motoristek Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Jaz bom, sem dobila predpisano terapijo ... :P Kaj osebnega trenerja že imaš??? :lol1:
tati Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Ja pa ja de! :angry2: V tej vročin :blink: A si ti mal na glavo padu? :doze: Bejž na mrzu pir, da se mal k seb spraviš! :angry2: ponavadi moški jamrate, da ženske nočmo, zdaj so se časi zelo spremenili in je ravno obratno. :grim
motoristek Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 jaz pravim, da tudi v vročini treba migat... :lol1:
Vale Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Kaj osebnega trenerja že imaš??? :lol1: Horjota ... sem ga dobila zraven navodil ... od nekdaj sva se zmerno razumela, ni hudič, da se tudi tukaj ne bova, če ne bova pa za nasvet povprašala dr. Pupo ...
vapotek Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 jaz pravim, da tudi v vročini treba migat... :lol1: Točno in sicer z desnico pograbiš krigl, ga dvigneš do ust, nagneš in nazaj, vse dokler ga ne izprazniš. Potem naročiš novega. To nato ponavljaš v nedogled.
Vale Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Točno in sicer z desnico pograbiš krigl, ga dvigneš do ust, nagneš in nazaj, vse dokler ga ne izprazniš. Potem naročiš novega. To nato ponavljaš v nedogled. Teb tudi fuka manjka :grim
tati Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 jaz pravim, da tudi v vročini treba migat... :lol1: a sploh kdo v to dvomi, le moški ste ratali v tejle vročini precej leni..... :grim
Ganges Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 (popravljeno) Ura je minila 15! Sedaj pa vsi na pivo v senco ali pa fukat! Vsakemu svoje :D Ne bi namreč rad, da kdo zaradi foruma pivfa ali fuka strada! Oboje je maksimalno nezdravo! Popravljeno Julij 11, 2006. Popravil Ganges
Einherjar Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 a sploh kdo v to dvomi, le moški ste ratali v tejle vročini precej leni..... :grim Working on it... Na sreco se teh ekstremnih sportov primem ponoci, ko je hladneje...
motoristek Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 a sploh kdo v to dvomi, le moški ste ratali v tejle vročini precej leni..... :grim jaz kar naprej nafukam.... :lol1:
motoristek Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 11.07 - Seks pri več kot 30 stopinjah Celzija nevaren za zdravje Avstrijski raziskovalci so sporočili, da je seks pri temperaturi, višji od 30 stopinj Celzija, nevaren za zdravje. Visoke temperature povečajo spolni nagon, hkrati pa se zaradi vročine poveča verjetnost težav s srcem. V raziskavi so ugotovili, da se spolni nagon ob vročini poveča 28 odstotkom moških ter 21 odstotkom žensk. Vodja raziskave dr. Bachl je dejal, da bi se ljudje morali zadržati do večera, ko vročina popusti. Na vzburjenost vpliva tudi nogomet Britanske znanstvenike pa je zanimalo, koliko se moški vzburijo med gledanjem nogometne tekme. Raziskave so pokazale, da je srčni utrip pri nekaterih gledalcih celo višji kot pri spolnem odnosu. (SiOL)
Manu Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 Danes dopoldne na obvozu skozi Črnomelj - pri semaforju v srebrnem nevemkaterem avtu, en solorider v črni solorider majici s sončimi očali :) Vem, da ni tema "a si bil ti", vprašam pa lahko, a ne?
bandy Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 bogi deci so spet na udaru.kaj so tk leni ne na vem ,zato pa mam raj ženske hi hi bok
bandy Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 lva je taka tišina kle,se sploh kj dogaja al kr spimo?
motoristek Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 jaz pa grem zdaj... :yea1: jutri po dolgem času spet služba :doze:
fifty Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 (popravljeno) jaz kar naprej nafukam.... :lol1: ...čestitam :OK: in verjamem, da vmes ponavljaš tekst statuta MDSR. :fredy: a bo kaka fešta ridersi' Fešte so mesečno. Predvsem pri rajderkah. :whistle: fešta never dies :naughty: RAN is back... AlterMann is back too... :hmm: Se obeta dolga in mrzla zima? B) Popravljeno Avgust 17, 2006. Popravil fifty
Vale Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Se obeta dolga in mrzla zima? B) Ne, začenja se dolgo vroče poletje :grim
fifty Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Ne, začenja se dolgo vroče poletje :grim :P Reciva raje, da se nadaljuje... :photo: :huh: Ampak zima bo pa tudi. :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se