motoristek Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 :devil: Sred sexa, na čoperju v ovinku po kolenu, pa direkt pred svetga Petra. : :whistle: :OK: Užitek za umret! :grim :lol1: In to dobesedno :naughty: :? Svojo kobilco jaham sam, samcat in osamljen. :hmm: A me to kvalificira za Solo Raiderja :? :yea1: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 :yes: :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 (popravljeno) No saj sedaj ste pa žđe vse povedal kako dolgo čakaš na članstvo. Sicer pa sploh ne vem zakaj je tako pomembna ta "čakalna doba" :? (so spet kake zavarovalniške fore vpletene :hmm: Če si že poslal potem si SR, kar ti bo nekako tudi najbrž kletar potrdil. Če ne pa hočka vprašaj .) Dajte raje o Jančah rečt Jaz mojga lani pozabljenega pajsarja nisem našel :whistle: Zdaj bom moral pa drugega "sunit" da bom lahko vrata odpiral :whistle: :kva2: Popravljeno Maj 22, 2007. Popravil Hanzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 Kaj bi pa se povedal o Jancah. Saj je bilo ze vse v superlativih povedano. V super kombinacijah je bil tudi naslednji dan Super macek, super glavobol, super izguba spomina... Skratka super :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 Samo FUKALO se pa letos ni prav veliko. Ne tako, ne drugače :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 Nekje od 1 do 5 let je čakalna doba za pravnomočno članstvo. Da te temeljito preverijo. B) ampak pol dobiš pa polno pravico do nošnje 150-delnega znaka in vožnje največ 2400-delnega motocikla ;) Torej...če si zares želiš md SRje, te moramo najprej ubiti. To pa naredi Mačica. Je edina, ki je dovolj zverzirana za različne prijeme, od katerih ne boš užival pri nobenem. Mi je vse razložila. Grdo. Ampak dela. potem se človeka večkrat od znotraj impregnira s Klimbričevimi substancami ... kar je tudi dost hudo za normalnga človeka :) Samo FUKALO se pa letos ni prav veliko. Ne tako, ne drugače :( logiš - ni blo glavne fukačice baje ma enga šoclna zaj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 logiš - ni blo glavne fukačice baje ma enga šoclna zaj :) Lubosumnega šoclna :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 Ja, luštno blo... sva resno planirala pridt zvečer še nazaj uno čorbo stestirat... pa se pol ni izšlo.. drugič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Maj 23, 2007 Deli Objavljeno Maj 23, 2007 Samo FUKALO se pa letos ni prav veliko. Ne tako, ne drugače :( Ziher se je , sam ti tega se ne ves. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Maj 23, 2007 Deli Objavljeno Maj 23, 2007 Na članstvo se pa res dolgo čaka. Jaz sem letos že drugič čevape pekel, pa me še vedno nočejo medse vzeti. Si vsako leto neki novi izgovor najdejo......... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Samo FUKALO se pa letos ni prav veliko. Ne tako, ne drugače :( Se ne spomneš a?. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 sam da ste mi vsi zivi in zdravi..... :OK: Daj raje se posvečaj faraonkam kot SR. Ko prideš nazaj pa pozabi faraonke in se spomni SR gesla :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Na članstvo se pa res dolgo čaka. Jaz sem letos že drugič čevape pekel, pa me še vedno nočejo medse vzeti. Si vsako leto neki novi izgovor najdejo......... :cry: moraš pa poslat svojo izjavo ... da se smatraš za Solo Riderja... oziroma ... ni treba ujno poslat, lahko si sam pri sebi misliš, da si, pa si :) poglej statut na www.motorheat.net :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Kar pa ni uspelo še nikomur, zato je najvišja funkcij kletar. Vsi ostali smo zombiji. Torej...če si zares želiš md SRje, te moramo najprej ubiti. To pa naredi Mačica. Je edina, ki je dovolj zverzirana za različne prijeme, od katerih ne boš užival pri nobenem. Mi je vse razložila. Grdo. Ampak dela. Jup. In najhujši prijem je ta, da vsak dan poješ vsaj kilo sadja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Jup. In najhujši prijem je ta, da vsak dan poješ vsaj kilo sadja. Kaj pa je to sadje :blink: A to je uno kar je dal klibra v svoje "karkoližeje" :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Kaj pa je to sadje :blink: A to je uno kar je dal klimbra v svoje "karkoližeje" :hmm: Nop :grrr tisto je bla menda želenjawa .) sadje je pa tisto, k se v šnopc namaka :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Borovničke? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Borovničke? :kva2: To pa poznam ja :grim Sam se ne spomnm kaki okus ima :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 (popravljeno) moraš pa poslat svojo izjavo ... da se smatraš za Solo Riderja... oziroma ... ni treba nujno poslat, lahko si sam pri sebi misliš, da si, pa si :) poglej statut na www.motorheat.net :) torej me je oni plešasti napizdil, da to ne gre kar tako....... arhivar....... ? :hmm: Popravljeno Maj 26, 2007. Popravil Provokator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 :whistle: Čistokrvni ponaredek,lepo se vidi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Čistokrvni ponaredek,lepo se vidi. Še en ponaredek.... :naughty: Pa da me je Marja videl v Vitezu....sami ponaredki :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 pa to lahko samo v Bosni doživiš.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................... :kva2: jaz tudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................... :kva2: jaz tudi Še bomo šli... :worship: še za kužeka nekaj... TUKAJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se