Pravokotar Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 Ladies, I'm way ahead of you. Majčko že imam - kakšen pa naj bi bil Solo Rider brez osnovne opreme?! Dobri kletar mi je poslal osnutek, vse ostalo je bilo piss of cake. Pet minut dela, cena sitnica, kraj printshop blizu pizzerije Lipe (upam, da še delajo, zadnjič so bili rahlo deprimirani).Prinesite majčko s sabo, ker jih niso imeli na zalogi. Lahko tudi rahlo ofucano, še bolje izpade. Priporočam print na A4, s tem imajo najmanj problemov. Solo PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Babe potrpljenje, ... samo še malo! 8) A do druzga leta bo :shock: :?: :roll: Vi'š, to je pa dobro vprašanje ki zahteva dober odgovor! Read my Lips: " NE VEM!" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Majčke bojo. Kdaj ? = ko bom imel čas poiskati ugodnega ponudnika ali pa, ko se bo kdo javil za organizacijo le tega namesto kletarja :) :wink: ali pa ko si bo vsak Solo RIder to zadevo organiziral Solo :D kot se spodobi :lol: . Za vse, ki še ne veste o čem se tukaj pogovarjamo in bi morda želeli postati člani Solo RIderjev, najdete vse potrebne podatke o na http://motorheat.net/mdsr (Flayo, Aja .... čakam). BTW: 41 and counting ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 (Flayo, Aja .... čakam). Ja pa se Desmo neki menca... :roll: :roll: :twisted: :twisted: :P :splat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Ja pa se Desmo neki menca... :roll: :roll: :twisted: :twisted: :P :splat: Jah tak sem, že od nekdaj... :wink: :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2002 dons pa ful dogaja 43 members ... and counting Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Pisuka pa sem mislu da bom jst No 44...:( FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Ejga Hotschko, a bi ti meni poslal tisti (verjetno Corelov) file, ki si ga naredil za vezenje obeh znakov, velikega in malega? Bi si tudi jest sam naredil SoloRidersko majčko 8) ... Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Moram se pohvalit, da sem od danes tudi jaz članica ... :D :D ( Obstaja poleg uradnega sprejema v klub še kak 'neuraden'?) LP Aja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Aja, ti bi vidim na vsak nacin rada mucenje? :) FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Moram se pohvalit, da sem od danes tudi jaz članica ... :D :D ( Obstaja poleg uradnega sprejema v klub še kak 'neuraden'?) LP Aja Aja neuradni sprejem bova pa midva privat nardila :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 KAj pa ce bi se novi clani kar med sabo "krstili" ? :twisted: FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2002 KAj pa ce bi se novi clani kar med sabo "krstili" ? :twisted: FLAYO Krščenje novink je izključna pravica kletarja/arhivarja :wink: , Flayo ti pa lahko prevzameš novince :D :D Da ne pozabimo o čem mi tukaj ... http://motorheat.net/mdsr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Tega v statutu ni :x FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Tega v statutu ni :x FLAYO ma smo se hecali :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Tega v statutu ni :x FLAYO ma smo se hecali :D :D Hočko dodaj u statut............. :twisted: :D :D :D :D :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Hočko Dodas lahko samo tisto o novinkah...o novincih pa ni sans!! :lol: FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Moram se pohvalit, da sem od danes tudi jaz članica ... :D :D ( Obstaja poleg uradnega sprejema v klub še kak 'neuraden'?) LP Aja O aja, welcome to the club :lol: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Moram se pohvalit, da sem od danes tudi jaz članica ... :D :D ( Obstaja poleg uradnega sprejema v klub še kak 'neuraden'?) LP Aja .............aha,.........prideš na srečanje in se spoznamo........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2002 prideš na srečanje in se spoznamo........... Na kakšno srečanje že ... :D :wink: :?: ... a Solo Ridersko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 [Na kakšno srečanje že ... :D :wink: :?: ... a Solo Ridersko No, no, ribje glavce že delujejo!!! :wink: :wink: :) Bo, bo, samo de vidmo kedaj! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 ....prideš na srečanje ...... Jst pridem SOLO... :lol: :lol: ... hehehe dva metra za mano pa se kdo... :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Moram se pohvalit, da sem od danes tudi jaz članica ... :D :D ( Obstaja poleg uradnega sprejema v klub še kak 'neuraden'?) LP Aja Ja AJA, sam počak da te z VRAGECOM dobiva v roke! :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 OK, kar se majic tiče lahko kako rečemo, pa se javim da poskrbim za, majčke, pol bi pa predlagu da jih damo vest in ne tiskat, jebeš tisk, če je lohka cver'n, pa še za ribolov je uporabno namesto laksa! :P :P :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Moram se pohvalit, da sem od danes tudi jaz članica ... :D :D ( Obstaja poleg uradnega sprejema v klub še kak 'neuraden'?) LP Aja Ja AJA, sam počak da te z VRAGECOM dobiva v roke! :twisted: :twisted: :twisted: Aja... pol pa adijo pamet.... :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: :P 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se