jose Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Sem včeraj dobil sporočilo od volje, da bodo v kratkem uvedli storitev ADSL, zraven so poslali kr en vprašalnik glede želja uporabnikov glede paketov. Na njihovi strani o tem sicer ne piše nič...ve mogoče kdo kaj konkretnega glede tega :hmm:
Thundercat Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 tudi jaz sem dobil mail...bomo vidli kaj bo....
jose Objavljeno Januar 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Upam, če že bo kaj iz tega, da ne bo predpogoj ISDN priključek :doze: in kaka ugodnejša varianta
pek Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Če ne bo ISDN bo pa kej drugega ne se bat .Siol poskrbi za svojo konkurenco :SS
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 tudi jaz sem dobil mail...bomo vidli kaj bo....
Codeine Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 ISDN pogojuje telekom in četudi bo ADSL ponujala XY firma bo to ponujala še vedno preko telekoma in bo ISDN tako še vedno NUJEN -- vsaj dokler ne bo prišla kakšna firma, ki bo konkurirala telekomu. Tako kot si je telekom pred nekaj dnevi izmislil in določil največjo možno hitrost UL na 512. lemme! :SS
Einherjar Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 Vsaj nekdo, ki razume, da mi nimamo nic z zahtevo po ISDNju.
hotschko Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 ADSL intrernet že sedaj ponujajo tudi drugi poleg Siola.
Einherjar Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 ADSL intrernet že sedaj ponujajo tudi drugi poleg Siola. ← Ja, ampak samo nas vsi vidijo :)
bassko Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 Tud jst sm dobil mail! Me zanima kakšni paketi bojo, kakšna bo najhitrejša povezava ter predvsem cene teh paketov! Zanima me tud kako bo na to reagiral SIOL namrec sam mam tut adsl pa sm kr zadovoln! :naughty:
VmasIna Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 Evo, debata iz SiOL foruma: http://forumi.siol.net/topic.asp?TOPIC_ID=45108 Telekom je res eno sranje. Monopol hudičev, dol z njim!
simonsi Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 A bo volja še vseen rabla isdn?
jose Objavljeno Februar 2, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 A bo volja še vseen rabla isdn? ← Živi bili pa videli :doze: ....telekom vedno poskrbi za svojo konkurenco :devil:
Lucky Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Zadeva mi liči na to, kar Volja dela s telefonijo. Ponujajo cenejše klice v tujino, enake cene klicev v fiksno po sloveniji in nimajo naročnine. A ko prebereš vse pogoje, vidiš, da moraš še vedno plačevati telefonsko naročnino Telekomu, klici pa se obračunavajo pri Volji. Res huda ponudba... :BUA: Dokler ne bo prišlo do razvezave lokalne zanke in s tem odprave telekomovega monopola (omrežje naj bi bilo javna dobrina, odprta za vse), bodo vse te ponudba bolj žalostne.
maXXXimum Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Zadeva mi liči na to, kar Volja dela s telefonijo. Ponujajo cenejše klice v tujino, enake cene klicev v fiksno po sloveniji in nimajo naročnine. A ko prebereš vse pogoje, vidiš, da moraš še vedno plačevati telefonsko naročnino Telekomu, klici pa se obračunavajo pri Volji. Res huda ponudba... :BUA: ← Ne vem, kaj je narobe s ponudbo, da pri ISTI naročnini plačuješ NIŽJE cene pogvorov... :hmm:
ponky Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 MA KAJ NE VESTE,DA JE TELEKOM,MOBITEL,SIOL in VOLJATEL VSE ENA IN ISTA FIRMA? To so vse hčerinske družbe Telekoma Slovenije.....ŽAL....torej jaz bi rekel,da bo ISDN še potreben...čeprav smo v Evropi,kjer je ISDN že leta zastarela tehnologija....Skandinavci pa na 10 in 100Mb povezavah na DSL in XDSL-ju...Jao,pa mi v Evropi????
maXXXimum Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 MA KAJ NE VESTE,DA JE TELEKOM,MOBITEL,SIOL in VOLJATEL VSE ENA IN ISTA FIRMA? To so vse hčerinske družbe Telekoma Slovenije..... ← Predlagam da se malo pozanimaš preden govoriš neumnosti .) Prve tri že mogoče.. z izjavo da je voljatel hčerinsko podjetje Telekoma Slovenije si pa res v temo brcnu :lol1:
bassko Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 Voljatel ni ista firma kot siol, sam je pa res da pr siolu rihtajo adsl za voljo ker sm lih zanc s sosedom govoru k dela tm
maXXXimum Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 (popravljeno) sam je pa res da pr siolu rihtajo adsl za voljo ker sm lih zanc s sosedom govoru k dela tm ← Še več buč :grrr Popravljeno April 18, 2005. Popravil Mike_E_
maXXXimum Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 Razsvetli nas :yes: ← Sej ni kej povedat.. volja ma pac s siolom tok veze, da ponujata sorodno storitev - ADSL. To je vse B) To je, kot da bi reku, da je spar hcerinsko podjetje mercatorja, ker prodajata iste jogurte :lol1:
bassko Objavljeno April 19, 2005 Opozori Objavljeno April 19, 2005 (popravljeno) No sej to sm jst mislu povedat :hmm: Popravljeno April 19, 2005. Popravil bassko
Thundercat Objavljeno April 19, 2005 Opozori Objavljeno April 19, 2005 včeraj me je klicala prijazna ženska in ponudila zastojn priklop in pogodbo za 24 mesecev....sam kaj ko sem že pri siolu.....
lojzi Objavljeno April 19, 2005 Opozori Objavljeno April 19, 2005 Sej ni kej povedat.. volja ma pac s siolom tok veze, da ponujata sorodno storitev - ADSL. To je vse B) ← Aja MIhec, in zakaj je potem tudi za voljin ADSL potreben telekomov ISDN? Ne ti tukej LOL-ov ljudem metat, k mal s svojo glavo mislijo....nč nam trdu, ker tele scene ne poznam....vem pa, da čist tko, kot ti tele primerjave tuki nametavaš pa tud ni!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se