ona spada v to drugo skupino. Naj počiva v miru. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Slava ji! Naj počiva v miru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Ah well... Ko je Chuck Schuldiner umrl sem se zasekiral... ena marjana rocaj, pa res ni ne vem kaj... To je tko kot bo cez 40 let umrla Tinkara kovac - so what. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Ah well... Ko je Chuck Schuldiner umrl sem se zasekiral... ena marjana rocaj, pa res ni ne vem kaj... To je tko kot bo cez 40 let umrla Tinkara kovac - so what. ← Mogoče še prej :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Mogoče še prej :hmm: ← .. .. te bodo dali na listo :krneki: sumljiva oseba :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Ko sem bil še majhen :blush: , sem znal to pesem na pamet :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 po tv in radiu že cel dan vrtijo njene komade,dobra je bla in še fajn bejba v svoji mladosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 par lepih komadov....fajn ženska.... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 par lepih komadov....fajn ženska.... :( ← Se strinjam TC :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 .. .. te bodo dali na listo :krneki: sumljiva oseba :ninja: ← Sem že zdavnaj na njej. Kot sem enkrat že omenil, me policaji vsakič, čisto vsakič grejo v kompjuter gledat na meji . :grim Ampak kot je zadnjič en rekel, ko sem ga vprašal zakaj, je to baje rutinska kontrola. Rutinska kontrola my ass. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 -pred 30 leti -zdaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 Marjana Deržaj:"Mlada kot prej ne bova več..." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 založbe se po moje že konkretno slinijo ob izdaji kakšnega posthumnega TBO-ja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se