Thundercat Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 (popravljeno) da ne bo kdo slučajno pozabil da gre za računalniško igro....ne si preveč k srcu jemat oseben okus igralca pri pedenanju avta.... dobr mustang, Rx-8 :OK: Popravljeno Januar 23, 2005. Popravil Thundercat
dave the wave Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 (popravljeno) :baa: Popravljeno Januar 23, 2005. Popravil dave the wave
Mustang Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Jebemti, Dave! A s tem strojem si me zadnjič dol poču na drag raceu?! :angry2: (če bom dost dolg igral, bom dal zadaj abbartha pa tri hrčke, pa boš vidu!) :lol1:
dave the wave Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 E moj Mustang, ne bo ti uspelo, do takrat bo imela moja krava že flurescentnorudečo neonko od zadaj :naughty:
Mustang Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 E moj Mustang, ne bo ti uspelo, do takrat bo imela moja krava že flurescentnorudečo neonko od zadaj :naughty: ← Šit! Spet si me! Evo, sem šel od začetka špilat, da sestavim boljši stroj. Zaenkrat je takle, potem ga bom pa spustil do tal, kitajcu nabildal noge, pa se znebil babe zadaj (je bla zraven). Ko ta zadeva ponori...
dave the wave Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 (popravljeno) Zdaj pa ni bilo enostavno, veš kolko sem špilal, da sem si ta morilski stroj nabavu :eek: A?A? Se še upaš? :naughty: Popravljeno Januar 24, 2005. Popravil dave the wave
Mustang Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Sem ene parkrat zgubu, pa moram spet našparat za nov stroj. Zaenkrat mam tole mrcino. Ima toliko navora, da se asfalt kar lupi za gumo :grim (Ej, Dave: a misliš, da so že kej jezni na naju? :blush: )
duhec Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 A smem? :hmm: NFS Underground... bbllllljjjjjaaaaakkkkkk :SS Ne bi raje posezli po kakem rFactorju, GTR, F1 99-02 ali se raje Viper Racingu ku pa to sminkarijo tle.. <_< I'm definitely :topic: . Oh yeah! :yea2: :yea1: :xx: Pa lep pozdrav, duhec
dave the wave Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Sem ene parkrat zgubu, pa moram spet našparat za nov stroj. Zaenkrat mam tole mrcino. Ima toliko navora, da se asfalt kar lupi za gumo :grim (Ej, Dave: a misliš, da so že kej jezni na naju? :blush: ) ← Ej stari, ne brni, čes zgubu. Glavn, da ti neonke in modre diode svetjo. Pazi, da teh ne skuriš :huh: , k pol bo štala. (Ej Mustang, meni še nihče ni virusa po PM-u poslal. :lol: )
Anubis Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Delata račun brez krčmarja. Pri nas konkurence ni, ker jo preprosto in dobesedno zmeljemo. Sorry za fotko, počasnejše nimam :)
Tomozuki Objavljeno Januar 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 No, duhovite debate so mi všeč (čeravno nimajo z NFS-jem kaj skupnega). Duhec: ampak za zgoraj naštete dirkačine skoraj nujno rabiš volan. So pa z volanom odlično igrive. Sploh prastari Viper Racing...
Ervina Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Kaj sem jst dobila?! :unsure: Očitno ne igram prave igrice. :whistle:
dave the wave Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Ervina :slap: , raje ostani pri tetrisu :004
RaceBoy_ Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 ....A ni tole že mejčkeno :topic: ?
Mustang Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Ma, kakšen off topic! Dave, Anubis in jaz vsak dan dirkamo kot norci in predelujemo mašine. Pravkar sem dosegel novo pridobitev, pa da vidim kako se bosta zdej lahko kosala z mano... (se še ukvarjam s tem, kako namontirati spodaj neonke)
Gregs Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Lepše ritke od te gotovo ni... :naughty: ... tut Toyota Corolla ne... :grrr :P :004
Tomozuki Objavljeno Januar 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Dokler nimate nečesa takega kot je tole, sploh raje na probajte tekmovat z mano :nono: Ker čip tunano kosilnico ima danes redkokdo, leti pa hujše kot HayaFerrabusa! :worship:
Wobewt Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 No, tukey je realen Mustangov Harley-Davidson Softmarket. :yes: Je že predelan, navrtana mašina, nove vilice, balanca... B)
Mustang Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 :slap: Zdaj si pa razkril moje tajno orožje! :lol:
Tomozuki Objavljeno Januar 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 No, tukey je realen Mustangov Harley-Davidson Softmarket. :yes: Je že predelan, navrtana mašina, nove vilice, balanca... B) ← Ja, samo chip-tuniran pa še ni :BUA: :D
Mustang Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Ja, samo chip-tuniran pa še ni :BUA: :D ← Že delamo na tem, že delamo na tem...
Wobewt Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Ewo ga, dokončno stuniran by Mustang! :OK: Res, lepo si obdelal makino. B) B) B)
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 Uf,škoda da sm igrco že zdavnaj zbrisu,ker sem mel par hudo upedenanih avtekov...ampak ena slikca mi je pa ostala :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se