LuCy Objavljeno Februar 14, 2002 Deli Objavljeno Februar 14, 2002 No, kako ste kaj prestali test odvisnosti od foruma ? Jaz do zdaj dobro .... potem pa se je pojavila abstinenčna kriza in sem mogla malo pokukat .... čisto malo .... že ugašam računalnik .... LuCy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 14, 2002 Deli Objavljeno Februar 14, 2002 komi! glih za glih je slo! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 15, 2002 Deli Objavljeno Februar 15, 2002 Ni slo :) sploh! Pa se vedel nisem, da je bil kak test :) Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2002 Deli Objavljeno Februar 15, 2002 Kaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj????????????? A mi bli kao neki testni zajčki????? Dobr sej okice mam res čisto rdeče.....samo ušesa mi pa še niso zrasla,al sem pa kakšna kratkoušesa podvrsta testnega kunca. Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Februar 15, 2002 Deli Objavljeno Februar 15, 2002 Slabo sem spau, mora me je tlačla, apetita ni blo tapravga (se vid, ne?), pol pa k je pršou nazaj pa čist druga pesma. Skratka, ne več tega delat za moje uboge živčke! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno Februar 15, 2002 Deli Objavljeno Februar 15, 2002 Pado v komo od sile Grobnik, 1:39.317 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Februar 15, 2002 Deli Objavljeno Februar 15, 2002 Tlacila me je mora zadnjih 5 dni, racunalnika sploh nisem vec ugasal, da sem lahko vsakih 5 min pogledal ce je ze prisel. Vsaj za silo, skoraj tako kot bi si ga na roke metal je bil chat, ampak to ni to. Skratka zivci so bili skrajno na5i, ma vse je blo na5 zato prosim nikdar vec Eni so srecni drugi pa trezni LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Februar 15, 2002 Deli Objavljeno Februar 15, 2002 Abscinenčna kriza? Eeeeee....sem kaj zamudil Accelerate 'till you see God ....then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. MadMan Objavljeno Februar 15, 2002 Deli Objavljeno Februar 15, 2002 Kriza je bla kriza.. samo ne vem če je bla glih abstinenčna Master of disaster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
john doe Objavljeno Februar 15, 2002 Deli Objavljeno Februar 15, 2002 Pravi dolgcajt je bil, ko ni blo foruma. Pa nobenga nadomestka ni blo. Še žličkarji imajo metadon, mi pa nič. lp, john doe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 15, 2002 Deli Objavljeno Februar 15, 2002 zadeva laufa dajmo uživat, bilo je pa hudo. lp marijan lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 15, 2002 Deli Objavljeno Februar 15, 2002 Jest sm se pa za zadnjih nekaj let naseksal... :)))))))) Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 15, 2002 Deli Objavljeno Februar 15, 2002 Ja, tako kot je Climber rekel: chat ni isto kot forum. Kriza mimo, malo sem si odpocil, posteno povedano... pa bistveno manj smeti je bilo kot obicajno... hehehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se