SiR Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Symru ... tabasco bi bil bolj slab lubrikant... a te mormo osnove česa naučit al boš šel sam v knjižnico po Spolno vzgojo za začetnike :hmm: hvala, ne rabim tvojega tečaja ;) :OK: :OK:
SiR Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 hmmm sym ti se spomniš vsega???? pol se spomni da mene žal ni blo ker nebi mogel pred 21.00 bit gor ko se več itak noben nebi spomnil da sem sloh tam bil :devil: prehitro tipkal ... sem hotel napisat "pervy in pirrulz ne, ker jih ni blo, kruse tudi ne konzumira ..." ok, priznam, šraufi mi malo na glavo pritiskajo :P
pirrulz Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 prehitro tipkal ... sem hotel napisat "pervy in pirrulz ne, ker jih ni blo, kruse tudi ne konzumira ..." ok, priznam, šraufi mi malo na glavo pritiskajo :P Ja, zberi se malo, Sym :P Pred kako uro si samo nekaj momljal v telefon. :D
Vale Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 hvala, ne rabim tvojega tečaja ;) :OK: :OK: Se mi je zdelo, da morš knjigo prebrat :grim
Zoolo Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 ... Je pa cel kič naredu Zoolo na naslednji fotki :grim Kwa jst, na naslednji fotki je Klimbra :D
SiR Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Se mi je zdelo, da morš knjigo prebrat :grim že grem po Filanje kokoši na 100 in 1 način
Nagaya Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 da bo kaj koristi rabiš "Filana Paprika - na 1001 način"... :angry2:
Godfather Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 da bo kaj koristi rabiš "Filana Paprika - na 1001 način"... :angry2: RECIMO TAKOLE KOLIČINA (sWing varjanta ) 6-8 oseb SESTAVINE POSTOPEK Za nadev potrebuješ : 6-8 srednjih paprik 40 dag svinjskega mesa 20 dag govejega mesa 2 jajci 2 srednji čebuli riž (dve pesti) majaron (ščepec) 3 stroke česna peteršilj malo vegete poper sol maščoba Za omako : 2 žlici sladkorja moka (žlica in pol) paradižnikova mezga (tuba in pol) za boljši okus še kečap (za polovico paradižnikove tube) 1. Najprej prepražiš nasekljani čebuli, v posodo daš meso(svinjsko in goveje) in nanj streseš prepraženo čebulo. Nato dodaš vse ostale sestavine in dobro premešaš! V paprike narediš, na strani kjer ima pecelj, luknjo in jo očistiš. Nato jo nadevaš z maso. Če ti zmanjka paprik, lahko narediš kroglice iz mase, ki se jim reče čufti. 2. Vzameš lonec v katerem boš paprike kuhala. Vanj daš malo olja, (da prekrije dno) in ga potreseš s sladkorjem, takoj, ko zastekleni (to moraš delati ZELO HITRO!) dodaš moko, paradižnikovo mezgo, kečap in hitro zliješ noter 3 dl vode. 3. Nato položiš v lonec nadevane paprike, če je premalo vode jo lahko še doliješ. Paprika se mora kuhati 2h. Po 2h poskusiš, če kaj manjka in morebitno manjkajočo začimbo dodaš po okusu. 4.Dober tek! [attachmentid=70712] :whistle:
Vale Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Na 6. TSRRSSMDSR1 bo Godfather kuhal filane paprike :OK: Symruja bomo pa dali v pac in ga vrteli na žaru ... priloga krompir :P
Alla Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 A pražen? žDa vidim, al se izpišem iz društva ali ne. :hmm:
SiR Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 Na 6. TSRRSSMDSR1 bo Godfather kuhal filane paprike :OK: Symruja bomo pa dali v pac in ga vrteli na žaru ... priloga krompir :P :eek: :eek: :eek: A pražen? žDa vidim, al se izpišem iz društva ali ne. :hmm: ni treba :photo:
Godfather Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 pol pa bomo lačni če bi na moje paprike čakali jaz sam roštil obvladam
Vale Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 pol pa bomo lačni če bi na moje paprike čakali jaz sam roštil obvladam Ne seri, recept si dal, filat boš pomagal, kuhala bom pa jaz :grim
Godfather Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 filat boš pomagal, Ja sam ne paprik :naughty:
Zdrawc Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 ... priloga krompir :P poleg paprik paše zmučkan krompir (pire) :yes:
Vale Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 poleg paprik paše zmučkan krompir (pire) :yes: A ga boš pretlaču :naughty:
Zdrawc Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 A ga boš pretlaču :naughty: to še pa ne wem :hmm:
SiR Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 tko k so Tatari delal tatarski biftek bi lahko Zdrawko delal zdravi krompir :-)
Vale Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 nimam tolk placa pod zicem :grrr Zdrawc ne mi s takimi "ne vem še" ... boš pa ja valjda krompir pretlaču, mater imaš ja roko za dve moji nogi ... a veš kak pire bo to ... Klimbra bi sicer še balzamičen kis, pa marmelado ziher zraven dal, midva bova pa kar pri maslu pa kisli smetani ostala ... .)
Fire Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 Kaj pa je narobe s krompirjem, ki mu pridodas balzamicnega in slivovo marmelado??? :?
Alla Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 Bemti, saj sem vedela, da mi bo še žal, ker se nisem gor na zalogo najedla..... :doze: Zdaj pa trpim.....
Vale Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 Bemti, saj sem vedela, da mi bo še žal, ker se nisem gor na zalogo najedla..... :doze: Zdaj pa trpim..... Tudi jaz trpim, ker me je Anubis zablokiral ... in zdej nisem samo mal motena, ampak še blokirana zraven ... mi lahko kako pomagaš???
Einherjar Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 Zdrawc ne mi s takimi "ne vem še" ... boš pa ja valjda krompir pretlaču, mater imaš ja roko za dve moji nogi ... a veš kak pire bo to ... Klimbra bi sicer še balzamičen kis, pa marmelado ziher zraven dal, midva bova pa kar pri maslu pa kisli smetani ostala ... .) Zdej je samo vprasanje, ali imas ti pretanke noge, ali on predebele roke :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se