motoristek Objavljeno Avgust 26, 2007 Deli Objavljeno Avgust 26, 2007 Še mal, še mal.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 Še mal, še mal.... :kva2: sam da bo vreme zdržal :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Zdele me res v roke zebe, ampak pravjo da bo konec tedna topleje, tko da... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 tko da... :naughty: FUKAT!!! srečno tistim, ki greste dol :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 zmrznjeni motoristek se je že javil iz Bugojna in pozdravlja vse SR in vse, ki ga poznajo...... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 zmrznjeni motoristek se je že javil iz Bugojna in pozdravlja vse SR in vse, ki ga poznajo...... :yea1: Motoristek v kocki :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Hebat ga, če bi imel čoperja bi mu vsaj jajca grelo... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 motoristek sporoča: sem v sarajevu in pijem laškošibam na jahorino tukaj sončno, na jahorini sneg LP - Benč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 hja 2,7 kg na m2 ! ni še za skijat ! smrznići donji ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 No pa smo preživel 7. TSSSR (ljubo, jelena, milneca, hočko :worship: ) Se priporočam za kako fotko, :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 9, 2007 Deli Objavljeno September 9, 2007 Jaz prišel zdaj :kva2: se skopam in pridem nazaj :naughty: fotke bodo... :worship: jebat ga, preživel smo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 bilo je težko a zmagal smo anyway.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Jaz bom odprl "temo" smrdim po rakiji.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 mali komplet: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) FUKAT!!! Popravljeno September 10, 2007. Popravil AlterMann Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Bilo je ... kot je pač moralo biti. Zato smo bili tam! :naughty: Hvala gostiteljem - itaq so ponovno zmagali. :worship: Pogrešam pa kakšen dan dopusta. Ampak to je že za drugo temo. PS: ja, fotke sledijo takoj, ko opravim prvo cenzuro in drugo recenzijo. (Bolje ne bo nikoli) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Uhaaa ! :worship: može jedna rakija ! samo malo da se pohvalim -tistim ki so ostali "doma", da sem sicer imel v prihodu rahlo zamudo, kot kozara expres okrog 120 minut, a še to da nisem srečal niti ene dežne kaplijce ! :kva2: zamudo takoj nadoknadil s tremi zaporednimi kratkimi a sladkimi in zjutraj ugotovil da je prijetnemu spancu tudi botrovala nad glavo bingljajoča lepotica viljamovka - taman za v flašo ! :naughty: jaz bi še ..... :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 ja :yes: men še kar oznanja po glavi: Zlatane može još po jedna :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 kaj pa, če je vse res ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) ... in ČlovekAlternativa je dal iztočnico za etično-kulturno-moralni nivo fotografij, ki nas bodo spominjale na DOGODEK. Upam, da jih bomo lahko zbezali čimveč. Pri prvem ogledu izplena na mojem fotkiču ni ravno veliko uporabnega ... v smislu kulture in umetnosti. Je pa veliko takih s katerimi komot dokažemo, da nam ni bilo dolgčas in predvsem, da smo se imeli hudo radi ... :whistle: Popravljeno September 10, 2007. Popravil fifty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Zdaj pa vem :kva2: zakaj smo tako odpirali pire... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 :yea1: Jahorina.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 :worship: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Jaz bi vprašal, kako se reče ta kos mesa??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) Jaz bi vprašal, kako se reče ta kos mesa??? Mesni strudl? Mesni lulcek?prosto po toporisicupress Ko smo ravno pri kranjskih klobasah oz. pasji radosti ali mini Poli :naughty: , a kdo ve, koliko je 10:2 (deset u pola) Se mi zdi, da ste se imeli fino. Morda tudi meni uspe kdaj priti na SR meeting. LP iz Pristine! SCHtabec Popravljeno September 10, 2007. Popravil scht@bec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se