pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 faaaaaaaaaaaaaaaaaaaajt ti bi se pa sam fajtala skoz :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 ti bi se pa sam fajtala skoz :wacko: enkrat na 4 leta..poglej datum tvojega citata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 enkrat na 4 leta..poglej datum tvojega citata ja sej sm vidla, sam kamor uletim se ona fajta, pa tud če 4 leta staro pa kva mislš da sm blont da nč ne vidm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 ja sej sm vidla, sam kamor uletim se ona fajta, pa tud če 4 leta staro pa kva mislš da sm blont da nč ne vidm se mi zdi da iščeš te fajte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 se mi zdi da iščeš te fajte ti pa med vrsticam bereš, kjer nč ne piše aja, sej sm res neki druzga hotla napisat modrci......... recesija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 (popravljeno) aja, sej sm res neki druzga hotla napisat modrci......... recesija Dokaži... :yes: Da vidimo če res... Popravljeno April 28, 2009. Popravil Bojanv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Dokaži... :yes: Da vidimo če res... edin dokaz JE EDIN TKO da vidš k se srečamo me pocuki, pa se loh prepričaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 edin dokaz JE EDIN TKO da vidš k se srečamo me pocuki, pa se loh prepričaš ok vidno polje ni zmanjšano, je pa zato dotik bolj soft ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 ok vidno polje ni zmanjšano, je pa zato dotik bolj soft ! :naughty: se mi zdel da naravn še zmer bulš k umetn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 edin dokaz JE EDIN TKO da vidš k se srečamo me pocuki, pa se loh prepričaš Si se skrila... Prilimaj sliko tu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 edin dokaz JE EDIN TKO da vidš k se srečamo me pocuki, pa se loh prepričaš sej loh zdej u dobi kompa, to kr na forum prpopaš dokaz kok še leti haha, pajkica, kaj bi se cukali, saj lahk dandanašnji v cajtu računalnikov tud kaj gor propaš?? in če boš gor kaj prpopala, bomo itak videli, (evo, pa mamo potem dokaz:)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Si se skrila... Prilimaj sliko tu :naughty: za kuga, sej sm rekla da ne nosm modrčka :naughty: a ti je domišlija crknla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 haha, pajkica, kaj bi se cukali, saj lahk dandanašnji v cajtu računalnikov tud kaj gor propaš?? in če boš gor kaj prpopala, bomo itak videli, (evo, pa mamo potem dokaz:)) napopam nej na ekran kuga? da noum nč vidla pol u živo se nartabulš vid, tak da u virtuali noumo nč kazal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 za kuga, sej sm rekla da ne nosm modrčka :naughty: a ti je domišlija crknla delam v centralni banki... tam je treba vse dokazat, tudi vse rezerve... v dokaz je lahko samo slika... domišlija je za umetnike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 delam v centralni banki... tam je treba vse dokazat, tudi vse rezerve... v dokaz je lahko samo slika... domišlija je za umetnike ja jaz sm umetnik tak da uporablam domišlijo kva pa mate u bank u klet, mi pa tko usen, od tega jaz tko nimam nč :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 :naughty: se mi zdel da naravn še zmer bulš k umetn ampak umetnega lahko v torbico vržeš, pa še v stalni pripravljenosti je, pa večbarvni so ! ps sem padel kakega pol metra nižje ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 ampak umetnega lahko v torbico vržeš, pa še v stalni pripravljenosti je, pa večbarvni so ! ps sem padel kakega pol metra nižje ! Čakaj malo, kaj premetavaš po torbici? Jošek ali modrc? Skladno s svojo službo ostajam na dostojanstvenem nivoju in višini Pajkica, potem pa daj umetniško sliko... samo da ne bo puding Mi dolgočasneži rabimo realistične slike, ne Pikaceja :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 ampak umetnega lahko v torbico vržeš, pa še v stalni pripravljenosti je, pa večbarvni so ! ps sem padel kakega pol metra nižje ! sam res dons neki ulažn, hit spodrsne ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Pajkica, potem pa daj umetniško sliko... samo da ne bo puding Mi dolgočasneži rabimo realistične slike, ne Pikaceja :yawn: nehi k bo spet kremšnita pa nehi skoz cukr omenjat, še pr modrcih ne date mira Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Čakaj malo, kaj premetavaš po torbici? Jošek ali modrc? Skladno s svojo službo ostajam na dostojanstvenem nivoju in višini Pajkica, potem pa daj umetniško sliko... samo da ne bo puding Mi dolgočasneži rabimo realistične slike, ne Pikaceja :yawn: Bojan se nič ne bojiš za svojo prostato? :evilgrin: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Bojan se nič ne bojiš za svojo prostato? :evilgrin: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Ma klinc, če ima pajkica jošek v torbici imam tudi jaz prostato lahko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Ma klinc, če ima pajkica jošek v torbici imam tudi jaz prostato lahko... Nisem vedla da torbico nosiš.... :unsure: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Nisem vedla da torbico nosiš.... :unsure: :naughty: Še veliko skrivnosti skrivam pred teboj kot vsak centralni bankir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Še veliko skrivnosti skrivam pred teboj kot vsak centralni bankir u klet zih kej, sam tole s torbico mi je pa zanimiu Ma klinc, če ima pajkica jošek v torbici imam tudi jaz prostato lahko... ga raj kr doma pustim, k tud torbice ne nosm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se