GorazdH Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 (popravljeno) ...širne poljane so v ognju vzplamtele, klic je svobode vstal sredi gozdov...ups, sem pozabu da so zmagali tačrni, ahem...sveta marija milosti polna... :lol1: :lol1: :lol1: zanimivo mi je, da je prejšnja vlada imela točno take frise, kot bi jih pričakoval od prodajalcev sesalcev na domu, sej te nategne, ma sesalec pa le imaš. tadrugi mi delujejo nekako, no, rjavosrajčniško :lol1: nategnejo te tako kot prvi s to razliko, da ti poberejo sesalec, ker je bil tvoj nono v partizanih, in medtem ko ti drek sesajo iz riti, moraš pet hvalnico mariji :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ahahaha i´m having a good time! Popravljeno Januar 28, 2005. Popravil GorazdH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 ahahaha i´m having a good time! ← Me too! :yea1: :010 :grupni: :music1: :photo: :music2: :music4: :stupid: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Diskriminacija žensk - samo ena ženska je ministrica.... :hmm: :nono: ← V bistvu vsaj dve. Gospo Meto si pozabila :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 V bistvu vsaj dve. Gospo Meto si pozabila :grim ← :hmm: :hmm: :hmm: Malusovo :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 :hmm: :hmm: :hmm: Malusovo :? :? ← Ruplovo je menda mislil. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Ruplovo je menda mislil. :) ← Bi bila Meta Malus pomoje bolj uporabna :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Oni delajo? Ne se hecat... Branje časopisov, kreganje in glasovanje je delo? To pa ni res!!!! :angry2: A nisi vedel, da obstaja tudi parlamentarni ansambel, ki bo celo izdal svoj CD ???!!! :fight2: Pa vladna nogometna ekipa!!! :fight2: Torej? :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Bi bila Meta Malus pomoje bolj uporabna :doze: ← A za seks pod klobukom? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 A za seks pod klobukom? :naughty: ← ne ne.... da bi jim dopovedala, da so se po zvezdah že narobe rodili, da bi kaj pametnega naredili :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 konec koncev od konca smo pa le u demokraciji in, če bo preveč nezadovoljnih bo vlada tako in tako letela. sicer pa je sigurno zanimivo, kaj jim pripravlja opozicija. gvišno že filajo mine z razstrelivom in vrečke s peskom. a se ne zdi komu malo čudno, da se glavni v vladnem ekonomskem strateškem svetu imenuje Mićo Mrkaić... no sej nisem rasist,ksenofob ipd, ma ima ime ko kar ribar dol na hrvaškem, ki se mu jebe za vse razen da napolni svojo barko... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Ruplovo je menda mislil. :) ← A da ja? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 100 dana mediterana ! Po tem pa ima da interpelacije zapojejo ! Pa adijo pomladni zvoncki in trobentice ! :grim Saj prejsna "garnitura" tudi ni briljirala, a tokratni zmagovalci ga serjejo da ne utegnejo vode spuscat ! JJ je ze v Iraku, Janez je kar strucko za pomorstvo postal, Drobnic - totalna stala, Mate - e moj Mate - policijskovojaska drzava je zanj kot otroski vrtec, uf, dovolj, da si totalno ne pkvarim sele dobro zacetega dneva ! hojladrija, svinjarija, diareja, gonoreja, spas, ... higijena ... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 A da ja? :naughty: ← Sem mislila, da so ti všeč njeni klobuki. :( Drgač je pa tut Metka Centrih Vogelnik fejst. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 hojladrija, svinjarija, diareja, gonoreja, spas, ... higijena ... :SS ← Dragi, vidim, da sem ti že vrnila šeflo. :love1: :004 :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 konec koncev od konca smo pa le u demokraciji in, če bo preveč nezadovoljnih bo vlada tako in tako letela. sicer pa je sigurno zanimivo, kaj jim pripravlja opozicija. gvišno že filajo mine z razstrelivom in vrečke s peskom. a se ne zdi komu malo čudno, da se glavni v vladnem ekonomskem strateškem svetu imenuje Mićo Mrkaić... no sej nisem rasist,ksenofob ipd, ma ima ime ko kar ribar dol na hrvaškem, ki se mu jebe za vse razen da napolni svojo barko... :hmm: ← nisi nič od Mića prebral v Financah ne?? kdo bi si mislil, fant je brihten celo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 nikoli nisem dvomil v brihtnost teh ki so kakorkoli v vladi oz v njenih strukturah...sej smo mi neumni, da se pustimo nategovat u nedogled a ne? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Kakšen folk, taka vlada. Baje... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Ervina, hvala za spisek. Moti me le to: zakaj si za Podobnikom zapisala dr. medicine, za naprimer Karlom Erjavcem pa nič Tisto dr. medicine zadaj ne pomeni nič drugega, kot univerzitetni diplomirani inženir zdravilstva, ali po stopnjah enako, kot univerzitetni diplomirani pravnik, kar je Erjavec. Kaj pa tisto, vsi enaki, vsi enakopravni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 (popravljeno) Maš čist res. :yes: :yes: :yes: Ampak je še bolj res, da dr. med. po 12 letih politike ne pomeni kaj dosti, če ne delaš redno kot zdravnik :hmm: Na vsakih osem let moraš namreč "obnovit" licenco. Minister za okolje je pa ni. :? Torej... Brrrm, zelo umestna pripomba. :yes: Popravljeno Januar 28, 2005. Popravil Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Manu, draga moja :004 , hvala, ker lastna hvala se sicer pod mizo vala. Se mi je zdelo, da bom lahko konstruktivno pripomogel k spoznavanju našega političnega prostora in dogajanja v njem. :kva2: In pa, kdaj točno mine 100 dni, da vidimo, kaj bodo vrli novinarji in ostali privlekli na dan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Neb vedla z glave.... ker ne vem, a štejejo samo delovne dni od konstituiranja vlade, al tut vikende? :P Ervina je dobra za statistiko :worship: in bo, takoj ko se prklop, zračunala v nulo. Boš vidu. :) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 (popravljeno) @ Manu & Brrrm: ja, ja en poslanec z naših logov si tudi konstantno pred ime in priimek postavlja titulo Dr. , čeprav je dr.med. :BUA: Folk pa nasede, ofkors. Popravljeno Januar 28, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Neki ne razumem...... A ni bolš,da absolutno nič ne delajo.....bo vsaj škoda manjša!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Ne vem, zakaj ste tako protivladno nastrojeni? Res je, da mi ne politična opcija, ki jo zastopajo in ne glavni akterji, niso všeč, vendar zaenkrat še ne vidim, zakaj bi moral biti že nezadovoljen z njihovim delom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 imaš prav, ne moreš biti nezadovoljen z njihovim delom - ker še NIČ NISO NAREDILI :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se