Skoči na vsebino

Kdaj bo nova vlada začela delati?

Gregs

Priporočene objave

...širne poljane so v ognju vzplamtele, klic je svobode vstal sredi gozdov...ups, sem pozabu da so zmagali tačrni, ahem...sveta marija milosti polna... :lol1: :lol1: :lol1:

zanimivo mi je, da je prejšnja vlada imela točno take frise, kot bi jih pričakoval od prodajalcev sesalcev na domu, sej te nategne, ma sesalec pa le imaš. tadrugi mi delujejo nekako, no, rjavosrajčniško :lol1: nategnejo te tako kot prvi s to razliko, da ti poberejo sesalec, ker je bil tvoj nono v partizanih, in medtem ko ti drek sesajo iz riti, moraš pet hvalnico mariji :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

ahahaha i´m having a good time!

Popravljeno . Popravil GorazdH
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Oni delajo? Ne se hecat... Branje časopisov, kreganje in glasovanje je delo?

To pa ni res!!!! :angry2:

A nisi vedel, da obstaja tudi parlamentarni ansambel, ki bo celo izdal svoj CD ???!!! :fight2:

Pa vladna nogometna ekipa!!! :fight2:

Torej? :fredy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

konec koncev od konca smo pa le u demokraciji in, če bo preveč nezadovoljnih bo vlada tako in tako letela. sicer pa je sigurno zanimivo, kaj jim pripravlja opozicija. gvišno že filajo mine z razstrelivom in vrečke s peskom.

a se ne zdi komu malo čudno, da se glavni v vladnem ekonomskem strateškem svetu imenuje Mićo Mrkaić... no sej nisem rasist,ksenofob ipd, ma ima ime ko kar ribar dol na hrvaškem, ki se mu jebe za vse razen da napolni svojo barko... :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

100 dana mediterana !

Po tem pa ima da interpelacije zapojejo ! Pa adijo pomladni zvoncki

in trobentice ! :grim

Saj prejsna "garnitura" tudi ni briljirala, a tokratni zmagovalci ga serjejo da ne utegnejo vode spuscat !

JJ je ze v Iraku, Janez je kar strucko za pomorstvo postal, Drobnic - totalna stala, Mate - e moj Mate - policijskovojaska drzava je zanj kot otroski vrtec, uf, dovolj, da si totalno ne pkvarim sele dobro zacetega dneva !

hojladrija, svinjarija, diareja, gonoreja, spas, ... higijena ... :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

konec koncev od konca smo pa le u demokraciji in, če bo preveč nezadovoljnih bo vlada tako in tako letela. sicer pa je sigurno zanimivo, kaj jim pripravlja opozicija. gvišno že filajo mine z razstrelivom in vrečke s peskom.

a se ne zdi komu malo čudno, da se glavni v vladnem ekonomskem strateškem svetu imenuje Mićo Mrkaić... no sej nisem rasist,ksenofob ipd, ma ima ime ko kar ribar dol na hrvaškem, ki se mu jebe za vse razen da napolni svojo barko... :hmm:

nisi nič od Mića prebral v Financah ne?? kdo bi si mislil, fant je brihten celo :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nikoli nisem dvomil v brihtnost teh ki so kakorkoli v vladi oz v njenih strukturah...sej smo mi neumni, da se pustimo nategovat u nedogled a ne? :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ervina, hvala za spisek.

Moti me le to:

zakaj si za Podobnikom zapisala dr. medicine,

za naprimer

Karlom Erjavcem pa nič

Tisto dr. medicine zadaj ne pomeni nič drugega, kot

univerzitetni diplomirani inženir zdravilstva,

ali po stopnjah enako, kot

univerzitetni diplomirani pravnik,

kar je Erjavec.

Kaj pa tisto, vsi enaki, vsi enakopravni?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Maš čist res. :yes: :yes: :yes:

Ampak je še bolj res, da dr. med. po 12 letih politike ne pomeni kaj dosti, če ne delaš redno kot zdravnik :hmm: Na vsakih osem let moraš namreč "obnovit" licenco.

Minister za okolje je pa ni. :?

Torej... Brrrm, zelo umestna pripomba. :yes:

Popravljeno . Popravil Brrrm
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Manu, draga moja :004 , hvala,

ker lastna hvala se sicer pod mizo vala.

Se mi je zdelo, da bom lahko konstruktivno pripomogel k spoznavanju našega političnega prostora in dogajanja v njem. :kva2:

In pa, kdaj točno mine 100 dni,

da vidimo, kaj bodo vrli novinarji

in ostali

privlekli na dan?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Neb vedla z glave.... ker ne vem, a štejejo samo delovne dni od konstituiranja vlade, al tut vikende? :P

Ervina je dobra za statistiko :worship: in bo, takoj ko se prklop, zračunala v nulo. Boš vidu. :)

:004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@ Manu & Brrrm: ja, ja en poslanec z naših logov si tudi konstantno pred ime in priimek postavlja titulo Dr. , čeprav je dr.med. :BUA: Folk pa nasede, ofkors.

Popravljeno . Popravil pirrulz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne vem, zakaj ste tako protivladno nastrojeni?

Res je, da mi ne politična opcija, ki jo zastopajo in ne glavni akterji, niso všeč,

vendar zaenkrat še ne vidim, zakaj bi moral biti že nezadovoljen z njihovim delom?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!