Thundercat Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 danes po radiu povedali, da bo siol preučil konkurenčne ponudbe in se odločil o ukrepanju.... :)
Fazer03 Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 Kot popolni laik za te zadeve mislim (lahko si tudi narobe predstavljam stvari): ker sta Telekom in Siol zlizana kot se le da, s kablovjem pa upravlja Telekom, bo le-ta lahko drugim ponudnikom (konkurenci Siola) pač nagajal in produciral razne "napake in motnje" v nedogled ... PS: že nekaj časa nazaj je bilo veliko govora o kupovanju elektrike za domačo porabo in sicer po sistemu "kdor jo da za nižjo ceno"; pa kaj ko ima vso distribucijo in kablovje "čez" Elektro Slovenije .....
SiR Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 zgodba o kablih ima več dejavnikov ... ful zabavno je poglavje o tem, kako je Siol/Telekom videl, da jim "njihova" firma vleče za konkurenco inštalacije ;)
simonsi Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Zanimivo, da ko je Volja začela uveljavljati ADSl, je bil v mojem kraju kar naenkrat po nekem čudežu možen priklop. Pred Voljo so pa na Telekomu govorili, da ni možno. :lol1: In v roku nekaj dni sem dobil ponudbe od siola in volje. In seveda sem potem pri volji vzel adsl. Iz principa :P Od poslane pogodbe, pa do sedaj ko tole pišem je pa minilo skoraj 3 tedne :zzz:
maXXXimum Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 In seveda sem potem pri volji vzel adsl. Iz principa :P Od poslane pogodbe, pa do sedaj ko tole pišem je pa minilo skoraj 3 tedne :zzz: ← Sej lahko pokličeš na voljo pa ti bojo preverli, kako in kdaj se bo kaj zgodilo .)
simonsi Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Hotel sem povedat, da sem ravno danes postal priklopljen. :D
maXXXimum Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Hotel sem povedat, da sem ravno danes postal priklopljen. :D ← Kul :)
SiR Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Zanimivo, da ko je Volja začela uveljavljati ADSl, je bil v mojem kraju kar naenkrat po nekem čudežu možen priklop. Pred Voljo so pa na Telekomu govorili, da ni možno. :lol1: In v roku nekaj dni sem dobil ponudbe od siola in volje. In seveda sem potem pri volji vzel adsl. Iz principa :P Razvezava zanke, priklop novih dslamov itd ... revolucija, ti rečem
Foggy Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Mene pa zanima kako bi dva compa povezal na ADSL zdej je doma samo en in ta ima pač modem, zdej bi pa še en comp povezal in kako je to izvedljivo?????
Thundercat Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Mene pa zanima kako bi dva compa povezal na ADSL zdej je doma samo en in ta ima pač modem, zdej bi pa še en comp povezal in kako je to izvedljivo????? http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...938&hl=povezava
Hanzi Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Volja je "izumla" besedo fit :hmm: Sedaj iščem pa insajderske informacije :devil: (m......um>na PM), če se obeta še kaka beseda šlang ali kaj podobnega. (mahna brzina (256(128), malo $, neomejeno), sicer bomo kar fit postali O:-)
SiR Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Volja je "izumla" besedo fit :hmm: Sedaj iščem pa insajderske informacije :devil: (m......um>na PM), če se obeta še kaka beseda šlang ali kaj podobnega. (mahna brzina (256(128), malo $, neomejeno), sicer bomo kar fit postali O:-) ali ni ta fit tudi po minutah tarifiran? to pomeni, da je mal hitrej, ampak itak ti na cajt nabija in si kmalu lahk na strošku, kot z modemom...
Hanzi Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 Je po minutah,samo cena je praktična enaka Dial upu-(ne upoštevaj arnesa) 3 jurej je pač "naročnineŽ" za 10 ur, kar je več plačaš po dial up ceni, s to razliko da je hitrost .) Jeba pa nastane če ne porabiš teh 600 minut, pač isto plačaš 3 jurje(tuki je prednost dial upa), ampak saj td obični ADSL ni nič cenejši če potegneš manj kot 1 Gb na mesec dol :devil: In zaenkrat bom najbrž tole probal,potem grem pa itak lahko na kaj bolj običajnega :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se