Erik Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 A ne spada to bolj v računalništvo-igre :devil:
Tomozuki Objavljeno Januar 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 A ne spada to bolj v računalništvo-igre :devil: ← Ja sej še sam ne vem ali bi bolj pasalo tja ali sem :hmm: :)
jax Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Tele slikce me kar spomnejo na nek rek in filma 2fast & 2furious... Nekak tkole je: ''V keri škatli kosmičev si pa tele avtomobile našel?'' :)
LordSmith Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Čak, da jaz sliko mojga P206 prlimam not :D
Tomozuki Objavljeno Januar 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Tele slikce me kar spomnejo na nek rek in filma 2fast & 2furious... Nekak tkole je: ''V keri škatli kosmičev si pa tele avtomobile našel?'' :) ← Mogo bi jih v Need For Speedovi škatli najt, pa je nisem dobo preko Torrenta :lol1:
Einherjar Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 Ej Tomozuki... A to nej bi bilo lepo? Cefurokicasto ze mogoce, ostalo pa ne...
Tomozuki Objavljeno Januar 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 (popravljeno) Ej Tomozuki... A to nej bi bilo lepo? Cefurokicasto ze mogoce, ostalo pa ne... ← Ja, meni so enobarvni športni avti dolgocajtni. Glih tak kot motorji. Seveda pa se barve ne smejo tepsti. A drugače imajo čefurji take avte? :blink: Drugače pa še ti kakega svojega nalimaj sem .) Popravljeno Januar 23, 2005. Popravil Tomozuki
batzajla Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 ja,barvna kombinacija kot pri npr. mustangu je še okej,ampak kva si pa s RX7 naredu :huh: pa nasploh so to zame že ful preveč spedenani avti... rally style je čist zadost :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se