bubamara Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 .. ker bo za večer zmanjkalo superlativov, a?! :yea2: ← kul...pa sem se le mal nasmejala....hvala... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 ja pa je blo včerej res en depresivn dan. Za piko na i me je še policija ustavla in dala pihat :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 mene sicer ni policija ustavla, je pa bil dan res ena jeba. Čeprav to, da ga je nekdo razglasil za največjo letošnjo jebo, ne igra pri tem nobene vloge (se bojim da bo današnji prav tako ena velika jeba :grim ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 (se bojim da bo današnji prav tako ena velika jeba :grim ) ← glede na začetek dneva.... :slap: ..... očitno res..... :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Včeraj je bilo res vse za :SS Taki dnevi res ne bi smeli imet 24 ur. Ampak danes vse kaže, da bo prav lep dan. Še nadrejeni v službi je danes prebavljiv. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Zabeleženo včeraj na ulicah našega mesta Danes je nov dan! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Sploh ne! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Sploh ne qua? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Da ni bil včeraj depresiven dan in tud dans ne bo. A ne, da je to mislil? :rolleyes: :) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Hja, tudi yst tako mislim. Ampaq kdo pa smo mi trije, da se bomo prerekali s strokovnjaki z univerze v Cardifu? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Mi smo natur inteligenca.....po domače: zdrava kmečka pamet. ;) Ta je pa tko največ vredna, a ne? :) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Brez dvoma. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Kdaj ste se pa v SLS včlanli? :eek: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Manu, dekletce ljubo & profesionalno deformirano, kdor ima: - zares zdravo - zares kmečko - zares pamet mu niti na kraj taiste ne pade, da bi se včlanil v SLS. Ali kamorkoli drugam. (razen v hropce) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 (razen v hropce) B) ← :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Sem si hudo zelo oddahnila. :doze: Pa tvoj nagovor ( predvsem prve tri besede :blush: ) so me nekak iztrgale in rok hudobne pošasti, ki se ji z drugimi besedami reče tudi " bolščanje v monitor in zastavljanje retoričnih vprašanj na temo, zakaj so sploh službe" . :) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 (popravljeno) , da bi se včlanil v SLS. (razen v hropce) B) ← Yea :OK: Pepi :yea2: Popravljeno Januar 25, 2005. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Jaz pa bi se s to ugotovitvijo hudo strinjal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 res je bil najbolj depresive. tale današnji pa tut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 men je blo včeri prov fajn :010 . še bol fajn ko dons... kak depresiven dan neki... a to je tista zadeva... če se dolgo časa prepričuješ o neki zadevi, potem je pa na koncu že res, ne? še posebi če zraven še kaki doktorji in rocketscientists sodelujejo. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Mi smo natur inteligenca.....po domače: zdrava kmečka pamet. ;) Ta je pa tko največ vredna, a ne? :) Alla B) ← ja pajade ... zdej se boš pa na mala vrata "naturintiligence" vn vlekla, kenede ksi test špricala ... no, no sej nč ne rečem, sej sbrihta, ni kej ... ampak mankajo dokazi, dekle, dokazi :P BTW - še zdej sm brez . . . . . metle :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Manu, dekletce ljubo & profesionalno deformirano, kdor ima: - zares zdravo - zares kmečko - zares pamet mu niti na kraj taiste ne pade, da bi se včlanil v SLS. Ali kamorkoli drugam. (razen v hropce) B) ← kam je zalutala moja prjawnca? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 kam je zalutala moja prjawnca? :D ← zadnč pr tep ni blo paperja na toaleti ... mende sm jo punucu ... :blush: as hudo jezn? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 ne bo držalo :nono: je bil prav fajn dan B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Bemtiš sunciš! Včeraj sem ravno Karmen razlagal, da imam ponedeljek vseh ponedeljkov. Totalna jeba. Potem pa danes preberem to, da ta dan celo uradno FUBAR. :blink: Ampak sem ga konec koncev zelo lepo zaključil with a little help from my friends :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se