Zok Objavljeno December 11, 2003 Opozori Objavljeno December 11, 2003 Aja, pa če mašina laufa bolj na suho (z več zraka in manj bencina) se bolj greje in prej crkne. :( ko bos v Kopru, pejd pogledat v Motomanio. pred casom so mel tam celo zbirko naluknjanih (prezganih) batov. :cry:
bLuZoNdEr Objavljeno December 11, 2003 Opozori Objavljeno December 11, 2003 kaj in to je posledica nepravilne nastavitve po menjavi izpuha?? :hmm:
Zok Objavljeno December 11, 2003 Opozori Objavljeno December 11, 2003 pri dvotaktnikih tudi, med drugim (se sportni filter, pa nobenega nastavljanja uplinjaca, po moznosti se pomanjkljivo hlajenje, gonjenje do daske, vzig na napacnem mestu, pa smo tam). stiritaktniki niso tako zelo obcutljivi.
BAMATO Objavljeno December 16, 2003 Opozori Objavljeno December 16, 2003 Zanima me kako je z nastavitvami ce mas elektronski vbrizg (ker pac nimas kej nastavljat)? Gre se pa za CBR600F l.01! (ce ve kdo za kaksnga rabljenga Akrapoviča sem zainteresiran)!
Ice Objavljeno December 16, 2003 Opozori Objavljeno December 16, 2003 Zanima me kako je z nastavitvami ce mas elektronski vbrizg (ker pac nimas kej nastavljat)? Gre se pa za CBR600F l.01! (ce ve kdo za kaksnga rabljenga Akrapoviča sem zainteresiran)! uporabi iskalnik, vpisi CBR 600 in se cudi. :)
pjotr Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Kaj pa Wings izpuhi? Za mojga SV-ja pride par Akrapotov cca 200k sit, Wings pa je glih polovico cenejši. Ali ga lahko z nakupom Wings izpuhov kej pihnem? Ali ima kdo izkušnje z izpuhi Wings? Kar pa se tiče tehničnih pregledov, samo 8 vijakov in imam spet original izpuhe. lp, Pjotr.
Thundercat Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Kaj pa Wings izpuhi? Za mojga SV-ja pride par Akrapotov cca 200k sit, Wings pa je glih polovico cenejši. Ali ga lahko z nakupom Wings izpuhov kej pihnem? Ali ima kdo izkušnje z izpuhi Wings? Kar pa se tiče tehničnih pregledov, samo 8 vijakov in imam spet original izpuhe. lp, Pjotr. imam wingsa na fazerki...glede na ceno ne pričakujem več kolikor mi nudi(glas) od njega...neki se folk pritožuje glede tehničnega oziroma neurejenih listin ob nakupu tega avspuha...malo še prebrskaj....
Tratnjak Damijan Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 Nikoli ni bil problem naredit loncev ampak krivine, ki so pri kawasakiju iz dvojne cevi zaradi tega da se krom ne pregreva in ostane lep hkrati pa ni tako močne temperature kar vpliva na življensko dobo izpušne cevi.
banini Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 Wings-vreden svoje cene! Jaz ga imam na fazer-ju 600! Da ima motor kakšnega konja več bi tezko rekel , samo zvok je pa tapravi!
pia Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 Koliko pa stane Wings za fazer 600?
Leteči Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 Koliko pa stane Wings za fazer 600? www.wings-silencers.com
banini Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 Wings za fazer600 stane cca.50000sit! <_<
motobaby Objavljeno Februar 7, 2004 Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 Wings na RSV Mille - odličen zvok in nekaj dodatnih konjev. Kar se pa tehničnega tiče, je pa treba dat po mojem kar original auspuh gor.
banini Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 Za tehnični pregled se v izpušni lonec vstavi dušilec , ki se dobi pri Wings-u na Ptuju ! On pravi , da dobiš teh. pregled ! :?
Thundercat Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 Za tehnični pregled se v izpušni lonec vstavi dušilec , ki se dobi pri Wings-u na Ptuju ! On pravi , da dobiš teh. pregled ! :? koliko pa stane...če mogoče veš.....
Leteči Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 koliko pa stane...če mogoče veš..... 20 Eurov
simonsi Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 A je kdo že razdrl kak denfer in pobral mere oz. če kdo ve mere kakega Wingsa, Arrov, etc. da se naredi repliko B)
Leteči Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 A je kdo že razdrl kak denfer in pobral mere oz. če kdo ve mere kakega Wingsa, Arrov, etc. da se naredi repliko B) JA to bi bilo fino :D Jaz se bom sam doma lotil delal lonc za KLE-ja pa mam problem k ne vem kolikšen fi luknje naj bo perforirana cev al naj dam kar isto kot pride v lonec mislim da je fi 40 ??? Ma morda kdo kake izkušnje??? LP Leteči
simonsi Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 (popravljeno) Kar sem sam piskrčkov naredu, sem dal isti premer kot pride v lonec. Za kakšen fenci (glasnejši) zvok daj pa kako 55, 60mm cev, pa v konus, da nebo čist direkt izpuh. Popravljeno Februar 9, 2004. Popravil simonsi
Leteči Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 Kar sem sam piskrčkov naredu, sem dal isti premer kot pride v lonec. Za kakšen fenci (glasnejši) zvok daj pa kako 55, 60mm cev, pa v konus, da nebo čist direkt izpuh. Rad bi globok zvok like a KTM :D Saj veš kaj mislim. Tudi o konusni cevi sem že razmišljal (Bernoulli oz. Venturi ne vem več kateri je tisti stric ki je to pogruntal) Sam ne bo 50 mal huda.....?????? LP Leteči
simonsi Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 (popravljeno) Kolikor vem mata Krilo pa Akrapi tam nek 50-60 mm. Čeprav zna že 50 oreng rohnet. Sam ker ima KLE dva zilindra si lahko mal več privoščiš, kot pa za singla :naughty: Recimo konus s 55-50 ali 60-55 ali 60-50. Idealno bi bilo vse varijante sprobat. Popravljeno Februar 9, 2004. Popravil simonsi
fazo Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 MENE ZANIMA ČE KDO VE ALI SE DA PRI YAMAHI DRAG STAR 650 ZAMENJAT SAMO LONCE ALI JE TREBA ZAMENJAT CEL IZPUH IN KATERO ZNAMKO MI PRIPOROČATE,DA BO ZVOK MOČNEJŠI? L.P.FAZO
Thundercat Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 MENE ZANIMA ČE KDO VE ALI SE DA PRI YAMAHI DRAG STAR 650 ZAMENJAT SAMO LONCE ALI JE TREBA ZAMENJAT CEL IZPUH IN KATERO ZNAMKO MI PRIPOROČATE,DA BO ZVOK MOČNEJŠI? L.P.FAZO najboljš da daš avspuhe delat..po naročilu...v žireh je majster za to....
Leteči Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 Kolikor vem mata Krilo pa Akrapi tam nek 50-60 mm. Čeprav zna že 50 oreng rohnet. Sam ker ima KLE dva zilindra si lahko mal več privoščiš, kot pa za singla :naughty: Recimo konus s 55-50 ali 60-55 ali 60-50. Idealno bi bilo vse varijante sprobat. Sam po moje te prevelika luknja lahko zjebe, sploh pri manjši kubaturi kot recimo pri KLE. Za kater motor si pa ti delal lonec? Rad bi dobil sam globok zvok in pol sem zmagal, ker sem že naredil en lonec za katere je dal načrte elbarto (brez volne) pa sej glas je bil še kar sam je blo preveč plehnato vse skup (zvok namreč) tak da mam zdej gor original. Pa če se bom lotil da ne dobim istih rezultatov kot pri prejšnjem loncu se pravi plehnatega zvoka ker nimaš hujšga če se ti motor "dere". Za dele narest ni problem, mam majstra za pleharijo pa doma stružnico in rezkalni stroj. LP Leteči
fazo Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 najboljš da daš avspuhe delat..po naročilu...v žireh je majster za to.... IMAŠ MOGOČE TELEFONSKO OD MOŽAKARJA,KI DELA AVSPUHE V ŽIREH? L.P.FAZO
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se