SiR Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 kua da ne - taleve tri zgledajo že pojebane, tadesne pa ne... dobr ma to organizirano...
Pravokotar Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 - taleve tri zgledajo že pojebane,... Tasrednja od talevih treh je fantek.
SiR Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Tasrednja od talevih treh je fantek. ← povej to Donaldu :D
klimbra Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 TC, če je v družbi lepotičk, to ne pomeni nujno, da je tudi dober jebač. Biznis je biznis. Kapiš? Alla ← Čak mal.....jest se tut s tabo družm.....in to je definitivno potrditev,da sem salamensko dobr......khmmmm :angry:
Thundercat Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 nisem mislu, da seksa dobro...ampak da je "jebač"... poglej kaj sem našu na spolnost.net...iskani niz "jebač" ja v naših normah je tako..... da so moški, ki obdelajo več žensk neki jebači.. Isto je z jebačem - ena ga bo doživela kot božanstvo, druga kot idiota, ki "se nosi". vir pa še primeri jebačev (iskani niz "jebač" /slike)
Erik Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Kaj je pa potem šef Playboya (Hafner) :hmm:
SiR Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Kaj je pa potem šef Playboya (Hafner) :hmm: ← jah, on je pa en navadn Heffner, a ne ...
SHARKi Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 kua da ne - taleve tri zgledajo že pojebane, tadesne pa ne... dobr ma to organizirano... ← :lol1: :lol1: SymRu, a ti tud drgač kr tko zamenaš kakšno deklco z kakšnim decem, :SS :SS :SS :SS :SS :SS :slap: :lol1:
Thundercat Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 (popravljeno) jebač na kvadrat..... :grim piše se Hefner.. .) vir-življenjepis-wikipedia Popravljeno Januar 26, 2005. Popravil Thundercat
Mustang Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Hefner se mi pa prav smili... Pomojem ga že od prve petletnice playboya ne spravi več gor. To je tako, kot da bi pričakoval od ginekologa, da ga vsaka mufna zrajca. Vam povem, da Hefner ziher pada na auspuhe :lol1:
motomanijak Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Jaz bi bil tud Hefner :kva2: . Pa u naslednjem življenju tud :blush:
Brrrm Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Verjetno mora biti dokaj hudo za bogate ljudi, ker nikoli ne morejo biti 100 % prepričani, ali se je tisto, kar se je zgodilo, res zgodilo iz čiste ljubezni, ali je zadaj zgolj račun. Edina rešitev je verjetno, da si iščeš približno enako bogatega/revnega partnerja, pri tem, da so verjetno pri enako revnih zadeve mnogo bolj jasne, kot pri enako bogatih. No, še ena rešitev je, da si od svojega bogastva popolnoma zaslepljen in odmaknjen od realnosti.
Pravokotar Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Verjetno mora biti dokaj hudo za bogate ljudi, ker nikoli ne morejo biti 100 % prepričani, ali se je tisto, kar se je zgodilo, res zgodilo iz čiste ljubezni, ali je zadaj zgolj račun. S popolnoma enakimi problemi se soočamo tudi mi, ki smo tako salamensko lepi, brihtni in obdarjeni... :whistle:
lina Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 (popravljeno) Res so ubogi tile bogati ljudje....zato pa jest nikol ne bi bla :eek: PS smešno in definitivno neprimerna reklama za gospoda Hefnerja bi bila, da bi se kazal z ženo svojih let, malo bolj baročnih oblih s petimi otroci in v halji z rožnatim vzorcem in navijalkami na glavi, z zelenkasto mrežico in modro osenčenimi očmi. Sicer ne vem ali ima kaj takega doma....sicer si je pa sam izbral način kako bo živel.....on za razliko marsikoga drugega ima dokaj tehten razlog. Popravljeno Januar 27, 2005. Popravil lina
motomanijak Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Shaquillovo poročno darilo Trumpovima -> beli avtomobil znamke Rolls Royce Kdo so se bo zdaj prvi razpočil od nevoščljivosti? Treba štoparco prižgat? :grrr Vir
pupa Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 jaooo :slap: ta tema še kar traja :slap: :lol: :lol1:
pirrulz Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Se absolutno strinjam. Dooooooolgcajt. :zzz: Oziroma: BTK.
Brrrm Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Pa kljub temu sta prišla not pogledat, če morda pa le ni kaj zanimivega o Melanholiji in Ducku :grrr
HHV Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 ...smešno in definitivno neprimerna reklama za gospoda Hefnerja bi bila, da bi se kazal z ženo svojih let, malo bolj baročnih oblih s petimi otroci in v halji z rožnatim vzorcem in navijalkami na glavi, z zelenkasto mrežico in modro osenčenimi očmi. ... :hmm: Od kje pa ima dec hčero, ki dandanašnji praktično vodi njegovo podjetje??
pupa Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 v bistvu sem prišla samo to napisat, kar sem napisala..... tudi pod razno nisem brala vsega.... se mi res ne da s temi stvarmi ukvarjat...... :P
Manu Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 :hmm: Od kje pa ima dec hčero, ?? ← ...od ženske svojih let, ki včasih še ni bila malo bolj baročnih oblih in v halji z rožnatim vzorcem in navijalkami na glavi, z zelenkasto mrežico in modro osenčenimi očmi....??? :hmm: :whistle:
Pravokotar Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Ma kaki! Štorklja mu jo je prinesla.
SiR Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Ma kaki! Štorklja mu jo je prinesla. ← štorklja iz firme American Stork d.o.o.
klimbra Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 PUPA A si tit tut miljarderka.....v dolarjih Takoj te zasnubim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se