motoristek Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Oktober :yea1: :? :? :? aja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Kaj a na ljudi se pa ne prijemljejo :? ok..bomo tebe v ogenj poslali...boš najprej 5 krogov po travniku naredil, da bo ziher čist :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 ok..bomo tebe v ogenj poslali...boš najprej 5 krogov po travniku naredil, da bo ziher čist :blush: Oki doki. Me je itak vedno zanimalo kako se obnašajo pijani klopi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Oki doki. Me je itak vedno zanimalo kako se obnašajo pijani klopi :P Do izbruha borelioze so povsem identični navadnim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 :grim nasty :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Hm...moj pes je odlična vaba za klope.......sam........brez mene noče nikamor. O:-) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Do izbruha borelioze so povsem identični navadnim. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 (popravljeno) alla Popravljeno Maj 14, 2007. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Hm...moj pes je odlična vaba za klope.......sam........brez mene noče nikamor. O:-) B) Lahko vaju skupaj povaljam v travi. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 :blush: Hov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 september.... :yea1: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 :yes: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Končno dobil "dovoljenje" da se lahko "narišem" na Jančah :OK: Kakšno bo vreme za vikend? (bo treba bunde) Je moj pajsar še gor? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Ker imam ob istem času tudi forumsko srečanje lovske barve, vam zaželim le veliko realizacije bojnega krika SR.! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 če boste ob 12:15 za trenutek odložili žlico in pogledali gor v nebo, boste videli Alterja, ki bo prav takrat letel tam mimo... lepo se imejte in pazite, da vas naše geslo ne ni kam preveč zaneslo..... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 bomo odložili žlico in vzeli v roke puško in te sklatili. Janče brez altermajstra bodo :BUA: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 če boste ob 12:15 za trenutek odložili žlico in pogledali gor v nebo, boste videli Alterja, ki bo prav takrat letel tam mimo... lepo se imejte in pazite, da vas naše geslo ne ni kam preveč zaneslo..... :OK: Kaj si dobil novo metlo... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Zakaj metlo? A zlato krilo ne sme leteti? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 (popravljeno) Zakaj metlo? A zlato krilo ne sme leteti? :P je pretežko.... :yes: me zanima kam bo letel.... :whistle: Popravljeno Maj 17, 2007. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 ne z zlatim krilom ampak na srebrnem križu bo letel v deželo faraonov... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 mejte se lepo še v mojem imenu........ :blink: :P :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 ne z zlatim krilom ampak na srebrnem križu bo letel v deželo faraonov... :yea1: Kaj vse eWe reskira :lol: fajn se imejte... :yea1: za September pa moraš bit zraven... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 vejšda ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se