fecko Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Ali mi lahko kdo pove,če se v Lj. še da odigrati kje kakšen dober špil na fliperjih ali pa je ta način zabave že izumru? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Nazadnje sem igral fliperje v biljardnici na Parmovi, je pa to že kar nekaj časa nazaj, tko da nism ziher, če jih še imajo :? ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 V strednji šoli sem bil čist odvisen od fliperjev. :wacko: Zjutraj pred šolo dva, po šoli pet, pa še zvečer pet. Seveda je vsak špil trajal najmanj 15 minut, cilj je bil pa seveda replay. Tako je bila marsikatera šolska ura prešpricana zaradi naštepanih kreditov. :whistle: Najboljši fliper mi je pa zmeraj bil Star Trek. :kva2: Ve kdo kje se da igrat? Pa da ni leva ali pa desna tipka pokvarjena. Mater se bom spet navleku na fliperje. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno Januar 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Meni pa prjatlu je pe najbolj odgovarjal tale fliper pri starem tišlerju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno Januar 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Pa tale pri Poku na Brezovci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Nazadnje sem igral fliperje v biljardnici na Parmovi, je pa to že kar nekaj časa nazaj, tko da nism ziher, če jih še imajo :? ... ← imajo, tri komade. Star Wars pa še dva. starwars ne igram, unadva pa .sam se tolk vživim, da pozabim ime pogledat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno Januar 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Ja tegale majo sm bil danes tam,ročke so O.K., tisti levi pa je bolj slab Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Ja tegale majo sm bil danes tam,ročke so O.K., tisti levi pa je bolj slab ← popravk, šu preverit v soboto: Star wars nimajo več imajo No Fear (Williams) Fish Tales (se mi zdi Williams) The Simpsons (nism zihr, al je w. al ne...) No Fear dva prjatla skos nabijata, pa je zato ful zjeban, k se na prvem mestu izmenjujeta :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se