Skoči na vsebino

Solo Riders 2.01


hotschko

Priporočene objave

Symru ... tabasco bi bil bolj slab lubrikant... a te mormo osnove česa naučit al boš šel sam v knjižnico po Spolno vzgojo za začetnike :hmm:

hvala, ne rabim tvojega tečaja ;) :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmmm sym ti se spomniš vsega???? pol se spomni da mene žal ni blo ker nebi mogel pred 21.00 bit gor ko se več itak noben nebi spomnil da sem sloh tam bil :devil:

prehitro tipkal ... sem hotel napisat "pervy in pirrulz ne, ker jih ni blo, kruse tudi ne konzumira ..."

ok, priznam, šraufi mi malo na glavo pritiskajo :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prehitro tipkal ... sem hotel napisat "pervy in pirrulz ne, ker jih ni blo, kruse tudi ne konzumira ..."

ok, priznam, šraufi mi malo na glavo pritiskajo :P

Ja, zberi se malo, Sym :P

Pred kako uro si samo nekaj momljal v telefon. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hvala, ne rabim tvojega tečaja ;) :OK: :OK:

Se mi je zdelo, da morš knjigo prebrat :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

Je pa cel kič naredu Zoolo na naslednji fotki :grim

Kwa jst, na naslednji fotki je Klimbra :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se mi je zdelo, da morš knjigo prebrat :grim

že grem po Filanje kokoši na 100 in 1 način

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

da bo kaj koristi rabiš "Filana Paprika - na 1001 način"... :angry2:

RECIMO TAKOLE

KOLIČINA (sWing varjanta )

6-8 oseb

SESTAVINE POSTOPEK

Za nadev potrebuješ :

6-8 srednjih paprik

40 dag svinjskega mesa

20 dag govejega mesa

2 jajci

2 srednji čebuli

riž (dve pesti)

majaron (ščepec)

3 stroke česna

peteršilj

malo vegete

poper

sol

maščoba

Za omako :

2 žlici sladkorja

moka (žlica in pol)

paradižnikova mezga (tuba in pol)

za boljši okus še kečap (za polovico paradižnikove tube)

1. Najprej prepražiš nasekljani čebuli, v posodo daš meso(svinjsko in goveje) in nanj streseš prepraženo čebulo. Nato dodaš vse ostale sestavine in dobro premešaš! V paprike narediš, na strani kjer ima pecelj, luknjo in jo očistiš. Nato jo nadevaš z maso. Če ti zmanjka paprik, lahko narediš kroglice iz mase, ki se jim reče čufti.

2. Vzameš lonec v katerem boš paprike kuhala. Vanj daš malo olja, (da prekrije dno) in ga potreseš s sladkorjem, takoj, ko zastekleni (to moraš delati ZELO HITRO!) dodaš moko, paradižnikovo mezgo, kečap in hitro zliješ noter 3 dl vode.

3. Nato položiš v lonec nadevane paprike, če je premalo vode jo lahko še doliješ. Paprika se mora kuhati 2h. Po 2h poskusiš, če kaj manjka in morebitno manjkajočo začimbo dodaš po okusu.

4.Dober tek!

[attachmentid=70712]

:whistle:

post-5996-1148489711_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na 6. TSRRSSMDSR1 bo Godfather kuhal filane paprike :OK:

Symruja bomo pa dali v pac in ga vrteli na žaru ... priloga krompir :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na 6. TSRRSSMDSR1 bo Godfather kuhal filane paprike :OK:

Symruja bomo pa dali v pac in ga vrteli na žaru ... priloga krompir :P

:eek: :eek: :eek:

A pražen? žDa vidim, al se izpišem iz društva ali ne. :hmm:

ni treba :photo:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pol pa bomo lačni če bi na moje paprike čakali jaz sam roštil obvladam

Ne seri, recept si dal, filat boš pomagal, kuhala bom pa jaz :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... priloga krompir :P

poleg paprik paše zmučkan krompir (pire) :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

poleg paprik paše zmučkan krompir (pire) :yes:

A ga boš pretlaču :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ga boš pretlaču :naughty:

to še pa ne wem :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tko k so Tatari delal tatarski biftek

bi lahko

Zdrawko delal zdravi krompir

:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nimam tolk placa pod zicem :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nimam tolk placa pod zicem :grrr

Zdrawc ne mi s takimi "ne vem še" ... boš pa ja valjda krompir pretlaču, mater imaš ja roko za dve moji nogi ... a veš kak pire bo to ... Klimbra bi sicer še balzamičen kis, pa marmelado ziher zraven dal, midva bova pa kar pri maslu pa kisli smetani ostala ... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bemti, saj sem vedela, da mi bo še žal, ker se nisem gor na zalogo najedla..... :doze:

Zdaj pa trpim.....

Tudi jaz trpim, ker me je Anubis zablokiral ... in zdej nisem samo mal motena, ampak še blokirana zraven ... mi lahko kako pomagaš???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdrawc ne mi s takimi "ne vem še" ... boš pa ja valjda krompir pretlaču, mater imaš ja roko za dve moji nogi ... a veš kak pire bo to ... Klimbra bi sicer še balzamičen kis, pa marmelado ziher zraven dal, midva bova pa kar pri maslu pa kisli smetani ostala ... .)

Zdej je samo vprasanje, ali imas ti pretanke noge, ali on predebele roke :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!