dave the wave Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 ..., porinite glavo v zemljo... A je tam tudi kaj pečenega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Podarim 5 orgazmov.........mam viška od prejšnega tedna........ :xx: :xx: :blush: :devil: Koliko vem ima to obrt rezervirano, patentirano in zaščiteno Wobewt ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Koliko vem ima to obrt rezervirano, patentirano in zaščiteno Wobewt ... Vem.....ampak........če mam pa tut jest.......občasno......mal viška :blush: :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Vem.....ampak........če mam pa tut jest.......občasno......mal viška :blush: :blush: :blush: :blush: Klimbra tisto niso orgazmi ... tisto je sam tvoje večno navdušenje :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 otroc otroc uboga zemlja kaj vse po njej hodi :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Podarim zamrzovalno omaro s štirimi predali. Starejša, ampak brezhibno dela. Na relaciji Metlika - Novo Mesto - Ljubljana jo lahko tudi dostavimo. :) Na ZS. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 vsi ki ste neresni, porinite glavo v zemljo da vas ne bo sram pa ce ste zadosti stari, se vzdrzite komentarjev Mogoče bi pa Mirkotu prav prišla družba? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 ISDN telefon EURIT 35. Lahko ga pa tut kermu kretenu fuknem u glavo. Bo mogoce naredil vec koristi.... Po zelji ga podkrepim z udarci. Pod sifro "Lomljenje kosti mi ni šteje" Prejemniku zagotavljam videnje zvezdic... Mogoce bo pa celo nasel boga.... Sploh tistm zadnjim v tem topiku... Seveda ga lahko prejemnik prevzame brez kakrsnih koli komplikacij. Zastonj ne posilajam po posti. Ga raje fuknem v smeti. Mi je ceneje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 A se zajebavamo? A so kle same picke? Kaj pa tole? Senkam Suzukuja GSX-R 750 brez papirjev, letnik recim okoli 89, crne barve (slika objavljena v temi motocikli forumasev), predelan, masina oljno zracno hlajena, tistemu, ki mi pokaze picko, ki se zna boriti. Pravzaprav ga senkam picki, ki mi bo prefukala. Ali pa tipu picke, ki me bo prefukala. Pa da vidimo, koliko vas ima jajca! Aja, edini pogoj je, da mi placas kavo z mlekom v najblizjem kaficu (ce me premagas, seveda). Ob tem pokadim dva cika, najvec tri. In da seveda poslusas moje jamranje ob pitju kave. Sem bil jasen? Ce izgubis, imas itaq moje batine. Zakaj bi pa drugace izgubila? In to je to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 A se zajebavamo? in vir tele poetične proze je .. . . . . . . . . . . posledice polne lune? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?t...&highlight= da bo tut kaj pametnega tu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 podarim njega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Ti jeba, a je tvoj, da ga podarjaš? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 samo rabim ga ne.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 podarim malo zjahano (pena je tak tak), drugače pa dobro ohranjeno sedežno garnituro, 5 kosov posebaj (2 vogalna) ki se lahko združijo v kavč. vzorec šahovnice - platno. lasten prevzem, pa hitro čez 2 dni je prevzem možen samo še na deponiji pragersko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 novo avtom. gumo 185/60 r 14 pirelli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Podarim hladilnik. :doze: Šifra : Cigani ga nočejo vzet, ker imajo bolšga. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 v hladilniku je že en cajt nov film Konica monochrome VX400 za 36 slik, še zapakiran. ne vem, a je še kšn frajer k s klasiko slika? :) pm, drgač gre v smeti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 šenkam: -knjigo Mit dem Motorrard durch die Alpen -knjigo Superbikes (oboje v nemščini) -fotoaparat Minolta F25, nov, nerabljen -knjigo Kako so konjske moči izpodrivale konje, Boris Brovinsky kdor kej hoče nej pove tle in pošlje pm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 knjiga Z mopedom čez Alpe je že dobila lastnika, lahko nehate pisat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Podarim zadni zic od aprilie 250 rs. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Podarim zadni zic od aprilie 250 rs. .) Porkamadona, ti si pa ne kar tak..... :grrr Podari ga meni. Pomoje bi ga kar solidno prdal!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 šenkam: -knjigo Superbikes kdor kej hoče nej pove tle in pošlje pm. Če je ne rabiš, bi jo vzel jst :D Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 A ma kdo "male" žmigavce, pa jih ne rabi, oz. se mu valjajo po garaži, vzamem, ali pa prispevam kakšno simbolično ceno :D Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 bom pogledu.... če jih nisem dal gebretu :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se