Zoolo Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Moram se pohvalit, da sem od danes tudi jaz članica ... :D :D ( Obstaja poleg uradnega sprejema v klub še kak 'neuraden'?) LP Aja Ja AJA, sam počak da te z VRAGECOM dobiva v roke! :twisted: :twisted: :twisted: Aja... pol pa adijo pamet.... :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: :P 8) NE samo pamet, ... heh Vragec, we can do better than that! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Moram se pohvalit, da sem od danes tudi jaz članica ... :D :D ( Obstaja poleg uradnega sprejema v klub še kak 'neuraden'?) LP Aja Ja AJA, sam počak da te z VRAGECOM dobiva v roke! :twisted: :twisted: :twisted: Aja... pol pa adijo pamet.... :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: :P 8) NE samo pamet, ... heh Vragec, we can do better than that! :twisted: NO, zacne se tako pol pa.... auuuuuuuuuuuuuuuu :twisted: :twisted: :twisted: :evilbat: :microwave: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Komaj čakam!!!!!!! .....da bi najraj kar organizirala kaj! Al pa z veseljem komu drugemu pomagala...... No, a bo kaj?? Aja PS: hvala za vse dobrodošlice! :wink: En krst sem že doživela včeraj....pa nič nisem trpela.....sem raje uživala v vsem, z vsem, na vsem..... :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 En krst sem že doživela včeraj....pa nič nisem trpela.....sem raje uživala v vsem, z vsem, na vsem..... :D :D :D Jap wellcome, ..organizirala, ...cool lohka začneš iskat dobavitelja za majčke da damo delat majčke za "Solote". Če rabiš pomoč pa samo zakriči, ...nekdo bo že p'ršu pogledat kaj je na stvari! :P :P :roll: :twisted: P.S.: Tole gor je pa hella good Attitude! (mislim na citirano izjavo) :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 ...nekdo bo že p'ršu pogledat... ... ce bo... :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: p.s. ... jasni da bo... halooo... :roll: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :wink: :wink: :P OK. Akcija! (Drug teden, zdaj grem domov...) LP Aja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2002 A čmo kar datum za prvo svetovno srečanje Solo Riderjev določt. Enkrat zgodaj jeseni, in izkoristimo infrastrukturo kakšnega prijetnega zborčeka pa se vsi fkup dobimo in 43 rund spijemo. :D :D :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 A čmo kar datum za prvo svetovno srečanje Solo Riderjev določt. Enkrat zgodaj jeseni, in izkoristimo infrastrukturo kakšnega prijetnega zborčeka pa se vsi fkup dobimo in 43 rund spijemo. :D :D :idea: BRDA, al' pa RED EYE v IZOLI ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2002 BRDA, al' pa RED EYE v IZOLI ?! Torej zaenkrat ... opa zaenkrat še neuradni predlog za prvi vsesvetovni zbor Solo Riderjev je 3.8.2002 - motozbor MK RED EYE v Izoli P.S. Pri Red Eye-ih igra O.S.T. Kako priročno. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 BRDA, al' pa RED EYE v IZOLI ?! Pri Red Eye-ih igra O.S.T. Kako priročno. Torej moj zaenkrat ... opa zaenkrat še neuradni predlog je 3.8.2002 - motozbor MK RED EYE v Izoli YESSSSSSSSSSSSSSSSS, ...good lokacija pa prvo srečanje SR-ov! Heh cool, ... 3. avgust 2002, ...nice! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2002 kaj pa ostali pravite na ta datum ? http://motorheat.net/mdsr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Jest sem za! Pa se muzicke zelje nam bojo O.S.T. izpolnjeval, k mamo veze :lol: FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 A čmo kar datum za prvo svetovno srečanje Solo Riderjev določt. Enkrat zgodaj jeseni, in izkoristimo infrastrukturo kakšnega prijetnega zborčeka pa se vsi fkup dobimo in 43 rund spijemo. :D :D :idea: Jest se bom pa na urgenci zmenu,da bomo imeli za pumpanje želodca skonto :lol: :lol: :lol: :P :P :P :lol: :lol: :D :D 3.8. Ma jest takrat tut na tistem koncu!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Junij 23, 2002 Deli Objavljeno Junij 23, 2002 Ma itak da bom tam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 24, 2002 Deli Objavljeno Junij 24, 2002 Gooooooooddd! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 24, 2002 Deli Objavljeno Junij 24, 2002 No, pa ajde da zaj**** sceno... NOUP... :twisted: :twisted: :P :P ... pa naj kdo rece da nimam dobrga stila... :P :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 24, 2002 Deli Objavljeno Junij 24, 2002 No, pa ajde da zaj**** sceno... NOUP... :twisted: :twisted: :P :P ... pa naj kdo rece da nimam dobrga stila... :P :twisted: :twisted: NIMAŠ DOBREGA STILA, SATTISFIED?! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 24, 2002 Deli Objavljeno Junij 24, 2002 OK, banda neproduktivna, ... kar je mišljeno za tiste, ki še nimate našitkov na sebi pa se vam valjajo po policah ali predalih, ... hmm BMW je ob pol treh ponoč v soboto dubu našitek, v nedeljo ga je za furo v Bohinj že imel na sebi ... NO COMMENT! Heh, stari moj brzina nam je nekad ipaQ vrlina! :lol: :lol: :lol: :lol: 8) Zoolo The Horrible! :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 24, 2002 Deli Objavljeno Junij 24, 2002 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 24, 2002 Deli Objavljeno Junij 24, 2002 Amm, ... in prevod?! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 24, 2002 Deli Objavljeno Junij 24, 2002 Amm, ... in prevod?! :twisted: Hvala prjatu...za tvoje mnenje... :twisted: :twisted: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 24, 2002 Deli Objavljeno Junij 24, 2002 Amm, ... in prevod?! :twisted: Hvala prjatu...za tvoje mnenje... :twisted: :twisted: :P Ahh vedno in povsod! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Junij 24, 2002 Deli Objavljeno Junij 24, 2002 OK, banda neproduktivna, ... kar je mišljeno za tiste, ki še nimate našitkov na sebi pa se vam valjajo po policah ali predalih, ... hmm BMW je ob pol treh ponoč v soboto dubu našitek, v nedeljo ga je za furo v Bohinj že imel na sebi ... NO COMMENT! Heh, stari moj brzina nam je nekad ipaQ vrlina! :lol: :lol: :lol: :lol: 8) Zoolo The Horrible! :evil: Evo, evo, že tečem. Se štejem med tiste lenobe, ki se jim prašijo našitki. Bomo zrihtal hitr, kolkr se da. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2002 Deli Objavljeno Junij 26, 2002 V nedeljo zvečer prilepil in prišil 2 našitka. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2002 Deli Objavljeno Junij 26, 2002 Malo zaostajam z branjem na forumu. 3.8.2002 v Izoli zelo OK, sem ravno takrat v tistih koncih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se