Pervy Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Jaz bi vprašal, kako se reče ta kos mesa??? čevapogrupnjak :whistle: je pa bil len tale kuhar, ko jaz tako zlimane dobim iz mercatorja se vsaj potrudim da jih dam narazen :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Jep, bilo ludilo :worship: Sami veseljaki na kupu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Jaz bi vprašal, kako se reče ta kos mesa??? Mesni strudl?Mesni lulcek?prosto po toporisicupress Ko smo ravno pri kranjskih klobasah oz. pasji radosti ali mini Poli :naughty: , a kdo ve, koliko je 10:2 (deset u pola) Se mi zdi, da ste se imeli fino. Morda tudi meni uspe kdaj priti na SR meeting. LP iz Pristine! SCHtabec čevapogrupnjak :whistle: je pa bil len tale kuhar, ko jaz tako zlimane dobim iz mercatorja se vsaj potrudim da jih dam narazen :evilgrin: Rekli smo, da se imenuje, četvorka.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Sami veseljaki na kupu. edinole on je bil resen.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Rekli smo, da se imenuje, četvorka.... :lol1: ker smo lih na isto večer kurili kresove proti napadom turkov, bi lahko bila trica pod faulom in dodatni prosti met ! :bounce: mljask ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Sami veseljaki Kaki veseljaki.........RAZVRATNIKI :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Soloti :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Tole bo treba pa večkrat ponovit :worship: Sm š :closedeyes: ele dans dobr k seb pršu. Ko mi rata in seveda če mi rata sledijo tud fotke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Tole bo treba pa večkrat ponovit :worship: Sm š :closedeyes: ele dans dobr k seb pršu. Ko mi rata in seveda če mi rata sledijo tud fotke. :yea1: hvala za pumpo :yea1: mater sem nafuko.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 :yea1: hvala za pumpo :yea1: mater sem nafuko.... :lol1: To bi kvečemu če je nebi noben mel :headbang: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 To bi kvečemu če je nebi noben mel :headbang: :naughty: sem mislil v tem :beer2: smislu.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 sem mislil v tem :beer2: smislu.... :whistle: Kje je pir........sm že mal žejen ratu :evilgrin: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 Kje je pir........sm že mal žejen ratu :evilgrin: :rolleyes: Že kličem Ljubota.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 SE KESAM k me ni blo... BIG TIME!!!! :oops: :headbang: :headbang: :headbang: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 SE KESAM ... ...in ti misliš, da je to zadost ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 SE KESAM k me ni blo... BIG TIME!!!! :oops: :headbang: :headbang: :headbang: :cry: :cry: :cry: mi pa spat nismo mogli :whistle: zato smo :beer1: pa smo vseen :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Lahko pa to vse ponovimo na Hvaru :kva2: žal brez Ljubota :worship: ne bo tako fino.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Lahko pa to vse ponovimo na Hvaru :kva2: žal brez Ljubota :worship: ne bo tako fino.... mogoče bo pa poslal zamenika :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 mogoče bo pa poslal zamenika :whistle: zeta, da ne bo spet zajebal... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 zeta, da ne bo spet zajebal... :lol1: pa prinesel šnops :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 pri takem zetu ne bo tasta nikoli sram.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 pri takem zetu ne bo tasta nikoli sram.... :rolleyes: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Soloti, se dobimo na Hvaru???[/b] :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 28, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2007 No ... jzst pa RudeBoy sva bla ... kaj pa ostali ? :hmm: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 a z RudeBoyem se mi okol voziš.... :slap: ja kakšen solorajder pa si... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se