ciciban Objavljeno Januar 11, 2013 Deli Objavljeno Januar 11, 2013 @ELO; A novejši modeli so še vedno narejeni po "obrtniško"? Bi pa šel enkrat v Indijo, da tole vidim v živo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Januar 11, 2013 Deli Objavljeno Januar 11, 2013 slika pove več kot 1000 besed... thumper in ciciban 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 11, 2013 Deli Objavljeno Januar 11, 2013 (popravljeno) Sam pa na servisu ne uporablja samo kladva, ima tudi apciger za magnet Popravljeno Januar 11, 2013. Popravil sayo ELO 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 11, 2013 Deli Objavljeno Januar 11, 2013 Elo tale "apciger" iz videa za demontažo glave že imaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Januar 11, 2013 Deli Objavljeno Januar 11, 2013 ja, v več različnih izvedbah. :) thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Januar 14, 2013 Deli Objavljeno Januar 14, 2013 "Sometimes it is a little bit better to travel then to arrive." Pa še bil tukaj. ELO in gorazd 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Maj 28, 2013 Deli Objavljeno Maj 28, 2013 nujno rabim sproščen prostor, pa prodajam mojega... http://tinyurl.com/nge3prk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 nujno rabim sproščen prostor, pa prodajam mojega... http://tinyurl.com/nge3prk če ti manjka prostora lahko jaz garažo tolk pospravim da bo šel noter ... sam na dnar boš moral pa ene 3 leta počakat .... baddad in Carp 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keanu Objavljeno Julij 13, 2013 Deli Objavljeno Julij 13, 2013 Pozdravljeni, Upam, da nisem kje spregledal. Mene zanima kolikšna je poraba bencina Einfeldov? Predvidevam, da imajo agregati na injektorje manjšo porabo ? Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Executioner Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 Pozdravljeni, Oče je danes za malenkost zgrešil nakup Bulleta (ELOjevega).. Glede na dejstvo, da je trdno odločen v nakup vas prosim za nekaj kratkih informacij o serviserjih v SLO, ki že imajo izkušnje z Bulleti. Motocikel bomo iskali sedaj pri meni v DE, saj jih v Sloveniji ni mnogo na voljo. Lep pozdrav, Marko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 royala lahko servisiraš sam ker je zlo prpeprost motor pa če že royala kupujete bi jaz priporočal enega angleške izdelave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Executioner Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 Hvala za odgovor; gre le za v primeru "hujših" okvar če popravilo doma ni mogoče.. LP Marko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 Enfielda vozi že nekaj kkm dober znanec, izkušen mehanik za starodobnike. Če rabiš info, ti pošljem na ZS. Preverjeno priporočam! Model je star, tečen, grd, plešast in predvsem Germansko natančen ...kot jaz :grim lp, andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Julij 19, 2013 Deli Objavljeno Julij 19, 2013 (popravljeno) ...letos februarja v dubaju: http://imageshack.us/photo/my-images/834/p6ui.jpg/ Popravljeno Julij 19, 2013. Popravil hector Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Julij 19, 2013 Deli Objavljeno Julij 19, 2013 (popravljeno) letos februarja v Dubaju: http://imageshack.us/photo/my-images/834/p6ui.jpg/ Popravljeno Julij 19, 2013. Popravil hector Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Executioner Objavljeno Julij 19, 2013 Deli Objavljeno Julij 19, 2013 Enfielda vozi že nekaj kkm dober znanec, izkušen mehanik za starodobnike. Če rabiš info, ti pošljem na ZS. Preverjeno priporočam! Model je star, tečen, grd, plešast in predvsem Germansko natančen ...kot jaz :grim lp, andrej He, he.. Lepo prosim.. LP Marko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Executioner Objavljeno Julij 21, 2013 Deli Objavljeno Julij 21, 2013 Pozdravljeni, najlepše se zahvaljujem za dosedanjo pomoč. Našli smo strojček, letnik 2000 (22 KS); seveda se poraja sedaj vprašanje registracije v SLO (po naših podatkih je registracija oz. že homologacija mogoča s standardom EURO1). Kakor vem, je standard za vse motorje z n.z., da po l. 1997 ustrezajo opisanemu.. Ali ima kdo izkušnje (Lenko??) z navedenim? LP Marko ELO 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Julij 21, 2013 Deli Objavljeno Julij 21, 2013 Če je registrirano kjerkoli v eu je lahko tudi pri nas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Executioner Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 Hvala vsem.. Mopetur je kupljen, pa tudi počasi na poti v SLO.. Če prav razumem, naj od 2011 oz. 2012 nebi bilo potrebno overitve podpisa prodajalca na pogodbi?? LP Marko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Julij 23, 2013 Deli Objavljeno Julij 23, 2013 Če to ni motor za p...? http://www.youtube.com/watch?v=pfrDoZ5qEdU (joke!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Executioner Objavljeno Julij 23, 2013 Deli Objavljeno Julij 23, 2013 Se je nebi branil... Brez sarija seveda.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nadan Objavljeno September 6, 2015 Deli Objavljeno September 6, 2015 Zdravo! Všeč mi je motor Royal Enfield 500! Odpravljam se za nekaj mesecev v Indijo, kjer bi kupil rabljenega in z njim potoval. Slišal pa sem da ga je skoraj nemogoče uvoziti v Evropo, brez dodatnih velikih stroškov. Tako da razmišljam o nakupu tukaj in zdaj ali pa nekje v Evropi. Prosim za informacije o uvozu motorja (Indija-Slovenija in Evropa-Slovenija) in če morda kdo pozna koga, ki bi prodal motor Royal Enfield 500 v Sloveniji. Hvala za pomoč in lep pozdrav, N.S. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno September 6, 2015 Deli Objavljeno September 6, 2015 Za potovanje po Indiji je menda težava pri prehodu iz ene države v drugo. Preglej malo na forumu, o tem se je kar nekaj govorilo. Uvoz Evropa - Slovenija ni problem, poglej v drugi temi o uvozu motorja iz EU. Za več informacij o teh motorjih se obrni na serviserja Ducatijev pri ASu, on je ljubitelj teh motorjev in je ravnokar zopet nabavil enega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr69 Objavljeno September 6, 2015 Deli Objavljeno September 6, 2015 Zdravo! Všeč mi je motor Royal Enfield 500! Odpravljam se za nekaj mesecev v Indijo, kjer bi kupil rabljenega in z njim potoval. Slišal pa sem da ga je skoraj nemogoče uvoziti v Evropo, brez dodatnih velikih stroškov. Tako da razmišljam o nakupu tukaj in zdaj ali pa nekje v Evropi. Prosim za informacije o uvozu motorja (Indija-Slovenija in Evropa-Slovenija) in če morda kdo pozna koga, ki bi prodal motor Royal Enfield 500 v Sloveniji. Hvala za pomoč in lep pozdrav, N.S. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9266569&show=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno September 6, 2015 Deli Objavljeno September 6, 2015 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9266569&show=1 Sem ravno zadnjič opazil oglas in se nasmejal kdo je prodajalec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se