Rude Boy Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 A je res 61% Slovenceljev tepcev... odvisno na kateri strani stojiš ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 Nea provociraj, da mi ne pregori varovalka & vlopi možganska črpalka... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 Mogoče se bodo moja napovedovanja neuresničila - dala sem jim dva mandata, pa očitno jih (hvala bogu) naslednji mandat ne bo več :OK: ah, tako dobrih novic ta petek, da je že skoraj kičasto :OK: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno December 19, 2005 Deli Objavljeno December 19, 2005 Ampak to ni bil vic! So bili časi ko smo verjeli v Dedke mraze, Božižke... Nikomur te pravice ne jemljem. Enostvano: mišljenski in nazorski pluralizem :worship: :worship: :worship: Mogoče se bodo moja napovedovanja neuresničila - dala sem jim dva mandata, pa očitno jih (hvala bogu) naslednji mandat ne bo več :OK: ah, tako dobrih novic ta petek, da je že skoraj kičasto :OK: ;) odvisno na kateri strani stojiš ! .) :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 Predlog vlade: Za pokrivanje luknje v pokojninsko invalidskem zavarovanju so po novem letu predvidena nova prometna pravila: Zavarovanci starejši od 58 let smejo prečkati cesto tudi ob rdeči luči. Od 63 leta dalje jo morajo... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mr.Evil Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 Si je mogoče kdo ogledal v današnjem dnevniku Večer politbarometrovo javnomnenjsko raziskavo :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 V Ljubljani nič novega, bi rekel. Vlada še zmeraj veselo menja , menja, menja...... bil je zamenjan direktor telekoma, za katerega naslednik pravi, da je bilo z njim krasno delati, rezultati telekoma lani pa so bili nad vsemi pričakovanji. Odstrel se obeta Majzlju, pod katerim je Mobitel od ustanovitve dosegel ogromen razvoj in je eden najbolj tehnološko naprednih operaterjev . Govori se tudi o prodaji Telekoma, Mobitela, , tudi za NLB še ne vedo točno, kaj bi. Ni mi jasno, zakaj prodajati kure, ki nesejo zlata jajca. Vsa tri podjetja namreč državi, kot večinski lastnici prinašajo ogromne dobičke. Kot da bo po naslednjih volitvah konec sveta, je omenil novinar v NEDELU..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoManiac Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 Kdaj bo nova vlada začela delati? glede na pokazano sposobnost upam da jo bo prej hudič vzel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 kdo pa pravi, da nič ne delajo, saj imajo toliko dela sami s seboj, da so na nas čisto pozabili razen z novimi reformami, še dosti ljudi njihovih čaka na delovna mesta, ko pa bodo to pošlihtali, potem pa bodo zopet nove volitve in zopet se bodo ljudje menjavali itd itd itd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Čim mi nekdo poudarja, da so to reforme ZA BLAGINJO SLOVENIJE, me te blaginje postane strah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Čim mi nekdo poudarja, da so to reforme ZA BLAGINJO SLOVENIJE, me te blaginje postane strah. ja, tudi mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 potrplenje, potrplenje..... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 čim se vsi ukvarjajo s prihodnostjo...namerno odlagajo odgovornost nekam v neskončnost :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 cegi, a si eden tistih, ki zagovarjajo nove reforme janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 cegi, a si eden tistih, ki zagovarjajo nove reforme janih s politko se ne ukvarjam.. in NE NASEDAM PROVOKACIJAM! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Pred določenim časom je Jože P. Damjan kritiziral vlado in JJ, nato ga je hvalil, bil imenovan za ministra in danes iz "osebnih razlogov odstopil s položaja". Reforme? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Hočemo staro vlado ker ; - se je takrat cedilo mleko in med za vse državljanje - vsi so bili preskrbljeni, socialnih problemov ni bilo - prav tako ni bilo kriminala - vsak je počel, kar je hotel in imel, kar je želel - država je funkcionirala učinkovito in pravično, bila je nasvetlejši zgled vsem ostalim.... - a sem kaj spustil? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 bratstvo in enotnost :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 V Ljubljani nič novega, bi rekel. Vlada še zmeraj veselo menja , menja, menja...... bil je zamenjan direktor telekoma, za katerega naslednik pravi, da je bilo z njim krasno delati, rezultati telekoma lani pa so bili nad vsemi pričakovanji. Odstrel se obeta Majzlju, pod katerim je Mobitel od ustanovitve dosegel ogromen razvoj in je eden najbolj tehnološko naprednih operaterjev . Govori se tudi o prodaji Telekoma, Mobitela, , tudi za NLB še ne vedo točno, kaj bi. Ni mi jasno, zakaj prodajati kure, ki nesejo zlata jajca. Vsa tri podjetja namreč državi, kot večinski lastnici prinašajo ogromne dobičke. Kot da bo po naslednjih volitvah konec sveta, je omenil novinar v NEDELU..... :eek: Res težko je Mobitelu in Telekomu biti uspešen v SLO ??!!! Uspešnost teh dveh je sigurno posledica sposobnih direktorjev :hmm: :lol1: bratstvo in enotnost :devil: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 ...- a sem kaj spustil? Misliš tihomirja? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 a že delajo? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Gdo? A tihomirji? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 :grim atomski tihomir z desne ! v zaklon ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 :eek: Res težko je Mobitelu in Telekomu biti uspešen v SLO ??!!! :lol1: :OK: :OK: :OK: Brez politične podpore v večjih firmah ni šlo včasih, niti ne gre pod novo oblastjo. Vendar, če misliš, da bi tudi npr.opica dobro vodila Telekom, mi povej,zakaj je imela taista firma "tako ""dobre"" rezultate", ko jo je vodil brat Podpoštenjak..?? Pa niti ni bila poanta v Mobitelu in Telekomu.To sem dal samo kot primer, mogoče ne najbolj posrečen, ampak vseeno. LPD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Vendar, če misliš, da bi tudi npr.opica dobro vodila Telekom, mi povej,zakaj je imela taista firma "tako ""dobre"" rezultate", ko jo je vodil brat Podpoštenjak..?? Ja, Telekom je imel (ima) res hudo konkurenco na trgu.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se