alkatraz Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 kletar ve vse ! Če ne pride iz kleti :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 ene sem vidu s temi majcami.. kje dobim ene par teh (sej veste poleti se svica:) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 ene sem vidu s temi majcami.. kje dobim ene par teh (sej veste poleti se svica:) ) ..mogoče še letos.. :unsure: ..se jih kaj :drunk: ..pa se dajo naredit :unsure: ,,MOGOĆĆĆĆĆĆE,, :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Če ne pride iz kleti :yea1: nesigurno deluješ ! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 ene sem vidu s temi majcami.. kje dobim ene par teh (sej veste poleti se svica:) ) Običajno se enkrat spomladi naredi skupno naročilo ... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Običajno se enkrat spomladi naredi skupno naročilo ... Velja za solote....vsak pa res ne more nost naših majic :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 nesigurno deluješ ! :naughty: :whistle: zdaj bo še rodil :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mišek Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 A ima kdo namen priti v Kranj 7.3.09 na winterparty. Da se vsaj z nekaterimi vsebno spoznam. Lahko me kontaktirate na mail ali tel. LP :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 Če nihče drug, kekec III zagotovo ...pride... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 .....evo ker Matjaž nima časa (dobil sina).....VABILO..!! :huh: Dragi moji Solo Riderji, Po dolgem času se spet javljam z vabilom za koncert, ki bo v petek 6.3.2009 ob 22h, v Orto Klubu v Ljubljani. Na basu in glasu se bom trudil vaš zvesti arhivar, na naslovu http://motorheat.net/metropolis pa si lahko preberete in poslušate kaj počnemo oz. smo počeli. J VABLJENI !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 :beer2: Čestitke za sina... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 .....evo ker Matjaž nima časa (dobil sina).....VABILO..!! :huh: Dragi moji Solo Riderji, Po dolgem času se spet javljam z vabilom za koncert, ki bo v petek 6.3.2009 ob 22h, v Orto Klubu v Ljubljani. Na basu in glasu se bom trudil vaš zvesti arhivar, na naslovu http://motorheat.net/metropolis pa si lahko preberete in poslušate kaj počnemo oz. smo počeli. J VABLJENI !! Pozabil si dopisati........... Kot vsako leto..............spet "TRADICIONALNI, ZADNJI, POSLOVILNI".....koncert ansambla METROPOLIS........ Zgoščenke prodajajo po zaključku koncerta..... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: .......avtograme pa delijo pred njim........v zamenjavo sprejmejo......PIVO!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 Če nihče drug, kekec III in Lojze Knapić zagotovo ...prideta... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 Običajno se enkrat spomladi naredi skupno naročilo ... Moja bolša polovica sprašuje, če obstajajo tudi ženski modeli...majčk seveda. Da ne bo spet v moških cunjah okol hodla :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 eksistirajo tudi ženski modeli.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 >Hvala na info....najlepša ti dala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 bro jutro soloti :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 dober orto petek ! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 dober orto petek ! :grim greš????? mogoče pa tudi jaz.......... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 našga pa ne bo :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 našga pa ne bo :cry: Kako ne? Če mal pohitiš, boš ob pol enajstih že tam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 Orto prežvel, kdaj, kje se naslednjič dobimo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Sam tolk, da bo bolj na vrhu..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 hočeš rečt, da se malce izpostavi&mo ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 :grim madona..kaj je zdj z temi majcami? Moja je že vsa živčna ker ima tisto rjuho od mausa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se