ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 :grim madona..kaj je zdj z temi majcami? Moja je že vsa živčna ker ima tisto rjuho od mausa če hoče met kako bolj legendarno majico, ji lahk jst mojo pošljem damjanus in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 če hoče met kako bolj legendarno majico, ji lahk jst mojo pošljem Da bodo lahk občino pokrili? btw. kak kofe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 btw. kak kofe? Druh tedn, nekje v mestu. thumper in damjanus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 če hoče met kako bolj legendarno majico, ji lahk jst mojo pošljem Hvala...ne rabim plahte za pokrit:P Že žge 30stopinj in več.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 pozdravljeni kolegi Solo Ridersi zanima me, če obstaja tudi mali našitek v usnjeni verziji in ,če bi mi ga bil kdo pripravljen prodat?V naprej se zahvaljujem za inf.in vam želim varno vožnjo,Pips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 pozdravljeni kolegi Solo Ridersi zanima me, če obstaja tudi mali našitek v usnjeni verziji in ,če bi mi ga bil kdo pripravljen prodat?V naprej se zahvaljujem za inf.in vam želim varno vožnjo,Pips Obstaja... če bi mi v Makedoniji rekel, bi ti ga dal ... tko sem jih pa pošenku okol.. p.s. kteri od Solo Ridersev se je vpisal med goste v Novem Travniku ... nisem nubenga vidu .. a se je preblizu unih Bengalskih tigrov sprehaju ? fernand9002 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 A kletar še existira? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 itak ! baje ima vsak torek uradne ure ! od 19.00 do onemoglosti ! pri ognjenih ! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 itak ! baje ima vsak torek uradne ure ! od 19.00 do onemoglosti ! pri ognjenih ! :grim Preverjeno. Danes mi voda ful paše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Billy69 Objavljeno Avgust 3, 2010 Deli Objavljeno Avgust 3, 2010 hmmm... anybody out there? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Februar 24, 2011 Deli Objavljeno Februar 24, 2011 Solo Riderji, ,,NAŠITKI BOJO,, Cene za našitke še nimam, predvidoma pa ne bo večja od 5 EUR za velikega in 2 EUR za malega. KONTAKT ..http://www.motosvet.com/tabla/user/71-hotschko/ ..........http://motorheat.net/ AlterMann 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Februar 24, 2011 Deli Objavljeno Februar 24, 2011 Pozdravljen,jaz že kar nekaj časa iščem našitek iz usnja-"mali"!!Prodajaš slučajno tudi takšnega?Lp fernand9002 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 24, 2011 Deli Objavljeno Februar 24, 2011 Pozdravljen,jaz že kar nekaj časa iščem našitek iz usnja-"mali"!!Prodajaš slučajno tudi takšnega?Lp Kr kup, da nauš več mene fehtu :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Februar 24, 2011 Deli Objavljeno Februar 24, 2011 Kr kup, da nauš več mene fehtu :lol: Tebe fehtam že tri leta,pa se ne omehčaš.Bodi fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 4, 2011 Deli Objavljeno Marec 4, 2011 Tebe fehtam že tri leta,pa se ne omehčaš.Bodi fajn Za kavo dj fernand9002 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Marec 4, 2011 Deli Objavljeno Marec 4, 2011 Počastit nikoli ni bilo vprašljivo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Maj 21, 2011 Deli Objavljeno Maj 21, 2011 Majice grejo v tisk z logotipom ..spredaj -zadaj..črna...kratki rokav.-.zaradi naročila velikosti majic zbiram prednaročila do konca meseca..!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Maj 27, 2011 Deli Objavljeno Maj 27, 2011 ...par nalepk še na zalogi,če kdo rabi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 12, 2011 Deli Objavljeno September 12, 2011 (popravljeno) Baje se v soboto pripravlja X tsssr? Če koga ne bo, si bo sam kriv Popravljeno September 12, 2011. Popravil Hanzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno September 12, 2011 Deli Objavljeno September 12, 2011 Baje se v soboto pripravlja X tsssr? Če koga ne bo, si bo sam kriv Živjo Hanzi,si lahko malo bolj razumljiv.lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno September 12, 2011 Deli Objavljeno September 12, 2011 http://www.motorheat.net/mdsr/tsssr-X.htm Pips, SCORPIONS, malakai in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno September 12, 2011 Deli Objavljeno September 12, 2011 http://www.motorheat...dsr/tsssr-X.htm Hvala DESIM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 12, 2011 Deli Objavljeno September 12, 2011 škoda da imam ta dan že totalno prebukiran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno September 12, 2011 Deli Objavljeno September 12, 2011 škoda da imam ta dan že totalno prebukiran zabukiran se reče. lahko pa kar imaš zabukirano prebukiraš na kak drug dan in boš mel fraj..in potem boš lahko zabukiral solote. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno September 13, 2011 Deli Objavljeno September 13, 2011 ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se