Skoči na vsebino

Izpuhi - predelave, prilagoditev, vzdrževanje, deli, splošno...

Priporočene objave

Objavljeno

Vzam flex pa odrež :krneki:

Objavljeno

Vzam flex pa odrež :krneki:

Mislis srauf? Ja saj verjetno ne bo druge. Sam roka se mi ne sme zatrest, ker je karbonski..

S.

Objavljeno

Če nisi siguren s fleksom pa uporabi dremel. Ali pa en res dober sveder in povrtaš.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Imam eno vprašanje.

A mogoče kdo ve, kje bi lahko nabavil volno za v lonec, ter koliko približno stane. Na strani od Wingsa, sem videl, da je možnost nabavit za 9000sit, ampak to se mi zdi kar malce drago..

LP, DeX

Objavljeno

1m2 tervola ali novoterma. En je trši, pa ne vem zdele ker :hmm: :D

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

da še jaz posredujem informacijo.

tudi sam sem kar dosti gledal naokoli po aftermarkt izpuhi. vse lepo in prav. akrapovič :worship: , lep vince :wub: , wings :wub:

ampak, bil sem finančno omejen. dokler nisem spoznal g. vilija in okolice celja.

resda ni izdelan iz eksotike ala titan, ogljik.....

ampak zvok :kva2: , cena :OK:

vili, če slučajno bereš to :worship:

p.s.

če rabi kdo kontakt, prosim na PM

Popravljeno . Popravil mare
Objavljeno

da še jaz posredujem informacijo.

tudi sam sem kar dosti gledal naokoli po aftermarkt izpuhi. vse lepo in prav. akrapovič :worship: , lep vince :wub: , wings :wub:

ampak, bil sem finančno omejen. dokler nisem spoznal g. vilija in okolice celja.

resda ni izdelan iz eksotike ala titan, ogljik.....

ampak zvok :kva2: , cena :OK:

vili, če slučajno bereš to :worship:

p.s.

če rabi kdo kontakt, prosim na PM

dej nakazi kaksne slikce :naughty:

Objavljeno

Ja, res bi blo fajn, če bi prilepil kako slikco tvoje nove pridobitve :D

Objavljeno

dej nakazi kaksne slikce :naughty:

obljubim,

poslikam popoldan, zvečer prlimam gor.

Objavljeno (popravljeno)

obljuba dela dolg.

post-217-1148587932_thumb.jpg

post-217-1148587942_thumb.jpg

post-217-1148587980_thumb.jpg

Objavljeno

mare, jaz sem pa glih tuhtal dons ko si se odpeljal, pa kako ma on lahko lepsi zvok k moj, pa sta oba iz iste druzine doma... aha... zdej mi je jasno... kok si dal sve skupi z montazo?

Objavljeno

mare, jaz sem pa glih tuhtal dons ko si se odpeljal, pa kako ma on lahko lepsi zvok k moj, pa sta oba iz iste druzine doma... aha... zdej mi je jasno... kok si dal sve skupi z montazo?

kar vidiš+montaža=32kSIT

Objavljeno

Poceni... morm drugic malo bolj poslusat brez celade...

Objavljeno

Super zadeva za tak denar :D :OK:

Objavljeno

Ja no Vilč je kr car, tud jest mam njegov auspuh na Thundercatu, lepo prede, zdele je gor ze drugo leto pa je se kr vredu, drug let bo treba pa volno nafilat!

Objavljeno

Pri teh original izpusnih ceveh... je mozno zvok kako drugace pojacat? Da se vzame ven kaksen dusilc, pa ko gres na tehnicnega, ga das nazaj notr... :?

Objavljeno (popravljeno)

Pri teh original izpusnih ceveh... je mozno zvok kako drugace pojacat? Da se vzame ven kaksen dusilc, pa ko gres na tehnicnega, ga das nazaj notr... :?

original izpuh je prekatni, tak da boš bolj tešk kej ven vzel, za tehničnega pa nazaj dal.

ima pa wings tako zadevo....pri nakupu njegovga lonca lahko dokupiš tist dB killer.

Objavljeno

original izpuh je prekatni, tak da boš bolj tešk kej ven vzel, za tehničnega pa nazaj dal.

ima pa wings tako zadevo....pri nakupu njegovga lonca lahko dokupiš tist dB killer.

Prodas tvoj original izpuh? :)

Objavljeno

Prodas tvoj original izpuh? :)

:grrr

tud jest bom šel 1x na tehničnega

Objavljeno (popravljeno)

:grrr

tud jest bom šel 1x na tehničnega

Vzami mojga v racun... jaz mam malce posrajbanga, pa bi menjal... za tvojega tehnicnega bo moj vredu. :)

Popravljeno . Popravil border
Objavljeno

Vzami mojga v racun... jaz mam malce posrajbanga, pa bi menjal... za tvojega tehnicnega bo moj vredu. :)

za ta denar je boljše če greš do vilija.

Objavljeno

za ta denar je boljše če greš do vilija.

ja... sj sm tuhtal... da bi menjal... morm si tvojga najprej ogledat, pol pa do vilija...

Objavljeno

Mogoce kdo ve ,kje bi lahko najcenejse kupil izpuh za BMW K-100 1983 , original mi ni vsec ,ce je kaksna druga opcija !!! :?

Objavljeno

Mogoce kdo ve ,kje bi lahko najcenejse kupil izpuh za BMW K-100 1983 , original mi ni vsec ,ce je kaksna druga opcija !!! :?

akrapoviča pokliči

Objavljeno

jao ste pametni, akrapovič je pa res poceni ja :slap:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!