motoristek Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 :hmm: :hmm: ne vem :yea1: jaz tudi ne... :yea1:
tati Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 jaz tudi ne... :yea1: vprašaj Hočkota :worship: :grim
motoristek Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 vprašaj Hočkota :worship: :grim mogoče pa čita kaj MS :whistle:
tati Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 mogoče pa čita kaj MS :whistle: mislim da :grim :grim
motoristek Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 mislim da :grim :grim poskusi tukaj :worship:
bandy Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 pozdrav pozdravlam vse kle pa me zanima če deluje še ta klub . kr dobra ideja za to vidim da ste kr razpoloženi ,no se prau a prpravlate kak zbor tud mogoće? no se beremo še kaj čau b<<<<< r.
hotschko Objavljeno Julij 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 (popravljeno) jaz bi tudi. Kako do nje??? če si član, si na mailing listi ob vsakem naročilu, ker na zalogo majic ni. Sem pa pred kratkim pobiral naročila in imam slučajno še nekaj kosov črnih L majic na lagerju info o soloriderjih na www.motorheat.net/mdsr LP h. Popravljeno Julij 6, 2006. Popravil hotschko
motoristek Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 mislim da :grim :grim Prav imaš... :grim
klimbra Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Hočmajstr.........velespoštovani.....ponižno te prosim......da mi na nek način dostaviš tavelik znak.......po možnosti na blagu.....tisto usnjeno sranje mi je razpadlo....... Za zahvalo častim pivce!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK:
hotschko Objavljeno Julij 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Hočmajstr.........velespoštovani.....ponižno te prosim......da mi na nek način dostaviš tavelik znak.......po možnosti na blagu.....tisto usnjeno sranje mi je razpadlo....... Za zahvalo častim pivce!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: torek ... firestarters clubhouse :)
kekec III Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 torek ... firestarters clubhouse :) ..pridem...
Manu Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 A gume so pa pilot power al supercorsa :D Pilotke, jasno.... zato jih mormo pumpat na bencinski :D :P
Lojze Knapić Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 .....tisto usnjeno sranje mi je razpadlo....... to pa zato, ker ne uporabljaš perwola :slap:
Ganges Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 to pa zato, ker ne uporabljaš perwola :slap: Tu pa voham reklamo! A ni prepovedano očitno reklamiranje izdelkov? :hmm:
Lojze Knapić Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 za SR obvezujoče samo to kar je napisano v Statutu in nič dugega :grrr
motoristek Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 za SR obvezujoče samo to kar je napisano v Statutu in nič dugega :grrr Lojze povej zakaj jaz ne morem gledati slik slike. :yea1:
hotschko Objavljeno Julij 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Lojze povej zakaj jaz ne morem gledati slik slike. :yea1: zato ker jih trenutno nihče ne more ... se pripravlja fotogalerija, kdaj bo narejena pa prašite SymRu-ja B) h.
motoristek Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 zato ker jih trenutno nihče ne more ... se pripravlja fotogalerija, kdaj bo narejena pa prašite SymRu-ja B) h. tega pa sestre obdelujejo... :lol1:
tati Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 tega pa sestre obdelujejo... :lol1: tiste ta žleht :naughty: :naughty:
Zdrawc Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 tega pa sestre obdelujejo... :lol1: a še zdej ni spizdil domow :wacko: tiste ta žleht :naughty: :naughty: res ga je najebal, če je weč takih kot ti :devil:
tati Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 a še zdej ni spizdil domow :wacko: res ga je najebal, če je weč takih kot ti :devil: jaz sem angelček med njimi, čew ga dobi kakšen star zmaj v roke šele pol ga je najebal :slap: :slap: :blink:
bandy Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 vseen bolš kaka sestra k kak brat????? nikoli ne veš kdo ti je za hrbtu...
tati Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 vseen bolš kaka sestra k kak brat????? nikoli ne veš kdo ti je za hrbtu... ja včasih je boljše brat, ti povem, da je zadnje čase kar precej zdravstvenih bratov, pa je dosti boljše delati..........kaj češ........jaz sem se vedno bolj razumela z moškimi...... :OK: :OK: :OK: noben moški me ni tolk zajebu kot kakšna ženska....... :worship:
Zdrawc Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 noben moški me ni tolk zjebu kot kakšna ženska....... :worship: ;) tati nisem vedel, da si taka, a se dosti z Hellenco družiš :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se