Zdrawc Objavljeno Maj 19, 2007 Deli Objavljeno Maj 19, 2007 ja pajade :grrr pridem s svojim kriglom :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 Prišel....preživel....in se domov odvlekel zjutraj kot pretepen pes.... letos je bila zasedba malo bolj okrnjena, pa vendar vesela in pestra.....rešili smo tudi problem s sodi piva...zmanjkalo ga je, tako da so flaše pele....pa absint je tudi odnesel svoj davek, tako da so se nekateri zjutraj zbudili z globoko izgubo spomina....kar ni nujno slabo, kajne? edino smrčače bi lahko drugič grupirali..... drugače pa super dogodek, sproščujoč,le malo naporen..(_verjetno se mi že leta poznajo... .) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 :photo: FOTKE :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 (popravljeno) Ja, je bilo res fajn. Motilo me je edino to, da je Hanzi ukradel moj kozarec. Potem pa je (Hanzi) mene obtožil, da sem ga (moj kozarec) zaradi prepogoste uporabe (mojega kozarca) pozabil na mizi, on (Hanzi) pa naj bi ga našel (moj kozarec). :P moj album pa tukaj Popravljeno Maj 20, 2007. Popravil Provokator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 (popravljeno) Pa včeraj sem ugotovil, kaj je razlog, da SiR včasih piše bedarije. klik :D Popravljeno Maj 20, 2007. Popravil Provokator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 :hmm: A ste vsi se tako bogi, da nic ne komentirate? B) Jaz sem tud se mal :wacko: Fajn je blo, hvala vsem za druzbo! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 ja pajade :grrr pridem s svojim kriglom :lol: in res je tako storil :) pol mu ga je pa en mladič zlamau :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 Jedu! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 Jedu! B) iz kraterja... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 (popravljeno) Jedu! B) rezala :angry: hvala bogu, ker mal čudno zgleda .) Popravljeno Maj 20, 2007. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 Meni respect. Šel spat ob štirih, ob 9.30 bil že ugvantan v obleki. Aja le mali (nečak) me je vsakič čudno pogledu, ko sem dahnil vanj :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 Blo je pa super Ni kaj Sam menda še zdaj nism čist ok Bi šla spat nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 pol mu ga je pa en mladič zlamau :devil: pa ni hudga, se bo dalo zašwasat :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Več nisem sposoben ..... ta trenutek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Sem sposoben, sam cajta ni. :blush: Klimbra RESPECT za "kakorkolisežeimenuje" zadevo :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 prva liga Solo Riders ! :OK: neutrudni kletar Hoč & mi vsi ostali ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 zakon druzba, plac, hrana, piveeee, muzika... kot vsako leto! :OK: neponovljivo, ceprav mi kaksn moment zmanjka... :huh: :) :) hocko, vsa cast za organizacijo!!! :OK: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 (popravljeno) Klimbra RESPECT za "kakorkolisežeimenuje" zadevo :worship: :worship: :worship: škoda, da te včeraj ni blo, smo zadewo za froštik še enkrat pogreli in jo pospravljali v želodce :D Hotsckotu pa wsa čast, se je videlo, da se je trudil na vse pretege in je potem pač moral malo med dogajanjem počit...... :whistle: Popravljeno Maj 21, 2007. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 Sem bil samo ne na Jančama :D sem se malo profurao. Pa še Hočkotu :worship: :worship: :worship: kapo dol! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 Dobr. Kot zmeri :winkiss: hik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 Skoda da mi letos ni zneslo... Sam kaj ces, treba it na "fantovscino" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 Čigavo je dete z velikimi očmi na fotkah? :) p.s. Ker je čist podoben enmu Galu.... lahko, da je pa tud Nikolaj :hmm: Aja, drgač je blo pa fajn, ja.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 Nikolaj je. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 :OK: Odlicno je blo... Bil sem pa ze tako utekocinjen, da sem haluciniral Zdrawca z Unionom v roki :wacko: No ja zjutraj je pa cocacolo pil ups stran zlil Drgac pa Soloti, ZAKON :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 Prosim, da si vsi za na Janče v bodoče zmontirate ta prave frizure nazaj. Ker sem ene 10 minut zraven Bibe stala in je nisem spoznala. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se