<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 Evo,najdu še ene par slikc...avto sicer ni še do konca zrihtan ampak nekej pa že :D
batzajla Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 mislm,da vam gebre vsem huda konkurenca! kljik
Mustang Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 Ewo ga, dokončno stuniran by Mustang! :OK: Res, lepo si obdelal makino. B) B) B) ← Hja... zgleda še kar, ampak me končna še vedno jebe. Dtw me vedno potem zadi pusti :angry2:
dave the wave Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 Ok, ok, Mustang predlagam dirko iz fotografije. Dam ti celo 2 metra prednosti. Vem, da te bom težko prehitel, ampak pobegnil mi ne boš. Pa še nekaj sem mislil :hmm: .................. aja, ne prdi. p.s.: Pust se bliža :)
JaRaNe Objavljeno Februar 9, 2005 Opozori Objavljeno Februar 9, 2005 hehe :lol1: :lol1: :lol1: to je pa moj :)
Mustang Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 (popravljeno) Ok, ok, Mustang predlagam dirko iz fotografije. Dam ti celo 2 metra prednosti. Vem, da te bom težko prehitel, ampak pobegnil mi ne boš. Pa še nekaj sem mislil :hmm: .................. aja, ne prdi. p.s.: Pust se bliža :) ← Sori Dave, sem prdnil in te prevrnil na hrbet (kriw je prebranac). In zdaj mustang svoboden teka naokrog z masivno erekcijo, ki se spodobi za takšnega žrebca :lol1: Popravljeno Februar 14, 2005. Popravil Mustang
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se