Mustang Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 Kadarkol! Čeprav bo potrebno izvest stroge ukrepe, ker mene take stvari rade mal zanesejo. :) :) ← Bomo pa mal Hrvate odrival :evilgrin:
JEJŽ Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Flašencug (der Flaschenzug po nemško) pomeni škripec. .) ← Jaz sem pa mislil,da je to takrat,ko ga iz flaše cukneš,pol pa na bajk.
lasagna Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Jaz idiot sem tudi mislil, da je to odpirač za buteljke. Torej s škripcem zidarji vlečejo flaše v 3. štuk.
Gregs Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Yeah! Spank me baby, one more time! Besede si mi vzel z jezika, konjiček... :lol: Sem lih to hotu napisat... :yea2:
Gregs Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 A ni Luna tudi lokal v Gradu Kodeljevo?! tam, kjer ob torkih plešemo (občasno) swing in podobne plese?! :hmm:
JEJŽ Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Grdo mi govori...touči me po ledvicah.... :smoke:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se