brko Objavljeno Marec 7, 2002 Opozori Objavljeno Marec 7, 2002 Perla upam da nisi pozabila da sem se včeraj prijavil za dve karti za ogled predstave. Malo pozno, v gužvi ampak grozno
Perla Objavljeno Marec 7, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2002 @Brko, registrirano. Perla Popravil/a - Perla dne 11/03/2002 ob 16:14:11
Perla Objavljeno Marec 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Predlagam, da se v sredo, 13.03. dobimo ob 19.45 pred vhodom KD Mengeš. Po predstavi pridemo (zapit popust) v OLP, Trzin. Perla
Perla Objavljeno Marec 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Se vedno so na voljo 4 vstopnice. Kdo se pride? oz.: ali kdo pozna koga, ki bi zelel videti predstavo? Perla
SF Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 KPD Mengeš?!!!!!!! Sem prav prebral? Jebeš mir bez rata!
Perla Objavljeno Marec 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 natancneje: Kulturni dom Menges. Perla
SF Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 Sm že pomislil, da bi me rada spravila v kazensko-poboljševalni dom... Jebeš mir bez rata!
Mačica Objavljeno Marec 11, 2002 Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 OK Perla, pol pa jst rezerviram še dve karti. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Perla Objavljeno Marec 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2002 OSTAJA SE 1 VSTOPNICA Kdo se pride? oz.: ali kdo pozna koga, ki bi zelel videti predstavo? Perla Popravil/a - Perla dne 13/03/2002 ob 08:51:22
Mačica Objavljeno Marec 14, 2002 Opozori Objavljeno Marec 14, 2002 Torej jst bla fuuuuuuuuuul navdušena. Najbolj smešni so bili pa kiksi, ko se brane in đuro kr nista mogla negat režat. Zabavno skratka za pop*** jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Dr. MadMan Objavljeno Marec 14, 2002 Opozori Objavljeno Marec 14, 2002 Yep. Kdor ni bil tam mu je lahko žal. Mi smo krepavali od smeha igralci pa tudi. Skratka smejala se je cela dvorana. Še danes me bolijo vse smejalne mišice. Master of disaster
pupa Objavljeno Marec 14, 2002 Opozori Objavljeno Marec 14, 2002 quote: Torej jst bla fuuuuuuuuuul navdušena. Najbolj smešni so bili pa kiksi, ko se brane in đuro kr nista mogla negat režat. Zabavno skratka za pop*** jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Macica, Đuro je znan po svoji improvizaciji, zato mislim, da tisto niso bili kiksi, ampak je njemu kaj padlo v glavo in rekel, zato sta se pa tudi oba smejala..... Sam zadeva je bila pa res taakkoooo smešna, da sem parkrat skor s stola padla.... svaka jim čast..... čisti norci..... I want some more!!!!
Mačica Objavljeno Marec 14, 2002 Opozori Objavljeno Marec 14, 2002 quote: quote: Torej jst bla fuuuuuuuuuul navdušena. Najbolj smešni so bili pa kiksi, ko se brane in đuro kr nista mogla negat režat. Zabavno skratka za pop*** jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Macica, Đuro je znan po svoji improvizaciji, zato mislim, da tisto niso bili kiksi, ampak je njemu kaj padlo v glavo in rekel, zato sta se pa tudi oba smejala..... Sam zadeva je bila pa res taakkoooo smešna, da sem parkrat skor s stola padla.... svaka jim čast..... čisti norci..... I want some more!!!! Pupa, saj to se je tut meni zdelo (to o improvizaciji mislim), samo nisem tega čist eksplicitno povedala. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Gregs Objavljeno Marec 14, 2002 Opozori Objavljeno Marec 14, 2002 Bilo je res noro dobro! Jaz sem se spet smejal kot enkrat ze... pa sem vmes pozabil.... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Gregs Objavljeno Marec 14, 2002 Opozori Objavljeno Marec 14, 2002 Madman: ej, pa kateri hudica si bil ti, da te nisem videl?! ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Gregs Objavljeno Marec 14, 2002 Opozori Objavljeno Marec 14, 2002 Mimogrede (to bi sicer bolj spadalo v To postaja nevzdrzno, a vendar): ne vem, kam ste ostali predstavniki najvec gledali, ampak jaz sm definitivno najbolj gledal dekolte Tetickoviceve, skoraj se bolj pa njene nogice... madonca, taksnih nog kot srnca (pa ne tok kosmatih, temvec dolgih in tankih ) pa ze dolgo nisem videl!!! (I tata bi, sine....) ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Dr. MadMan Objavljeno Marec 15, 2002 Opozori Objavljeno Marec 15, 2002 @Gregs sicer je mene ponavadi ZELO težko zgrešit. Sem pa priletel dobesedno minuto pred predstavo do Perle po karte. Sicer pa 100% pridem v sredo v OLP. Master of disaster
pupa Objavljeno Marec 15, 2002 Opozori Objavljeno Marec 15, 2002 Ja Gregs, čeprav meni niso neke blazne suhice fajn za pogledat, pa tudi praktične baje niso, ker žulijo (tako moški pravijo), ampak tale bejbika ma pa res noge ko grom.... mislim, noge do tal ma.... ne ne... ni hec.... res ma dobre noge..... Jebemti... da si ne bo še kdo mislil... samo ženske smo bolj take, da lahko ocenjujemo druge ženske.... no ja, predvsem bolj kritiziramo, če je pa dobra, se pa stran obrnemo. I want some more!!!!
Gregs Objavljeno Marec 15, 2002 Opozori Objavljeno Marec 15, 2002 quote: @Gregs sicer je mene ponavadi ZELO težko zgrešit. Sem pa priletel dobesedno minuto pred predstavo do Perle po karte. Sicer pa 100% pridem v sredo v OLP. Ja, saj jaz sem tudi priletel tik pred zdajci... direktno iz predavalniskega odra v Trebnjah v Menges... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Gregs Objavljeno Marec 15, 2002 Opozori Objavljeno Marec 15, 2002 quote: Ja Gregs, čeprav meni niso neke blazne suhice fajn za pogledat, pa tudi praktične baje niso, ker žulijo (tako moški pravijo), ampak tale bejbika ma pa res noge ko grom.... mislim, noge do tal ma.... ne ne... ni hec.... res ma dobre noge..... Jebemti... da si ne bo še kdo mislil... samo ženske smo bolj take, da lahko ocenjujemo druge ženske.... no ja, predvsem bolj kritiziramo, če je pa dobra, se pa stran obrnemo. Ehehehe..... ja, samo ce moram izbrati med srnico (da me zuli) ali pa med slonico (kjer potem njo zuli), sem raje za PRVO varianto... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
hotschko Objavljeno Marec 15, 2002 Opozori Objavljeno Marec 15, 2002 quote: ...ampak jaz sm definitivno najbolj gledal dekolte Tetickoviceve, skoraj se bolj pa njene nogice... madonca, taksnih nog kot srnca (pa ne tok kosmatih, temvec dolgih in tankih ) pa ze dolgo nisem videl!!! Ma za mene ma pa tale punca ene 10 lepo razporejenih kil premal. hotschko
Priporočene objave