Vale Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Hanzi poskrbi za žeblje ... lani jih je zmanjkalo :grim
Hanzi Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 A letos bi se spet po prstih tolk al kaj :devil: Hočko: a so udeleženci nezgodno zavarovani .) sem študiral da bi kako žago (amerikanko) ki je kak siporex in žebelj prežagala in bi s tisto potem žagal hlode. Smao ne vem kako bi hlode gor dostavil in še prej kje bi jih zvohal. Da bi šel pa hlode obdelovat za na janče s emi pa ne ljubi, trenutno je pa vse razžagano :hmm:
Rude Boy Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Hanzi ! na Bjelašnici, a i šire, so imeli letos prvo večjo prireditev po olimpijadi in to tek na smučeh gozdarjev ! če so kake hlode kje pustili pa žal nimam informacij ! .)
Zdrawc Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 A letos bi se spet po prstih tolk al kaj :devil: Hočko: a so udeleženci nezgodno zavarovani .) sem študiral da bi kako žago (amerikanko) ki je kak siporex in žebelj prežagala in bi s tisto potem žagal hlode. Smao ne vem kako bi hlode gor dostavil in še prej kje bi jih zvohal. Da bi šel pa hlode obdelovat za na janče s emi pa ne ljubi, trenutno je pa vse razžagano :hmm: če poišeš en glih praw zavit gaber :wacko: , ti ni potrebno amerkanke prej nič frizirat :grrr B)
SiR Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 lahk pa frise pokamo pa da vidimo kdo zmaga :)
Rude Boy Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 lahko se pa zibljemo na onih krogih ki lebdijo in svetijo nad glavo ! O:-)
SiR Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 lahko se pa zibljemo na onih krogih ki lebdijo in svetijo nad glavo ! O:-) mojega poceni prodam ... itak ni haska od njega :)
Zdrawc Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 lahk pa frise pokamo pa da vidimo kdo zmaga :) Ti boš fris, jaz te bom pa pokal....... :devil:
Vale Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Ti boš fris, jaz te bom pa pokal....... :devil: :lol1: :lol1: :lol1: Rude uni krogi so nam že ob rojstvu odpadli ... lahko se pa za roge obešamo :grim :devil:
Pervy Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 ker delam (what else! :angry2: ) bom komaj popoldan isti dan vedel ali se lahko udeležim, po dogovoru z kletarjem zato če pridem, vse meni potrebne surovine (pir) in poln želodec prinesem sabo :grim
Vale Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 ker delam (what else! :angry2: ) bom komaj popoldan isti dan vedel ali se lahko udeležim, po dogovoru z kletarjem zato če pridem, vse meni potrebne surovine (pir) in poln želodec prinesem sabo :grim Na vhodu te bomo podrobno pregledali, če imaš res dovolj pira zase ... :P pakajdrugegazraventudipreverili :devil:
Vale Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Pišuka Vale, a kaj vadiš... :kva2: A ti misliš, da bi morala vadit al kaj :blink: Pišuke ne najdem :cry: In to une tvoje :cry:
hotschko Objavljeno Maj 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 A golaz bo letos enak kot lani :P to bo pa Klimbroid povedal :) ker delam (what else! :angry2: ) bom komaj popoldan isti dan vedel ali se lahko udeležim, po dogovoru z kletarjem zato če pridem, vse meni potrebne surovine (pir) in poln želodec prinesem sabo :grim ti sam pridi in ti bomo mal ostankov od kosila dal ... :kva2: :lol:
BC Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 dobim denar nazaj če bo slučajno prišlo kaj vmes pa ne bom mogel priti?
Zdrawc Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 dobim denar nazaj če bo slučajno prišlo kaj vmes pa ne bom mogel priti? Dwomim, :hmm: zihr ga bodo/mo ostali zapili................ :grim
BC Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 dvomim, :hmm: da me zanima tvoje mnenje... :doze:
hotschko Objavljeno Maj 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 dobim denar nazaj če bo slučajno prišlo kaj vmes pa ne bom mogel priti? v bistvu ne, ker so vse stvari nabavljene v naprej in zatorej ves denar plansko porabljen v naprej ... je pač tako, da vsakdo prispeva enako ne glede na porabo pač v skladu z enim izmed neobveznih členov statuta in da moram v naprej vedeti koliko je v proračunu, saj si stvari kot je proračunski primankljaj pač ne morem privoščit .) .
BC Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 ... je pač tako, da vsakdo prispeva enako ne glede na porabo pač v skladu z enim izmed neobveznih členov statuta...) . ostalo mi je jasno, tole pa ne vem kam paše. se to tudi navezuje na moje vprašanje?
hotschko Objavljeno Maj 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 (popravljeno) ostalo mi je jasno, tole pa ne vem kam paše. se to tudi navezuje na moje vprašanje? v bistvu ne, ampak sem se malo razpisal, ker nekateri sprašujejo, če pride kasneje ali samo za par ur, ali pa če ne bo jedel tega in onega itd ... nima veze ... žurka je bla zmer taprava in tudi tokrat bo :) :) :OK: FUKAT !!! :kva2: :fredy: Popravljeno Maj 12, 2006. Popravil hotschko
Zdrawc Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 v bistvu ne, ampak sem se malo razpisal, ker nekateri sprašujejo, če pride kasneje ali samo za par ur, ali pa če ne bo jedel tega in onega itd ... nima veze ... žurka je bla zmer taprava in tudi tokrat bo :) :) :OK: FUKAT !!! :kva2: :fredy: Temu se reče socializm :fredy: Še, še, šeeeeeeeeeeeeeeee.............. :kva2:
hotschko Objavljeno Maj 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 mimogrede - zdrawc, a lahk mal omejiši pritiskanje tipke Enter v prazno? Hvala :) zakwa pa. . . . . . . . . . . . :devil:
Ganges Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 No pa spet ne bom mogel priti! :angry2: Krstitke pri kolegu!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se