Amper Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 Evo ena tema za podarjanje stvari, ki jih ne potrebujemo več in se samo valjajo po stanovanju, kdo pa bi jih z veseljem uporabljal. Pa, naj jaz začnem. Namreč imam nekaj CDjev, ki jig samo prekladam in jih podarim prvemu, ki se javi da jih pride izkat z motorjem. Podarim pa: 14x CD iz revije Moj micro, večimo letnik 2003 in 2004 5x DVD iz revije PC Format, letnik 2002 1x original program Adobe Photoshop elements 2.0 1x original program Ulead Videostudio 6 Če bi komu to prav prišlo, naj se javi. Drugače bo romalo v smeti. LP Aja pa še tole. Prevzem je v Šenčurju pri Kranju. Alla: Naj bo tale tema samo za to, kar ne potrebujemo in oddajamo. Brez nakladanja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amper Objavljeno Marec 19, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2005 No glede na veliko povpraševanje po CDjih sem se odločil, da romajo v smeti. Imam pa za vas novo ponudbo. Namreč danes sem bil v Avstriji v Beljaku in sem se ustavil v trgovini Louis. Tam sem nabral nekaj tavelikih katalogov za leto 2005. Za vse interesante, ki se zanimate pa je prevzem v Šenčurju tako kot bi bil za CDje. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Laptopa sem se ze losal, ostala mi je mrezna kartica. Ce jo kdo hoce.... Linksys NP100 10/100 PCMCIA Type II 16-bit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 če bi kdo rad imel kako staro revijo (motorist, avto magazin, katalogi, motorrad, joker, monitor, pc gamer itd.) naj mi sporoči... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Maj 27, 2006 Deli Objavljeno Maj 27, 2006 (popravljeno) Ce kdo ne potrebuje vec Harley davidson mi ga lahko podari. Aja, da ne pozabim. Lepo prosim! Popravljeno Maj 27, 2006. Popravil c0Li Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 27, 2006 Deli Objavljeno Maj 27, 2006 Sem že enkrat poskusil brez uspeha, pa dajmo še enkrat. Neuporabljena torba za prenosnik (skaj) te čaka ! :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 27, 2006 Deli Objavljeno Maj 27, 2006 Podarim novo koleno od izpuha za ATX50. Če kdo rabi, kar na PM Podarim tudi 56kb modem, se mi valja že 2 leti v predalu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Maj 27, 2006 Deli Objavljeno Maj 27, 2006 Za simbolično ceno dam CD predvajalnik na baterije (hodi in pošlušaj) oz. podarim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 3, 2006 Deli Objavljeno Junij 3, 2006 nihce vec nic ne podarja ? bom jaz probal kaj pametnega pogledat, razen kaksnih gum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 3, 2006 Deli Objavljeno Junij 3, 2006 Podarim ledvični pas. :) Če ga kdo rabi, naj mi pošlje pm. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 3, 2006 Deli Objavljeno Junij 3, 2006 Podarim ledvični pas. U, šit, sem na brzino prebral "deviški pas" :eek: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 3, 2006 Deli Objavljeno Junij 3, 2006 nihce vec nic ne podarja ? bom jaz probal kaj pametnega pogledat, razen kaksnih gum Baje se ti nekaj vlači po bajti. Sliši na ime Mirko. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 3, 2006 Deli Objavljeno Junij 3, 2006 Baje se ti nekaj vlači po bajti. Sliši na ime Mirko. :whistle: ta siguren ni za podarjem, pa tut ne za kaj drugega :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 ta siguren ni za podarjem, pa tut ne za kaj drugega :grrr Jaz si ga tudi ne bi zažežela imeti podarjenega. :kva2: Pozdravi Mirkota. :K p.s. Ledvični pas uspešno oblegan. :OK: Sam ne se skregat. :D PEPE, deviški pas šparam za hčere, zato ga ne oddam. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Desni prednji žaromet za Citroen ZX. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 (popravljeno) Imam različne stare moto revije in revije Moj pes. Če koga zanimajo naj se oglasi, sicer bodo romale v smeti. :kva2: Lp motoristek Popravljeno September 17, 2006. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Mene bi pa zanimale Moto revije... Koliko jih pa je...pa koliko stare? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Rabim. Literatura za prevzgojitev dotičnega. :devil: Tu notri najdeš kaj zanimivega :OK: Mene bi pa zanimale Moto revije... Koliko jih pa je...pa koliko stare? Veliko, nič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Se priporočam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Motoristek a kakšnih erotičnih revij pa nimaš nič viška :naughty: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Motoristek a kakšnih erotičnih revij pa nimaš nič viška :naughty: :P Pa to ti je to... :OK: veš koliko modelov :wub: pol se jih pa naveličaš.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaciga Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 hansol monitor 17"- podarim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tor Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 V Lublan so mi zmikavti zmaknili avtoradio in ker se zadeve ponavljajo bi, z namenom da razbijem monotonost ropotanja avto motorja, vgradil kakšen star delujoč avtoradio na kasete. Podobnega sem pred kakšnim mesecem lastnoročno zalučal v smeti, sedaj pa povprašujem, če morda komu visi kje v kakšnem kotu kakšen avto kasetar in bi ga bil pripravljen podariti Zahvaljujem že vnaprej..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 V Lublan so mi zmikavti zmaknili avtoradio in ker se zadeve ponavljajo bi, z namenom da razbijem monotonost ropotanja avto motorja..... ..se navadiš na zvok motorja,.. men je že pred kakim letom crknil avtoradio,.. zdaj mi prepeva zadnji levi ležaj, preluknjan auspuh, in čriček v sprednjem kolesu... avto-orkester se mi dopolnjuje vsak dan :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 ..se navadiš na zvok motorja,.. men je že pred kakim letom crknil avtoradio,.. zdaj mi prepeva zadnji levi ležaj, preluknjan auspuh, in čriček v sprednjem kolesu... avto-orkester se mi dopolnjuje vsak dan :grim lohk ti še jz pridem pet :grim sploh ne boš več pogrešal radia :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se