bandy Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 a sezona že mim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Še ne še. :grim :grrr Vsaj pri nas. Je blo še do včeraj sezonsko. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Še ne še. :grim :grrr Vsaj pri nas. Je blo še do včeraj sezonsko. :D se sem sam nasplošno prašu ampak dans dežek paže ni blo nč , težko dvomim da še bo kaj razen kakega dežka jaz sem ga sicer zavil u trojno folijo ampak če bo pa kak lep dan ga bom pa tud odvil kot kakega dojenčka pa pa r. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 sem solopešak... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 jz tud ....... sam ga pa grem pogledat vsak dan mal u garažo pa kero rečeva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Vabljeni na Motosvetovo novoletno zabavo v Roll Bar v Ljubljano a se vidmo kaj tu? a je še kdo sploh živ tu *?žive duše nker............ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yack_ass Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Dobil vabilo za 19. maja :OK: , razmišljam o udeležitvi a, sem rahlo skeptičen ker sem še "jako zelen :grim ", pa niti nobenega ne poznam, in, (no-ja) me je strah, da me boste pojedli al pa kej :BUA: :P , anywho najbrž pridem, oz. z vweseljem pridem :OK: :yea1: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Meni se bolj September dopade... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 (no-ja) me je strah, da me boste pojedli al pa kej :BUA: :P , pravilno, da te je strah :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 :grrr Mene definitivno ne bo. Iz razumljivih razlogov ne morem. :) Torej te ne bo (razen morda Zdrawca) nihče metal po zobeh (mislim, pojedew) . :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 :grrr Mene definitivno ne bo. Iz razumljivih razlogov ne morem. :) Torej te ne bo (razen morda Zdrawca) nihče metal po zobeh (mislim, pojedew) . :P Manu, zakaj ne predlagaš, da se SR srečanje organizira na tvojem 'dvorišču'? :naughty: (A v tem primeru prideš? .) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 ki se kaj dogaja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Manu, zakaj ne predlagaš, da se SR srečanje organizira na tvojem 'dvorišču'? :naughty: (A v tem primeru prideš? .) ) :hmm: Mogoće. :grim :grrr Se morda bo pa prestavljeno. :P Tazaresni SRji bodo itak na mojem dvorišču takrat. :rolleyes: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 ki se kaj dogaja? Se bo 19.5. :OK: ampak če nisi SR se te načeloma ne tiče. Če pa si, si pa oglej oziroma uredi email naslov .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Manu, zakaj ne predlagaš, da se SR srečanje organizira na tvojem 'dvorišču'? :naughty: A je na tok kratki ketni? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 thinking about it..... :evilgrin: :kva2: lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 thinking ... Stop immediately! You're blonde, remember?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Stop immediately! You're blonde, remember?! joj... you're right! :slap: :huh: sem že nehala... :lol1: :lol1: lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Se bo 19.5. :OK: ampak če nisi SR se te načeloma ne tiče. Če pa si, si pa oglej oziroma uredi email naslov .) sem sem ,,kak email se ga mam ti kr piš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 ... razmišljam o udeležitvi a, sem rahlo skeptičen ker sem še "jako zelen :grim ", ... (no-ja) me je strah, da me boste pojedli al pa kej :BUA: :P , yack_ass, ti kar pridi, te ne bo noben' pojedu. Kakor vem, ni noben'ga Solo vegetarianca! :hmm: Razen, če te dajo na jedilnik kot specialiteto žura?!. :o :o :cry: :cry: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yack_ass Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 nisem solata :BUA: :D :D :D :D pridem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 A je na tok kratki ketni? :D Je , je...sam mu je všeč, da je ..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 :grrr Mene definitivno ne bo. Iz razumljivih razlogov ne morem. :) Torej te ne bo (razen morda Zdrawca) nihče metal po zobeh (mislim, pojedew) . :P Pošlji vsaj hčerko, da te nadomešča :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Evo, se je že začel razvrat :devil: FUKAT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 FUKAT! Al' pa d'nar nazaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se