Manu Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 Temu se reče socializm :fredy: Še, še, šeeeeeeeeeeeeeeee.............. :kva2: Viš in glih zato sem z veseljem članica Solotov :OK: :D
Vale Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 Prosim, da se natrenirate, da ne boste spet od fukanja brez glasu ostali :P
Rude Boy Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 No pa spet ne bom mogel priti! :angry2: Krstitke pri kolegu! ma to rešiš do sredine popoldneva, potem pa direkt na Janče ! :OK: prlekija ubija ! :devil:
motoristek Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Lojze, takoj sem vedel, da si ti naš človk.... :lol1: :kva2: :kva2: :kva2:
moto rider Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Putana - skleroza - spet pozabu... :o :o Če plačam v ponedeljek (jutri 15.05.), me še vzamete v zakup??? :? Odg. Samo pristojni prosim!
SiR Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Če plačam v ponedeljek (jutri 15.05.), me še vzamete v zakup??? :? Odg. Samo pristojni prosim! Da.
klimbra Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Zdej pa ena mal žalostna vest........naš spoštovani lovec HHV.......žal ni imel ostrega pogleda.....in ker je polno zaseden.......letos ne bo pripravljal golaža. Torej......se bomo znašli na ....recimo temu....moj način. Prosim......če ima gdorkoli kakšen VELIK KOTEL z pripadajočim gorilcem...........Naj javi meni al pa kletarju.....do srede......PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Drgač zna bit štala
tati Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Putana - skleroza - spet pozabu... :o :o Če plačam v ponedeljek (jutri 15.05.), me še vzamete v zakup??? :? Odg. Samo pristojni prosim! Jaz sprašujem, če me marate malo bolj pozno - proti večeru, ali je obvezna udeležba cel dan :? :( Klimbra mi je dolžan pijačko :angry2:
Fire Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 :o Golaz :o Hmm to je bil eden od glavnih razlogov da pridem :closedeyes: No ja sej bo pivo tudi dober razlog :wacko:
Brihta Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 :o Golaz :o Hmm to je bil eden od glavnih razlogov da pridem :closedeyes: No ja sej bo pivo tudi dober razlog :wacko: Sem podobnega mnenja :( Torej......se bomo znašli na ....recimo temu....moj način. Sam da se ga ne bos prbasu, k pol smo brez golaza .)
Ni3ous Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Zdej pa ena mal žalostna vest........naš spoštovani lovec HHV.......žal ni imel ostrega pogleda.....in ker je polno zaseden.......letos ne bo pripravljal golaža. Torej......se bomo znašli na ....recimo temu....moj način. Prosim......če ima gdorkoli kakšen VELIK KOTEL z pripadajočim gorilcem...........Naj javi meni al pa kletarju.....do srede......PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Drgač zna bit štala Koliko litrski kotel pa se rabi?? Oz. za koliko oseb ? Morda se kej najde..
Hanzi Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Uff, sicer nisemnatančno informiran, ampak več kot 50 golažjedcev najbrž ne bo, po moje zna biti 20 litrsi kar dober, Če pa rabite 100 litrskega bom pa jaz enga za fronto prpelu :devil:
Ni3ous Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Bemti pol je moj 9 litrski rahlo premali...
Neli Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Chau folk! A je lohk tud vojaski kotu? :) Sam ne vem ce ma tud goriuc zrawn... Bom prasala :?
Hanzi Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Ma gorilc bi pa že kje napraskal, se bojim da ga ima najmanj vsak drugi, ki ne stanuje v bloku, doma. devet litrov :? je pa res mogoče malo švoh: Bo klimbra povedal(pol lahko tud jaz prinesel "kastrolo" za mast cvret :whistle:
moto rider Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Jaz sprašujem, če me marate malo bolj pozno - proti večeru, ali je obvezna udeležba cel dan :? :( Klimbra mi je dolžan pijačko :angry2: Ah tati, glavno da boš ponoči tam... :D :P :D
tati Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Ah tati, glavno da boš ponoči tam... :D :P :D :grim .) .)
hotschko Objavljeno Maj 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 (popravljeno) Putana - skleroza - spet pozabu... :o :o Če plačam v ponedeljek (jutri 15.05.), me še vzamete v zakup??? :? Odg. Samo pristojni prosim! ja kje si pa do zdej ... že dva mesca pošiljam maile ... hitr plačat ... izjemoma te vzamemo z zamudo ... ampak, če te ne bo, si vseeno dolžan prijavnino :fredy: :blink: Jaz sprašujem, če me marate malo bolj pozno - proti večeru, ali je obvezna udeležba cel dan :? :( Klimbra mi je dolžan pijačko :angry2: Prijavnina je enaka za vse ... člane, nečlane, dnevne in nočne tiče, ker 24 ur itaq noben ne zdrži na full gasu ... u povprečju pa vsi enak pojejo in popijejo ... pa tut če ne ... B) ponoči se spi :lol1: :lol1: ... fu..t Popravljeno Maj 15, 2006. Popravil hotschko
klimbra Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 (popravljeno) Ma gorilc bi pa že kje napraskal, se bojim da ga ima najmanj vsak drugi, ki ne stanuje v bloku, doma. devet litrov :? je pa res mogoče malo švoh: Bo klimbra povedal(pol lahko tud jaz prinesel "kastrolo" za mast cvret :whistle: Če misliš....tisto velko za 10+ kg masti....črn.......jap, s tem bi šlo.......smo si enkrat že pomagal na ta način......samo, takrat smo imeli dve rihte, pa je kljub vsemu zmankal. 20 literski bi bil kot naročen........in .....preverjeno....na Jančah tolikšne kastrole nimajo. Dejmo folk.....najdet!!!!!!!!!!!!!!!! Tati........pijačka......seveda :OK: :OK: :OK: :OK: Popravljeno Maj 16, 2006. Popravil klimbra
Manu Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Jezus marija, pobje :krneki: ..... se sm vedela, da bo brez mene vse propadlo :P :D Klimbra, kaj če bi ti zavrtu kakšen telefon od bližnje Lovske družine - lovci imajo garant v kočah dva al pa tri takšne kotle in ker so fajn pobje ( poglej Horjota :xx: ) bodo zihr posodili kotel v zameno za kakšen pir al pa še to ne.... Tle v okolici imaš lovsko družino Komenda, pa Grosuplje.... pa soloti so ja iz cele Slovenije in zagotovo poznajo kašnega lovca tam, kjer so doma....Al pa na Jančah imajo nek krajevni odbor za pripravo veselic.... Sicer pa teto, ki nam na Jančah vsako leto tenstan krompir uštima vpraš, KDO je tista oseba tam gori, ki bi to imel - zagotovo pozna kakšnega strica - pa saj so partizani vsako leto tut gor, pa golaž čmažijo.... Mislim, :devil: :angry: bom morala otroka dat v rejo, da žur ne bo propadu zarad kotla za golaž..... :grrr p.s. Aja, Hanzi!!!!! Jutri dobim tisto zadevo.. Prideš v četrtek ali petek? :blush: :wub:
Godfather Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 (popravljeno) Kaj pa v primeru dežja? :hmm: Popravljeno Maj 17, 2006. Popravil Godfather
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se