Pravokotar Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Ampak sem ga konec koncev zelo lepo zaključil with a little help from my friends :) ← Ampaq najbrž je bil takrat že torek, ane, Musty? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Ampaq najbrž je bil takrat že torek, ane, Musty? .) ← Zanimivo, da ne :) (upraši Karmen, če men ne verjameš!!! :lol: ) Sem bil priden :doze: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 credo ut intelegam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2005 včerajšnjemu torku in predvčerajšnjemu ponedeljku ni čisto nič manjkalo ! Kurc pa taki znastveniki ( ki priporočajo Colgate) ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Današnja sreda odtehtala za vse! :yes: I kiss myself! :004 Two times!! :004 :004 Life is beautiful! :kva2: :yea1: :hooray: na-na-nana! :010 Znanstveni dokaz: Če je 24. dan v kurcu, počakajte na 26. Se splača :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Znanstveni dokaz: Če je 24. dan v kurcu, počakajte na 26. Se splača :grim ← eni še vedno čakamo.... :doze: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Zagotovo je bil za nekatere bolj depresiven dan včeraj: pri nas je sosed namreč naredil samomor včeraj....... R.i.p :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Zagotovo je bil za nekatere bolj depresiven dan včeraj: pri nas je sosed namreč naredil samomor včeraj....... R.i.p :( ← Moj sosed je ustrelil svojo ženo, pol pa še sebe. Skupen samomor. :krneki: :cry: Tolk o ponedeljku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 pa še polna luna je bila te dni....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Moj sosed se pa ni ustrelu. Pa jest tut ne. Tolk o ponedeljku. In o torku. In o sredi. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Moj (pokojni) sosed, gospod L., se je pa dolgo vrsto let streljal. S steklenicami. Direkt v glavo. Ne glede na to, ali je bil ponedeljek ali ne. Potem se je lepega dne leta '03 dokončno odstrelil. Našli so ga, ko je prismrdelo izpod vrat. Še zdaj se mi včasih zdi, da ga slišim prepevat: "Tri dni pa pol ne gremo še domov..." Tolk o gospodu L. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Moji sosedje se tudi niso ustrelili. Sem pa jaz razmišljal, da bi jih. :lol1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 upizdo :( to pa ni več depresivni ponedeljek ampak Bloody Monday doobr, da sm ys o strelanu razmišlu šele dons pa še to sam z zračno pa še to sam sosedino kuzlo pa še to sam u rt pa še to sam razmišlu :blush: ma MrM prow , če je pondelk zafukan počaki na tork, lohka da bodo štriki v akciji cenej - še bl se splača pa počakat na petk ... res splača ... dobesedno :yea1: :010 :OK: :kva2: :bounce: :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 O, madonciš!!! Danes je pa še bolš dan kot včeraj!!!! :kva2: :kva2: :wacko: :kva2: Saj to ne more biti res. Ena dobra novica za drugo!! :010 :yea2: :yea1: To je pa že preveč! Ne more bit tolk dobr... Oh, mama! To mi deli! :worship: Life just so beautiful... :yes: (folk, splača se živet! Samo malo potrpežljivosti je treba, pa gre vse kot po maslu... ne... po sex waxu! :naughty: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 O, madonciš!!! Danes je pa še bolš dan kot včeraj!!!! :kva2: :kva2: :wacko: :kva2: (folk, splača se živet! Samo malo potrpežljivosti je treba, pa gre vse kot po maslu... ne... po sex waxu! :naughty: ) ← Eden od Murphyevih zakonov se glasi: če ti stvari tečejo od dobrega k še boljšem, si sigurno nekaj spregledal.. :eek: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Eden od Murphyevih zakonov se glasi: če ti stvari tečejo od dobrega k še boljšem, si sigurno nekaj spregledal.. :eek: :oops: ← aha, torej če ti gre iz slabšega na še slabše pomeni, da nisi nič spregledal... :eek: ....drek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 aha, torej če ti gre iz slabšega na še slabše pomeni, da nisi nič spregledal... :eek: ....drek ← ne, to pomeni, da morš it s SymRujem na kofe :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 zato pa ys raje nč ne gledam, ker potem nč ne spregledam bo pa definitivno držalo da so petki običajno boljši od ponedeljkov ne glede na to kdo skom kavo pije ali pa kaj drugega dela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se