klimbra Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Bomo pa večkrat na kuhanga.......čajčka.....stopili :OK: :OK: :OK: :OK: :devil:
motoristek Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Bomo pa večkrat na kuhanga.......čajčka.....stopili :OK: :OK: :OK: :OK: :devil: sploh mi iz mrzlih krajev. :OK:
nowfak Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Najprej spijmo še kšno mrzlo pivičko, bomo pole mislni na čaj ko bodo mašine počivale .) , sej če je u igri pivička je pa tudi bolše da počiva :grim
motoristek Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 (popravljeno) Kaj, če se zmenimo, da se dobimo Tukaj. Popravljeno Avgust 17, 2006. Popravil motoristek
bandy Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 ka pa ke bliže da lahk maš kj več od prjatlov k jih srečaš
tati Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 ka pa ke bliže da lahk maš kj več od prjatlov k jih srečaš lp bandy, res ne vem kje bi se ti dobil, kar v vaški gostilni.... :blink: .) .)
motoristek Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Kaj, če se zmenimo, da se dobimo Tukaj. No, no, no........ :hmm:
bandy Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 lp bandy, res ne vem kje bi se ti dobil, kar v vaški gostilni.... :blink: .) .) se je štorman tud vredi lp bandy, res ne vem kje bi se ti dobil, kar v vaški gostilni.... :blink: .) .) o naj naj se je vrnila z morja ,dej mal poročej. pje smo te pogrešali mal se je čas ustavu k te ni blo ,no se de pa bo bolše .čau r.
tati Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 se je štorman tud vredi o naj naj se je vrnila z morja ,dej mal poročej. pje smo te pogrešali mal se je čas ustavu k te ni blo ,no se de pa bo bolše .čau r. jao nakladaš......kot jaz ponavadi, sem kot navita ura :slap: :slap: , kaj ti naj povem, da je bilo lepo, enkrat, pa upam, da res kmalu več ne grem na jadranje, drugo leto mi nihče ne vzame dopusta z motorjem......., kdaj se bova zdaj dobila pri Štormanu..... :? .)
bandy Objavljeno Avgust 19, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2006 jao nakladaš......kot jaz ponavadi, sem kot navita ura :slap: :slap: , kaj ti naj povem, da je bilo lepo, enkrat, pa upam, da res kmalu več ne grem na jadranje, drugo leto mi nihče ne vzame dopusta z motorjem......., kdaj se bova zdaj dobila pri Štormanu..... :? .) pr kermu ti je pa bl všeč?
KeC Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 L.P. Vsem solotom ki ste bil v Radljah. Če mate kakšne slikce ipd jih dajte v Štamperl sekcijo. :OK:
tati Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 pr kermu ti je pa bl všeč? :slap: :slap: če jih je pa toliko, kaj pa vem, jutri sigurno šibam, ma ne mimo nobenega ne grem, ker tistega na Venišah nimajo več........., kjerkoli .) .)
bandy Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 :slap: :slap: če jih je pa toliko, kaj pa vem, jutri sigurno šibam, ma ne mimo nobenega ne grem, ker tistega na Venišah nimajo več........., kjerkoli .) .) PICIKATO tud ni slab?
tati Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 PICIKATO tud ni slab? kje pa je to, peljem se mimo F-16, ti pa si tako dlje, bo treba eno ornk pijačko z-organizirat...... .) :?
SiR Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 dejta se vidva to po PM zmenit, a ? Bo bolj intimno, pa še nas, ki nas absolutno ne zanima, kje se dobita, ne bo obremenjevalo na bralnih kapacitetah :) :OK: :OK:
Alla Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 No, ko bi le še ti upošteval svoje nasvete. :glare:
bandy Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 kje pa je to, peljem se mimo F-16, ti pa si tako dlje, bo treba eno ornk pijačko z-organizirat...... .) :? picikato ne veš ki je? en najbolših picerij v celju pa še okol da ne govorim o polnjenih lignjih.boš? r. No, ko bi le še ti upošteval svoje nasvete. :glare: bravo!!! še ti prid pa bomo trije več bas bo bl se bomo meli radi sploh mi iz mrzlih krajev. :OK: zakuhan vin al pa medico
SiR Objavljeno Avgust 26, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2006 No, ko bi le še ti upošteval svoje nasvete. :glare: Tofsi, pokaži mi, kako se piha pojoča travica :)
bandy Objavljeno Avgust 27, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2006 kje pa je to, peljem se mimo F-16, ti pa si tako dlje, bo treba eno ornk pijačko z-organizirat...... .) :? menda kr en moto zbor
bandy Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 naj malo pozdravim prjatle s.riderse kaj se kj dogaja okol vas.kj kilometratke in kje
SiR Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 mimogrede, dežurni galerist in arhivar vam na tem mestu omogoča ogled fotogalerij -> slike Če kdo hoče, da se kak detajl zbriše ali retušira - contact me :blush: PS: za komentarje odgovarjam samo pred nečastnim razsodiščem ;)
BC Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 to je v navadi, da se otroke naključnih mimoidočih da v galerijo?
Pravokotar Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Vsekakor. Vendar samo, preden jih začnemo jesti. Iz estetskih razlogov.
Zdrawc Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 fajn komentarji :grim :OK:
MDR Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Sym - perfektno :OK: :OK: :OK: M.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se