Broj Jedan Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 To že, ampaq mi debatiramo o dandanašnjih veljakih. Baje. ← kakor kdo - velja svoboda govora. Baje. rzaen če jo niso na Motomarsu ukinili. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Zakon o dohodnini, ki je pričel veljati od 1.1.2005 ← Bom prebrala. Doma. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Ukinili. Pravkar. Z dekretom številka XYW 2367537523420957671847895351. Od sedaj naprej ne smete več svobodno govoriti na Motomarsu. :devil: :devil: :devil: Lahko zgolj še pišete :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Ukinili. Pravkar. Z dekretom številka XYW 2367537523420957671847895351. Od sedaj naprej ne smete več svobodno govoriti na Motomarsu. :devil: :devil: :devil: Lahko zgolj še pišete :lol: ← uhhh jebalatejeba, kakšn smisu za vice pa dons je že pirrrrrrofc al perrrrrulc alkajježe ponucu isti štos a maste na Olympu nalepljen listek z vici, kjhje treba nucat na določen dan? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Kje, nisem opazil :? Bo že nastradal, da mi štose v naprej krade. :BUA: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 uhhh jebalatejeba, kakšn smisu za vice pa dons je že pirrrrrrofc al perrrrrulc alkajježe ponucu isti štos a maste na Olympu nalepljen listek z vici, kjhje treba nucat na določen dan? :eek: ← a si mal fobičen?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Daj predstavjaj si, da se odločiš, da boš varčeval v skladih. Imaš pač srečo in vložiš takrat, ko so res dobri donosi. in ker so bili dobri donosi, se država odloči, da bi tudi rada en kos tega (25%) za vse za nazaj, kar si ti zaslužil.... ti nebi popizdil?? ← ej, baby - država je vsemogočna. Seveda pa obstjajo tudi druge države. glej - a želiš, da se država odloča povečini v škodo samo najbolj revnih (ki jih davščine najbolj procentualno obremenjujejo, saj si ne morejo privoščiti ama ništa, še v Kolosej gre težko cela familija film pogledat) ali pač v škodo vseh? Ne želim si države, ki bi se bala samo bogatih oz. tistih, ki lahko nalagajo milijone v sklade, in njihove nejevolje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Dragi Simće - to ti zadnjič razlagam!! Mene nič ne moti, če je tak zakon za naprej. Celo zelo logično je, da so stvari bolj obdavčene. Moti pa me, da se bo država okoristila za nekaj iz PRETEKLOSTI!!! Za tem pa nikakor ne morem stati........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 pa dons je že pirrrrrrofc al perrrrrulc alkajježe ponucu isti štos ← Tisto je blo včeraj, Jur. Pa ne da so že problemi s spominom tukaj ? :hmm: Bilobil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Jest pa mislm da bi se lahko naša vlada mejčken po nas zgledovala. K smo tko pridni :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Dragi Simće - to ti zadnjič razlagam!! Mene nič ne moti, če je tak zakon za naprej. Celo zelo logično je, da so stvari bolj obdavčene. Moti pa me, da se bo država okoristila za nekaj iz PRETEKLOSTI!!! Za tem pa nikakor ne morem stati........ ← vem, te razumem. jaz pa komot stojim za tem. Iz same fovšije. Ampak dejstvo je, da je kapital itak naredil preskok na drugo stran državnih meja. It's out there... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 uh... hvala za razumevanje :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Moti pa me, da se bo država okoristila za nekaj iz PRETEKLOSTI!!! Za tem pa nikakor ne morem stati........ ← Kolikor je meni znano, zakon naj ne bi smel biti retroaktiven. :hmm: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 bravo - vsem vam je to znano..... ampak realnost je pa nekoliko drugačna....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 In kdo točno je spisal novi zakon...no kdo....?.torej če bi isti ostali gor bi še več kapitala odšlo na kajmanske otoke. Poleg tega...varčevanje v skladih....tut jest varčujem in veš kaj...bom pač od plačala 25% če bo sila, pa kaj...kaj pa nekdo, ki nima toliko, da bi sploh varčeval...in 300 000 dobička na leto...no imeti moraš kar precej naloženo...govorim za navadne smrtnike...je veliko....v banki moraš imeti...10 mio (malenkost manj) da dosežeš 300 000 in torej ne bo te hudič vzel če boš plačal cesarju kar je njegovega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Lina.. ne mešaj dobiček in obresti prosim..... si že vse pobrkljala med sabo! aha, no počakajmo še malo, kaj si bo Bajuk zmislil... me je že kar strah....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Tisto je blo včeraj, Jur. Pa ne da so že problemi s spominom tukaj ? :hmm: Bilobil? ← pa res ... višgavraga ... tko je to, če člowk do dveh zjutri dela, pol pa mal zgubi orientacijo ... kaj je pa biobil - sredstvo proti perofskemu tigru? Ti (kot samozvani alkoholik) bi že moral vedeti? Ampak pri Cocktaholikih (moi) je to nepotrebna terapija. :blush: Drgač boš pa velik bolj uspešen, če še par standardnih vicof za Motomarsovski Olymp predpišeš, da si tvoje koljege ne bodo preveč belile glavic ... @ Olympovci Motomarsa zadnje čase ste vsi nekam brez običajnih radirk ... kako pa to ? A je kriza - pa jh ne morte kupt? Vm ys enepar radirk zrihtam prowpucen?? :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Lina.. ne mešaj dobiček in obresti prosim..... si že vse pobrkljala med sabo! aha, no počakajmo še malo, kaj si bo Bajuk zmislil... me je že kar strah....... ← Baaabe, ne se kregat :angry: če ste pa vsaka zase tko cortig :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 aha, no počakajmo še malo, kaj si bo Bajuk zmislil... me je že kar strah....... A si mal fobična? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 ko berem to temo mi je komčno jasno kako ste me lahko iz top 10 piscev seznama skinli. bemti kako sploh zaslužite kaj če pa mate cele dneve čas tu gor nabijat :hmm: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 A si mal fobična? :lol1: ← cyc me sploh ne skrbi - se bojo dokazali - kako so nesposobni :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 ko berem to temo mi je komčno jasno kako ste me lahko iz top 10 piscev seznama skinli. bemti kako sploh zaslužite kaj če pa mate cele dneve čas tu gor nabijat :hmm: :devil: ← jaz zaslužim bolj ubogo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 jaz zaslužim bolj ubogo :) ← Hmm jaz tudi :cry: pa še tist, kar zaslužim vse zapravim :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 če pa mate cele dneve čas tu gor nabijat :hmm: :devil: ← Jaz sem pa na bolniški. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 Hmm jaz tudi :cry: pa še tist, kar zaslužim vse zapravim :cry: ← jaz pa čisto vse plasiram v sklade :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se