Jurij Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Jaz bi vsemu temu (vsem tem omenjenim pjozdam) dodal še besede modrega , zelo modrega človeka: Ne jebe ona više sa seljacima....
pupa Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 PUPA A si tit tut miljarderka.....v dolarjih Takoj te zasnubim!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← sam če me res lubš :wub: :wub: :wub:
motoristek Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 sam če me res lubš :wub: :wub: :wub: ← Še slike od pupe :whistle:
Insallah Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Sam so pa air bagi zdaj malo večji :hmm:
motoristek Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Sam so pa air bagi zdaj malo večji :hmm: ← Saj jih Donald napihuje :lol1:
bLuZoNdEr Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 No ja.....za mano ji nebi bilo potrebno lavfat :OK:
Pervy Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Sam so pa air bagi zdaj malo večji :hmm: ← jap, če pa taka velikost brez popravkov in moderca pri 30+ letih tako stoji potem pa :worship: , ampak mislim da je res donald pumpal. ampak kot je rekel bLuEmAJEUEKsHaHaL......nekaj - za mano tudi nebi rabla laufat :grim
motoristek Objavljeno Februar 3, 2005 Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
Pervy Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 ameriški mediji so objavili slike na katerih naj bi bila naša Melanija naga in v objemu z drugo žensko. seveda je dotična gospodična zanikala da je na slikah ona ampak "strokovnjaki" se strinjajo da je podobnost ogromna. kaj vem.......ne poznam dotične gospodične toliko da bi lahko o tem sodil :hmm: pa še dve drugi simpatični njeni :grim :blush:
Pervy Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 aja če je na slikah res ona, potem drži teorija o tem da je donald (ali kdo drug) krepko pihal :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se