zlati Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 Mi smo znani po lapanju... :naughty: :whistle: MisterM 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 žal sem bil zadržan, a vidim, da ste ga kar dobro bixal.... al_buuuum citiram: V tej kategoriji še ni albumov! thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 jaz pa na Jančah v zasedi ! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 jaz pa na Jančah v zasedi ! :krneki: pa si kaj ujagal :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 :grim tri SKOJ-evke pa dve AFŽJ-ki ! čistu ful haus ! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Nismo te pogrešali :fredy: lepo, da tudi mene ne....... :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 citiram: V tej kategoriji še ni albumov! so, so, samo moraš oči odpret.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Nismo te pogrešali :fredy: tem tok ZVIZ-nu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 citiram: V tej kategoriji še ni albumov! kaj pa tukaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 mi je žal, da nisem član :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 tem tok ZVIZ-nu :naughty: Le zakaj ste starci vedno agresivni, kadar vam kdo servira resnico? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Le zakaj ste starci vedno agresivni, kadar vam kdo servira resnico? :huh: Starci :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Starci :whistle: Hropci :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 le kdo bi vas razumel .... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Le zakaj ste starci vedno agresivni, kadar vam kdo servira resnico? :huh: to se tudi jaz pri mojih ta starih sprašujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Le zakaj ste starci vedno agresivni, kadar vam kdo servira resnico? :huh: On ni starec :headbang: on je velik borec... :beer2: sam kaj češ ni ga blo in se reče, ko ga jebe... :lol1: sva pa zato z Alterjem več spila pira... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 (popravljeno) ko ga jebe :beer2: Popravljeno Maj 19, 2008. Popravil AlterMann Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 ko ga jebe :beer2: Fajn je bilo :yea1: samo, ko sem šel domov me je že faj zeblo.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 jast sem šel pa mal prej kot sem mislu, ker mi je blo že fajn vroče.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Jest pa nism mislu, ker se mi ta aktivnost ne obnese spljoh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Le zakaj ste starci vedno agresivni, kadar vam kdo servira resnico? :huh: sova sinici veliko glavo očita :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 zakaj mene ni nihče obvestil, da je spet veselica??? pa naslednje leto................. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 jast sem šel pa mal prej kot sem mislu, ker mi je blo že fajn vroče.... :hmm: :naughty: zakaj mene ni nihče obvestil, da je spet veselica??? pa naslednje leto................. :( To moraš pa kletarja vprašat :hmm: maili so šibal... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 Lepo je bilo po dolgem času videt stare frende in z njimi poklepat. Na žalost ne z vsemi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 :naughty: To moraš pa kletarja vprašat :hmm: maili so šibal... :rolleyes: saj ni kletar kriv..... sem bolj malo tukaj na forumu, pa je letelo mimo..... pa naslednje leto. če ne bo spet mimo švignilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se