kekec III Objavljeno Januar 18, 2005 Opozori Objavljeno Januar 18, 2005 Svojo zadnjo pesem je odpela legenda slovenske zabavne glasbe Marjana Deržaj.....
motoristek Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Umrla pevka Marjana Deržaj V 69. letu starosti je umrla legenda slovenske zabavne glasbe Marjana Deržaj. :cry:
Broj Jedan Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 velikokrat mi je s petjem živce žrla ... čeprav je bila cool - takole privatno, pa intervjuji pa ... naj ji bo lahka zemljica spet ena slovenska legenda manj :cry: dobro da druge sproti gor rastejo :OK:
GorazdH Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 nisem vedel, da sploh obstaja, ne za njeno ime, ne da je spisala al pela te pesmi. ona ni vedla zame jaz zanjo tudi ne, čeprav sem jo slišal. no sej nekaj bo ostalo za njo še dolgo cajta... tako kot za vsemi nami. :alien1:
pupa Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Meni je imela nekatere pesmi super........ prave zimzelenčke.... r.i.p.
Marky Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 no sej nekaj bo ostalo za njo še dolgo cajta... tako kot za vsemi nami. :alien1: ← Sem kar prepričan, da za mano ne bo ostalo toliko, kot je za njo. Eni se pač zapisujemo v spomine nam bližnjim, nekateri pa v spomine celim generacijam. In ona spada v to drugo skupino. Naj počiva v miru. :closedeyes:
Einherjar Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Ah well... Ko je Chuck Schuldiner umrl sem se zasekiral... ena marjana rocaj, pa res ni ne vem kaj... To je tko kot bo cez 40 let umrla Tinkara kovac - so what.
pirrulz Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Ah well... Ko je Chuck Schuldiner umrl sem se zasekiral... ena marjana rocaj, pa res ni ne vem kaj... To je tko kot bo cez 40 let umrla Tinkara kovac - so what. ← Mogoče še prej :hmm:
JAZBEC Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Mogoče še prej :hmm: ← .. .. te bodo dali na listo :krneki: sumljiva oseba :ninja:
Erik Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Ko sem bil še majhen :blush: , sem znal to pesem na pamet :grim
Sanda7 Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 po tv in radiu že cel dan vrtijo njene komade,dobra je bla in še fajn bejba v svoji mladosti
Thundercat Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 par lepih komadov....fajn ženska.... :(
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 par lepih komadov....fajn ženska.... :( ← Se strinjam TC :worship:
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 .. .. te bodo dali na listo :krneki: sumljiva oseba :ninja: ← Sem že zdavnaj na njej. Kot sem enkrat že omenil, me policaji vsakič, čisto vsakič grejo v kompjuter gledat na meji . :grim Ampak kot je zadnjič en rekel, ko sem ga vprašal zakaj, je to baje rutinska kontrola. Rutinska kontrola my ass. :grrr
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Marjana Deržaj:"Mlada kot prej ne bova več..."
Špilferderber Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 založbe se po moje že konkretno slinijo ob izdaji kakšnega posthumnega TBO-ja...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se