motoristek Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 jebiga... :lol1: :beer2: zdaj ga še dej, tam boš samo drago vodo pil... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 na srebrnem križu bo letel v deželo faraonov... :yea1: Pozdravi Kleopatro in Elizabeth Taylor. Fejst babi sta B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 a je Julij Cezar močnejši od mene ??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 a je Julij Cezar močnejši od mene ??? :naughty: Đuli nima za burek :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Če bom tako nadaljeval, ne vem če bom najdu Janče :wacko: Peeezda in ta alkohol v cvizlu :BUA: Ajde, grem jst FUKAT :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Meni je pa prav žal, ker mi tokrat ne bo zneslo priti na Janče. Sploh pa mi je žal, da se ne bom mogla poigrati s peko slatkiša.... Skratka, imejte se fino fajn!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Bo pač salama samo za nekatere...... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Bo pač salama samo za nekatere...... Za ta druge pa menda vegi varianta - murke... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Izdajalkaaaaaaaaaaaaa :angry: :angry: :angry: :angry: In kdo bo meni kuhat pomagal.......pardon.......rezat :? :angry: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 iiiiii pacani vugorki ! :grim :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Izdajalkaaaaaaaaaaaaa :angry: :angry: :angry: :angry: In kdo bo meni kuhat pomagal.......pardon.......rezat :? :angry: :angry: :angry: :angry: Jst :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Jst :blush: Vem sam to, da kofeta ti ne boš kuhal :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Kurc, letos pa tudi mene ne bo - na neke vrste "fantovscino' grem na Hrvasko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 trpi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Kurc, letos pa tudi mene ne bo - na neke vrste "fantovscino' grem na Hrvasko. Tvoj problem........pa ostani lačen........tam ti itaQ naujo nič dal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Še manj kot 24 ur in spet bo razlog za dobro voljo in čvek na sporedu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 edino čujem, da glavne FUUUKAAATČice ne bo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 a je po stopnicah skakljala :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Še manj kot 24 ur in spet bo razlog za dobro voljo in čvek na sporedu :OK: A se spet ponavlja stara zgodba? Hanzi a me pecaš? :krneki: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Saj že dolgo nisem, sem mislil da se mi boš vsaj ti pustil :( Sym: A kraljice Fride :? BOmo pa kakšno drugo našli. Vse za FUK :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Saj že dolgo nisem, sem mislil da se mi boš vsaj ti pustil :( Od mene vedno lahko dobiš - po p**** .) .) :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 (popravljeno) po piksni :? Al laškega ali uniona Aja na Jančah je točen tko da po piksni ne bo nič .) No jutri takle čas sigurno ne bomo na forumu Popravljeno Maj 18, 2007. Popravil Hanzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 po piksni :? Al laškega ali uniona Aja na Jančah je točen tko da po piksni ne bo nič .) No jutri takle čas sigurno ne bomo na forumu res je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Zaradi racionalizacije se bo pivo pilo v štamperlih :grim :grim :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se