klimbra Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Jaz sem danes skoraj pred bajto na cesti videl povoženega goloba. Razčefukan do amena. :fredy: :OK: :OK: :OK: :OK: Tatarski biftek :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: Tatarski biftek :OK: :OK: :OK: :OK: Iz ptiča :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: Tatarski biftek :OK: :OK: :OK: :OK: In ti meni požeruh :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 (popravljeno) A si ga shranil za Golobčka? Jap. Sem ga že na dvorišče na sonce dal. Tak da bo pravi za ono z mletim mesom. :grim Popravljeno September 12, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Iz ptiča :eek: Napačno je zapisal. Mislil je taubtarski biftek. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 OK, te pa greva čez kaka 2 dni na pizzo. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Jap. Sem ga že na dvorišče na sonce dal. Tak da bo pravi za ono z mletim mesom. :grim Si ga prej vsaj očerupal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Si ga prej vsaj očerupal? Ne še. Naj se še malo pajsa. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Ne še. Naj se še malo pajsa. :grim Čuj kaj lahko pol dobim perje, ker bi za pusta rad bil indijanec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Ne še. Naj se še malo pajsa. :grim Če dodaš še povoženga ježa, bo fajn pikanten. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Ježka mi pa čisto pri miru pustite! Noben (razen mene) ne bo gazil po njem! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Ježka mi pa čisto pri miru pustite! Noben (razen mene) ne bo gazil po njem! :angry2: Sej ne bo nihče gazil po njem :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Preveč bode.......predvsem Allo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Menjo se kure! :P veš kaj HHv, glede na to, da sem ugotovila, da so kure zelo pametne živalce, sploh ne vem, če je to primerljiv komentar, tudi kure niso več to kar so bile .) .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 OK, te pa greva čez kaka 2 dni na pizzo. B) jz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 glede na to, da sem ugotovila, da so kure zelo pametne živalce, sploh ne vem, če ..... tudi kure niso več to kar so bile .) .) .) :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 nooo, kljub temu, da so na kure kar zanimivi komentarji, malo živaloslovstva, oz. obrazlaga "dumačih" izrazov za določene kurje lastnosti: Na deželi pravijo da se kure "menjo", kar pomeni podobno kot za druge živali da se gonjo. Tako nekako je billo meni razloženo in v takem smislu sem napisal. Se pa na kure en q...c spoznam in jih zato vedno znova dobim po buči od lady. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 .Se pa na kure en q...c spoznam in jih zato vedno znova dobim po buči od lady. :doze: na katere se slabo spoznaš - s perjem ali brez :hmm: :hmm: :) ob priliki povem kako so pametne ta pernate :grim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 jz sem glih dans eno pofuru pa ne z motorju ,kaj je frčalo po luftu kot za nov let rakete Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 Pa še tu: se vidimo... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 Pa še tu: se vidimo... :kva2: a u nebesih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 a u nebesih :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 a u nebesih :grrr :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 :grim ej a si se ti danes kj vozu proti celi okol 12 ure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Upam da ne bo ex-đupanja razfukala celih Janč, zdej ko brez šihta :xx: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se