b0rys Objavljeno Januar 23, 2005 Deli Objavljeno Januar 23, 2005 Torej kaj priporočate za ceno približno 2.5 miljona sit. Pogoji: dizel, avto klima, vsaj 4 vrata, letnik od 2001-2002 približno. Sam gledam renault senik, ali peugeot 307 nekaj takega gledam zaenkrat, ni nujno. Mogoče je že veliko tem na to temo vendar se mi neda 14 dni sedet pa brat, no torej za vsako pomoč v naprej hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 Torej: imaš še Fiat Stilo, Ford Mondeo, tudi kakšnega Golfa 4 ali malo slabše ohranjenega Passata dobiš, pa Alfa 156 v limo ali SportWagon varianti....sevda je pa še ogromno drugih faktorjev, kako velikega...koliko moči si pripravljen kupiti in vzdrževati...ipd... Oplov ti nisem našteval :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 Tok sm jst slisal je bol, da od Stilo dizel prste stran! totalni jajc :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 Oktavija karavan ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 za ta denar maš izbiro že tolk veliko,da je bl pomembno,kaj ti je všeč...če bi pa rad kao racionalno kupu,pa mal poglej statistike kvarljivosti,cene delov... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 Hondo Civic :devil: ...poceni servis...ne crkuje nic...dizel?...bencin bencin :grim ! lp flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
b0rys Objavljeno Januar 24, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 24, 2005 Hondo Civic :devil: ...poceni servis...ne crkuje nic...dizel?...bencin bencin :grim ! lp flero ← Hondo imam že sedaj in vem da imaš prav :OK: , ampak rabim to kar sem napisal zgoraj. Torej mnenja še kar berem in spremljam da vidim kaj naj raj vzamem, čeprav sem sedaj bolj pod drobnogled vzel senika (kozolc .) ), upam da v pravo smer gledam. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 ...vredi...ce mora bit pa dizel...potem je pa najboljsa varianta, eden izmed 1.9tdi...ta motor je se zmeraj zakon med dizli...najbolj preizkusen...seat, skoda...w in audi predraga...pa uspesen lov... :grim lp flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Senik! Sicer ga nimam jaz ampak sestrična! .) Zaenkrat je :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 mi smo mel tastarga scenica,2.0 benzinarja...tam okol 200.000km ga je začel srat,pa je šel v prodajo .) drgač mislm da je vredu avto,edin zadej so sedeži bolj za otroške riti,sploh srednji (zdej je pr bajti multipla,pa smo mal razvajeni glede širine :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
b0rys Objavljeno Januar 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Ja motor, kdo ga pa nebi mel, kam bom pa bebo dal na 'kesl' :hmm: :P No sicer sem pa že megana začel gledat in imam tudi ogledanga Megane Berl. 1.9 dci privilege luxe letnik 2002. upam da bo vredi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Bo! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 japonca v garažo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kreativc Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Oktavija ni napacna izbira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kreativc Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 (popravljeno) Tok sm jst slisal je bol, da od Stilo dizel prste stran! totalni jajc :BUA: ← Zakaj pa to? Sicer so to najcenejsi dizli.. pa vseeno me zanima konkretno, kaj je narobe? Popravljeno Januar 26, 2005. Popravil Kreativc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 ma avtov maš na izbiro res kolkor si želiš, od alf 156, do xsar, raznih enoprostorcev, vsega, dal sm klima+disel od 2mio do 2,5mio sit, pa od 2000 letnika naprej, pa je 28 strani vn dalo, boš ja kaj zase našel :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
b0rys Objavljeno Januar 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Sem že našel, sam saj veste kako je iščeš za 2.5 pa prideš do 3 mio :slap: . No Izbral sem pa megana 1,9 DCI, pa sm se takoj zalubu v njega, upam da je vredi in da bo dobr služu. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 (popravljeno) tle mas link - KLIK uglavnem, tle izpolni svoje zahteve, jest sm jih izpolnu, tko ksm dol napisu, pa mi prikazal 28 strani automobiliou ... izpolnu sm pa samo: CENA: min. 2.500.000sit LETNIK: 2001 2002 gorivo: diesel opcije: klimatska naprava upam da ti bo kej pomagal ;) drgac ti pa priporočam peugeota 307 ali pa fora mondeota, k ubistvu full zgubi ceno, je pa supr auto, pa še velik jih je lepo ohranjenih ;) lp, boris Popravljeno Januar 29, 2005. Popravil bOnZy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 Torej kaj priporočate za ceno približno 2.5 miljona sit. Pogoji: dizel, avto klima, vsaj 4 vrata, letnik od 2001-2002 približno. Sam gledam renault senik, ali peugeot 307 nekaj takega gledam zaenkrat, ni nujno. Mogoče je že veliko tem na to temo vendar se mi neda 14 dni sedet pa brat, no torej za vsako pomoč v naprej hvala ← Na izboru imaš tono različnih avtomobilov! Izberi en model k ti je všeč in pojdi v NEM kupit avto, ker tm kej dost ne dajo na pleh in je zato precej razlika glede cen, še posebaj na severu se da avto dobit za pol cene kot je na našem trgu (kot so golf IV, pasat, sharan v bistvu VOLKSWAGEN, BMW, MERCEDES) LP Mič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tr Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Za ta denar dobiš tudi Opla, npr. Vectro z zelo veliko opreme. par linkov: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?ID=256254 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?ID=250686# Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se