pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 To še vedno redno prakticiram. Itaq nimam kaj prida za v modrc stlačit pa sej nis edina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 (popravljeno) Khmmmmmmm........kava........jutri.........zvrc........ khmmmmmmm koga...... vabiš??? nimam časa Popravljeno April 28, 2009. Popravil Bojanv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 khmmmmmmm koga...... vabiš??? nimam časa jaz tud ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 (popravljeno) pa sej nis edina pa dajta že to javno predstavit... vsebino, ne modrca... da strokovna komisija oceni... da strokovno mnenje ..... ekspertna skupina... to je vse nekaj subjektivno Popravljeno April 28, 2009. Popravil Bojanv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 A javno je samo tle na motosvetu al velja tudi kakšna druga javnost? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 A javno je samo tle na motosvetu al velja tudi kakšna druga javnost? :naughty: tuki ni javno, tle sam virtuala edin u živo vela , sam k nočjo nč slišat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2009 Predvsem........mora biti ta javnost......KOMPETENTNA..........in primerno izobražena na tem področju. Samo stema dvema zahtevama........zmanjšamo število presojevalcev.......za minimalno 98%. Ostala 2% motosveta.......pa znata to oceniti.......brez nekega posebnega naprezanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 (popravljeno) A javno je samo tle na motosvetu al velja tudi kakšna druga javnost? :naughty: lahko tudi v mojem bifeju ko sem jaz tam, sem predsednik komisije klimbra, ne rini se... daj vlogo za člana komisije pa bomo rpesodili tvoje kompetence Popravljeno April 28, 2009. Popravil Bojanv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 neeeeeeeeeeeeee zvrstili se bosta najprej ena, potem druga... na nočno omarico bom dal pa tvoj jošek, mojo prostato, umetno oko in zobno protezo rider, saj ne boš stala v vrsti... bom počakal 5 minut Glede na vse našteto...boš sam zviz vidu... :evilgrin: :yes: saj v tem času moram skuhat novo kosilo, pospravit za teboj, zamenjat rože v vazi, poskrit tvoje slike, vložke in zobno krtačko... kar nekaj dela je pa še preverit če seo vse banke plačale vse obresti... pajkica ti ne veš kaj v sebi skrivamo sodobni moški... moški, ne poženščeni mladički kaj ne poznaš tiste basni trrrrrrrrrrrr ck pa je... kot zajec Obvladaš vse kar je treba skrit... :naughty: maš prakso... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 (popravljeno) Glede na vse našteto...boš sam zviz vidu... :evilgrin: :yes: Obvladaš vse kar je treba skrit... :naughty: maš prakso... rider... tudi ti ne veš kaki diamanti so skriti v nas (nekaterih)... vse ženske bi nas rade, že zato da nas ne bi prepustile drugim... ampak nekateri iz skromnosti svoje kvalitete skrivamo, kot školjka... Popravljeno April 28, 2009. Popravil Bojanv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 A javno je samo tle na motosvetu al velja tudi kakšna druga javnost? :naughty: tuki ni javno, tle sam virtuala edin u živo vela , sam k nočjo nč slišat kot ponavadi...samo bluzeriranje... Evo fantje, da presekamo mal ta dolgcajt in babje afnanje...tule je en prvovrsten primerek brez modrčka, pravzaprav brez vsega zgoraj :smoke: No ja, mogoče so res (za moj okus) čist malček too big, važno je, da jih nosi ko medalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 (popravljeno) Moderčke PREPOVEDAT to bi bilo pa res nekaj GROZNEGA saj so največji socijalisti: !.) tamale povečajo 2.) taveče zmanjšajo 3.) tiste viseče (ušesa od koker španjela) pa gor vdignejo Popravljeno April 28, 2009. Popravil Brumer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 kot ponavadi...samo bluzeriranje... Evo fantje, da presekamo mal ta dolgcajt in babje afnanje...tule je en prvovrsten primerek brez modrčka, pravzaprav brez vsega zgoraj No ja, mogoče so res (za moj okus) čist malček too big, važno je, da jih nosi ko medalje vzemi silikone ven pa bo udarila žogico v popek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 kot ponavadi...samo bluzeriranje... Evo fantje, da presekamo mal ta dolgcajt in babje afnanje...tule je en prvovrsten primerek brez modrčka, pravzaprav brez vsega zgoraj No ja, mogoče so res (za moj okus) čist malček too big, važno je, da jih nosi ko medalje take ne morejo biti too big Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Menim, da tovrstne presoje dokončno in brez ugovora izvede le (mater mi gre težko z jezika) le ..... ... ....... Pervy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Menim, da tovrstne presoje dokončno in brez ugovora izvede le (mater mi gre težko z jezika) le ..... ... ....... Pervy ni problema, takoj opravim pregled in arbitražo v morebitnem sporu, samo povejte. ni panike anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 in? nobene akcije nobenga pregleda.... rezultatov pa tud še ni p.s. Itak je še zmer brez veze tlačt neki nekam .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 pregledi potekajo redno, rezultatov pa tu gor ne bo objavljenih, nimam časa ker mam "polne roke" dela :evilgrin: Alla in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 pregledi potekajo redno, rezultatov pa tu gor ne bo objavljenih, nimam časa ker mam "polne roke" dela :evilgrin: sam še ni cajt za rože sadit motoristka7 in Furioso 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 sam še ni cajt za rože sadit A take teglce maš ti doma? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Februar 21, 2010 Deli Objavljeno Februar 21, 2010 sergini 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 21, 2010 Deli Objavljeno Februar 21, 2010 ...tud tipe s povešenimi jajci, pa tud neumne, pa .... :xx: potem so vsi na vrsti oni zadnji misliš da bo naredil samomomor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 23, 2010 Deli Objavljeno Februar 23, 2010 js ga naum nosu, dokler mi jožeki naujo po tanku rajsal ... pol jih pa itak na hrbet vržem pa kombinezon čez, bo zgledal, da mam grbo na kombinezonu :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Marec 2, 2010 Deli Objavljeno Marec 2, 2010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se