Wobewt Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Matkurba, Hočko, zaprl so nam pipice od pivnice Petrina, damn. :krneki: Od kje bo pa zdej per pritekal? A bo Zeleno al Rdeče?? :ninja:
Lucky Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 Matkurba, Hočko, zaprl so nam pipice od pivnice Petrina, damn. :krneki: Od kje bo pa zdej per pritekal? A bo Zeleno al Rdeče?? :ninja: Hvala k..cu! Tisto sploh pir ni bil. Vsaj lani ne. Zarad mene je lahk tut mercatorjev. .)
Hanzi Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Tud men je bolj ali manj vseeno za pir, ker itak meni ne prime več. Se pa priporočam za nakup kakega vina(primorsko rdeče, cviček, štajersko belo), po katerem ne bi drug dan razganjalo glave
klimbra Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 (popravljeno) Mene bolj skrbijo zadnje informacije......da nas je nekam malo prijavljenih :eek: :hmm: :? :? :? Pivo.....ma tut Merkatorjevo je lahko......itak po 3-tjem ne vem več, kaj pijem.......pol sem pa itaQ običajno kregan :cry: ........in kazen je sledila :cry: :cry: :cry: :cry: Popravljeno Maj 8, 2006. Popravil klimbra
Brihta Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Mene bolj skrbijo zadnje informacije......da nas je nekam malo prijavljenih :eek: :hmm: :? :? :? Jst se prijavim kuj ko bo plačka. To pa bo juti oz. v sredo :)
Lucky Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Število prijavljenih pa ja ne more vplivat na žurko. Sej smo vendar Soloti! Še raj se bomo imeli. :OK:
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 mal še počakam.. .) pol se bm pa prjavu..... :grim po vas pridem pa pozdraut :OK: po pa zwiznem na neko drugo fešto :whistle: (kojejačipress)
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 samo polnoletni? :cry: prtož se fotru :devil:
SiR Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Število prijavljenih pa ja ne more vplivat na žurko. Sej smo vendar Soloti! Še raj se bomo imeli. :OK: Lucky, no kissing please :)
Rude Boy Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 mi smo jedna velika hipnotisana gomila ... :yea2:
Vale Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 mi smo jedna velika hipnotisana gomila ... :yea2: bundabundabundabundabundabundabundada
hotschko Objavljeno Maj 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Prijavljenih je sedaj dovolj, težava pa je v tem, da večina čaka s prijavo do konca. Je pač treba vedet, da so z organizacijo povezani določeni fiksni stroški, ki jih je na (pre)malo ljudi težko razdelit. Še tole: kdor pride gor nenapovedano se plačilu "vstopnine" ne more izogniti ... Za to bodo skrbele naše receptorke in varnostniki :) Sicer pa FUKAAAAAAT !!! :fredy: :beer1: :beer2: :yea2: :drunk: h.
motoristek Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Prijavljenih je sedaj dovolj, težava pa je v tem, da večina čaka s prijavo do konca. Je pač treba vedet, da so z organizacijo povezani določeni fiksni stroški, ki jih je na (pre)malo ljudi težko razdelit. Še tole: kdor pride gor nenapovedano se plačilu "vstopnine" ne more izogniti ... Za to bodo skrbele naše receptorke in varnostniki :) Sicer pa FUKAAAAAAT !!! :fredy: :beer1: :beer2: :yea2: :drunk: h. :kva2: kako bi jaz tudi, pa žal grem na mamin R.D. :yes:
Vale Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 (popravljeno) Še tole: kdor pride gor nenapovedano se plačilu "vstopnine" ne more izogniti ... Za to bodo skrbele naše receptorke in varnostniki :) :eek: :eek: :eek: receptorke bodo skrbele za kaj :eek: :eek: :eek: Popravljeno Maj 10, 2006. Popravil Vale
PERO58 Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 za recepte ! :OK: A zato so receptorke :? :? :?
SiR Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 prosim, da me pazite, da si ne zlomim še desnega gležnja PS: a že mamo organizirano prvenstvo pri degažiranju lopte v daljavo v grabn z levico? :)
motoristek Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 še mamo prpel .) ... ....pa celo familijo... :lol1:
Hanzi Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 SymRu: se lahko pridružim ekipi :? , no mislim da se bom lahko pridružil vsako leto :doze:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se