samek Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 Vzam flex pa odrež :krneki: Mislis srauf? Ja saj verjetno ne bo druge. Sam roka se mi ne sme zatrest, ker je karbonski.. S.
simonsi Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 Če nisi siguren s fleksom pa uporabi dremel. Ali pa en res dober sveder in povrtaš.
Jure Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Imam eno vprašanje. A mogoče kdo ve, kje bi lahko nabavil volno za v lonec, ter koliko približno stane. Na strani od Wingsa, sem videl, da je možnost nabavit za 9000sit, ampak to se mi zdi kar malce drago.. LP, DeX
simonsi Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 1m2 tervola ali novoterma. En je trši, pa ne vem zdele ker :hmm: :D
mare Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 (popravljeno) da še jaz posredujem informacijo. tudi sam sem kar dosti gledal naokoli po aftermarkt izpuhi. vse lepo in prav. akrapovič :worship: , lep vince :wub: , wings :wub: ampak, bil sem finančno omejen. dokler nisem spoznal g. vilija in okolice celja. resda ni izdelan iz eksotike ala titan, ogljik..... ampak zvok :kva2: , cena :OK: vili, če slučajno bereš to :worship: p.s. če rabi kdo kontakt, prosim na PM Popravljeno Maj 24, 2006. Popravil mare
miha Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 da še jaz posredujem informacijo. tudi sam sem kar dosti gledal naokoli po aftermarkt izpuhi. vse lepo in prav. akrapovič :worship: , lep vince :wub: , wings :wub: ampak, bil sem finančno omejen. dokler nisem spoznal g. vilija in okolice celja. resda ni izdelan iz eksotike ala titan, ogljik..... ampak zvok :kva2: , cena :OK: vili, če slučajno bereš to :worship: p.s. če rabi kdo kontakt, prosim na PM dej nakazi kaksne slikce :naughty:
Jure Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Ja, res bi blo fajn, če bi prilepil kako slikco tvoje nove pridobitve :D
mare Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 dej nakazi kaksne slikce :naughty: obljubim, poslikam popoldan, zvečer prlimam gor.
mare Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 (popravljeno) obljuba dela dolg. Popravljeno Maj 25, 2006. Popravil mare
border Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 mare, jaz sem pa glih tuhtal dons ko si se odpeljal, pa kako ma on lahko lepsi zvok k moj, pa sta oba iz iste druzine doma... aha... zdej mi je jasno... kok si dal sve skupi z montazo?
mare Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 mare, jaz sem pa glih tuhtal dons ko si se odpeljal, pa kako ma on lahko lepsi zvok k moj, pa sta oba iz iste druzine doma... aha... zdej mi je jasno... kok si dal sve skupi z montazo? kar vidiš+montaža=32kSIT
border Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 Poceni... morm drugic malo bolj poslusat brez celade...
DeusB Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Ja no Vilč je kr car, tud jest mam njegov auspuh na Thundercatu, lepo prede, zdele je gor ze drugo leto pa je se kr vredu, drug let bo treba pa volno nafilat!
border Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Pri teh original izpusnih ceveh... je mozno zvok kako drugace pojacat? Da se vzame ven kaksen dusilc, pa ko gres na tehnicnega, ga das nazaj notr... :?
mare Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 (popravljeno) Pri teh original izpusnih ceveh... je mozno zvok kako drugace pojacat? Da se vzame ven kaksen dusilc, pa ko gres na tehnicnega, ga das nazaj notr... :? original izpuh je prekatni, tak da boš bolj tešk kej ven vzel, za tehničnega pa nazaj dal. ima pa wings tako zadevo....pri nakupu njegovga lonca lahko dokupiš tist dB killer. Popravljeno Maj 29, 2006. Popravil mare
border Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 original izpuh je prekatni, tak da boš bolj tešk kej ven vzel, za tehničnega pa nazaj dal. ima pa wings tako zadevo....pri nakupu njegovga lonca lahko dokupiš tist dB killer. Prodas tvoj original izpuh? :)
mare Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Prodas tvoj original izpuh? :) :grrr tud jest bom šel 1x na tehničnega
border Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 (popravljeno) :grrr tud jest bom šel 1x na tehničnega Vzami mojga v racun... jaz mam malce posrajbanga, pa bi menjal... za tvojega tehnicnega bo moj vredu. :) Popravljeno Maj 29, 2006. Popravil border
mare Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Vzami mojga v racun... jaz mam malce posrajbanga, pa bi menjal... za tvojega tehnicnega bo moj vredu. :) za ta denar je boljše če greš do vilija.
border Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 za ta denar je boljše če greš do vilija. ja... sj sm tuhtal... da bi menjal... morm si tvojga najprej ogledat, pol pa do vilija...
jalovec Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Mogoce kdo ve ,kje bi lahko najcenejse kupil izpuh za BMW K-100 1983 , original mi ni vsec ,ce je kaksna druga opcija !!! :?
no limit Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Mogoce kdo ve ,kje bi lahko najcenejse kupil izpuh za BMW K-100 1983 , original mi ni vsec ,ce je kaksna druga opcija !!! :? akrapoviča pokliči
k0ci Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 jao ste pametni, akrapovič je pa res poceni ja :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se